Arkadaşlar lütfen yardım edin çok mutsuzum:((

dutkurusu

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
5
0
6
34
İstanbul
3 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim vardı aramızda 12 yaş var ben 25 yaşımdayım okulum bittiğinde evlenicez diye konuşuyorduk ki okulum bu sene bitiyor.Herşeyimiz çok güzel di aileme kadar girdi bende aynı şekilde onun bütün ailesiyle tanıştım anneme bile doğum gününde eve çiçek gönderen benim aile sıkıntılarımlada zaman zaman ilgilenen bir sevgilim vardı. 2 hafta önce herşey değişti buluştuğumuzda herşey çok güzeldi ertesi günde aynı şekilde bir sonraki gün bana korkularının olduğundan aramızdakı yas farkından dolayı bana yetemiceğinden korktuğundan bahsettı evlenip ayrılmış ve bunu benim ailem bilmiyor bundan dolayı korktuğunu ailemin ne diceğini bilmediğinden bahsetti sonra beni sevip sevmediğini bilmediğini yanımda çok mutlu huzurlu olduğunu ama yanımdan ayrıldıktan sonra benimle ilgilenmein pek aklına gelmediğinden bahsetti buna cevap olarak ayrılalım ozaman sevmıyosun madem 3 yılda ınsan bunu anlamaz mı dedığım de ben kesip atmak istemiyorum dedı kafamı toparlamak istiyorum dedı telefonu öyle kapadık ve bugun artık cok bunaldığım için ve üzüldüğüm için bu duruma ona bırkactane mesaj attım ama hakaret etmedim sadece artık bişey söylemesinin gerektiğini bu yaptığının ona yakısmadığını 3 yıl bırbırımıze emek harcadığımızı ve bunu haketmediğimi söyledim ılk basta attığım mesajlara okuyup hıc cevap vermedi ardından artık lutfen bısey söyle ya sorunu çözelim yada bittiyse onu biliyim diye yazdığımda bana sadece bitti diye mesaj gönderdi buna çok üzüldüm 3 yıllık bi ilişkinin neden bittiğini bile bilmiyorum ve böyle çocuk gibi sadece bitti yazarak bitirmesine inanamiyorum şok oldum resmen lütfen benimle fikirlerinizi paylaşın napmam gerektiğini bilmiyorum

Son düzenleme:

herşeyden önce 3 yıldan sonra telde ayrılmak çok büyük bir ayıp.. sevmediğini sanmam ama soğuma olmuş olabilir. çok kavga edermiydiniz? belki o etken olmuş olabilir. yada başka bir sorun vardır. ama yaş meselesi kesinlikle BAHANE. hiçbir erkek kendinden küçük diye bir kızı BIRAKMAZ. yok yetmiyormuşum falan diye hemde.. aksine genç bayan olduğunda erkekler daha bir istekli olur elinden kaçırmasın diye. ayrıca çocuk da değilsin ya. 25 yaşındasın. yuh yanii tamamen bahane bulmuş.. şu andan sonra benim önerim kesinikleeeeeeeeeee arama msj atma çok kızsan bile, içinde kalacağını bilsen bile, ille de şunu da söyliyim de rahatlıyım deme. hiçbirşey yapma... tepkisizlik erkeklerin en sinir olduğu şey.. senin sakinliğin, umursamazlığın onu sinir eder. bu kadar kolay mı vazgeçti diye düşünüp kendini yer... bırak öyle kalsın.. bak gör eğer araya başkası girmesi gibi bir durum yoksa seni arayacaktır bir süre sonra. 3 yılın alışkanlığı kolay bitmez...araya başkası girdiysede zaten o adamdan bir cacık olmaz. yolun başında bitmesi iyi olmuş dersin geçersin.

Çok kavgamız olmaz dı sadece ben biraz fevri bi insan olduğum için çabuk parlayıp adamı bombardımana tutardım ama günlerce saatlerce süren kavgamız hiç olmadı.. madem korkuyodun neden daha önce söylemedin dediğimde söylemem gerekirdi gibi saçma açıklamalarda bulundu ve benı sevmıyomusun dedığimde okadar mantıksız bir laf ettiki en basından berı benı sevıp sevmediğini bilmediğini söyledi ve dahası bana ben senin beni sevmeni sevdim dedi ne bu hiç anlamadım..yanımda çok mutlu huzurluymus ama sevmiyomus .. bu şekilde bitirmesine çok üzüldüm ne bi açıklama ne baska bişey sadece kısacık bitti yazmıs yollamış

Arkadaşlar başka konuyla ilgili fikrini paylaşabilecek olan birileri yokmu ? Hala aramadı facebook undan da silmemiş beni ne annemi ne kuzenlerimi ben sildim artık dayanamayıp zaten yeterince hırpalandım ona karşı İlişki durumunuda kaldırmamış benimle gittiği yerlerinde yazıları duruyor tanışma yılımızda duruyor .. 3 yıllık ilişkiyi önce korkuyorum diyerek sonrada sevmedim ben senin beni sevmeni diyerek sacma birşekilde sonlandırdı ayrılalım dedim ilk basta kabul etme kestrip atmak istemıyorum bıraz kafamı toparlıyım dedi onada tamam dedim ensonunda dayanamadım sınırden ve üzüntüden belkide yapmamam gereken birşeyi yaptım mesaj attım attım sordum sordum hakaret etmedim hiç sadece cevap almak için çok direttim oda sadece bitti yazdı yolladı .. Bir insan korkuları yuzunden ilişki bitirir mi ya (

benim eski erkek arkadaşımda ''ben sana mutsuzlukdan başka bişey getirmem,evlensek bile ailem seni huzursuz eder,beni unut'' demişti,hiç unutmuyorum çok kötü olmuştum ama işte bende bi gurur varki sorma gitsin,aramadım sormadım umursamadım,abartmıyorum 1 sene geçti yada geçmedi ama uzun zaman geçti o konuşmanın ardından bana mail attı,''biliyorum çok geç kaldım sana ama seni hiç unutmadım nolur bana bi cvp yaz '' diye
şimdi nerde napıyor kimle bi fikrim yok
arkadaşa katılıyorum erkeklerde bahane çok sende ki yaş demiş bende ki aile dedi..vs,benim de 4.5 yıl olmuştu düşün yani ...
hiç takma arama sorma umursama e bi gün gelecek bu devran dönecek bu lafımı unutma

Bir de kalktı sonrada ben seni sevmedim senin beni sevmeni sevdim diye saçmaladı .. İnsan sevmediği insanı ailesiyle tanıştırır mı yada onun ailesinin içine girer mi anlamadım ki ben anneme anne dayıma dayı derdi annemin bile doğum günün de anneme eve çiçek gönderen insan her işime koşan insan 3 yıl sevmediği biriyle zaman geçirir mi ya gerçekten çok tuhaflar anlamak zor .. hala çok üzülüyorum

Senin olayın da kötüymüş anlamıyorum ki koskaca zaman geçiriyosun sonra biranda ne dank ediyor kafalarına da böyle kaçıyorlar

sanıyorlar ki evlenecek kız çok,daha iyisini bulurum ama bakıyorlar öyle olmuyor hop eskiye bi mesaj arama nede olsa geri gelir eminler de bundan...
mevlananın bi sözü vardı,o zamanlar çok okurdum bunu:
''eğer bişeyler olmuyorsa ya gerçekten olmaması gerektiği içindir,yada daha iyisi olacağı içindir''
bence sal gitsin,seni şuan çok iyi anlıyorum,ama uzak dur,eğer sevseydi ''seni sevip sevmediğimi bilmiyorum ''demezdi zaten,bana mesela öyle demedi hiç aksine çok seviyorum derdi,seven adam zaten belli olur,başka bişey var seninkinde,belki de gerçekten ailenden korktu,onu kötü bilmelerinden cephe almalarından falan ama durum her ne olursa olsun,kimsenin kimseyi pat diye ortada bırakması çok büyük bi ayıp üstelik çocuk yaşta bi insan da değil
sen dediğimiz gibi arama sakın,madem bitti madem sevmemiş madem böyle olsun istedi,sende onun oynuna yardımcı ol derim,sen aradıkça mesaj attıkça kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın

Haklısın en iyisi aramamak .. ben sevmediğini hiç düşünmemiştim çünkü bana bakarken gözleri parlıyodu yanımdayken bana sevgisini hissettiriyordu ..Öce korkuyorum dedi ben de korkularının yersiz olduğunu anlatmaya çalıştım busefer ama biz masalda yasamıyoruz dedı sonradan sevıyomuyum bılmıyorum yanında cok mutlu cok huzurluyum a döndürdü lafı .. Zaten benim onu sevdiğimden çok emin sen haddinden fazla sevdin dedi bana 3 yıl ben sevmişim adam izlemiş şaka gibi

ya hiç aklına getirme ben neler yaşadım var ya anlatsam yok artık dersin ama olan sana oluyor gerçekten bak,üzülmek ağlamak hiç bişeyi çözmüyor,ben yoluma devam ediyorum hayatımda hiç olmazsa sıkıntı stres yok,bırak nereye isterse oraya gitsin,erkekler konusunda bazen gerçekten çok katıyım sende bunu öğreneceksin zamanla
ama beni sevmiyormuş beni istemiyormuş diye diye kendini hırpalama,zaman geçtikçe izlerini bile taşımaz hale gelirsin
tekrar tekrar diyorum ,sakın ama sakın arama sorma ne hali varsa görsün

canım bence de hiç kafana takma ve evlenmeden kurtulduğun için şükret...sıkma canını,, ne hali varsa görsün...biraz için acır ama sonra geçecektir, emin ol...

cnm sana şöyle yap böyle yap demicen. sana Hz. Mevlananın bir sözünü yazıyorum.

Hayatının altı üsüne geldi diye üzülme..Belki altı üstünden daha güzeldir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…