• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar lütfen yardım edin bi :/

Emilymatilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
11
0
86
İzmir
Yarın kan testi için hastaneye gidicem ancak uyuyamıyorumm :( yapılacak testler tiroid hormonu testleri, doktor açlık üzerinde çok durdu ve sabah en geç 9 gibi kan vermelisin dedi ama uyku ile alakalı herhangi birşey söylemedi. Çok stresli bir insan olduğumdan dolayı uyuyamıyorum, uykusuzluğum kan testini etkiler mi :26:

Son düzenleme:
ben uykuyla alakalı bi sorun olucagını düşünmüyorum neticede kan vereceksin. tansiyon filan olsa belki etkilerdi uykusuzluk.

Uykusuzluk testlerinizi etkilemez fakat sabah erkenden ve aç gideceğiniz için kan vermeye, verdikten sonra halsizlik baş dönmesi yapabilir.
Bu yüzden dinlenin derim.

ben uykuyla alakalı bi sorun olucagını düşünmüyorum neticede kan vereceksin. tansiyon filan olsa belki etkilerdi uykusuzluk.
ayy çok teşekkür ederim cevabınız içinn :17: ya hayır hormon testi olunca şey diye düşündüm ben uykusuzluk belki olumsuz yönde etkiler hormonun salınmasını diye :/ çünkü bi testte tsh yüksek değerde çıktıı, diğerinde normal değerde ve aralarında da çok fazla bir zaman yok. acaba dedim yorgunluk etkiliyor mu testin sonucunu..

stres yüzünden uyuyamıyoruum :( O kadar stresli bi insanım ki, kendi kendimi hasta ediyorum zaten. Teşekkür ederim yardımlarınız için, inşallah uyuyabilirim. :17:

ayy çok teşekkür ederim cevabınız içinn :17: ya hayır hormon testi olunca şey diye düşündüm ben uykusuzluk belki olumsuz yönde etkiler hormonun salınmasını diye :/ çünkü bi testte tsh yüksek değerde çıktıı, diğerinde normal değerde ve aralarında da çok fazla bir zaman yok. acaba dedim yorgunluk etkiliyor mu testin sonucunu..

bebek için mi baktırıcaksın hormonlara yoksa sadecet tiroid için mi?

bebek için mi baktırıcaksın hormonlara yoksa sadecet tiroid için mi?

Yok kendim için baktırıcam :40: Henüz bir erkek arkadaşım bile yok :40: Aslında cildiyeye gitmiştim ama endokrinolojiye kadar uzandı mevzu. Aşırı terlemeden mi acaba diyip tsh a da baktık yüksek çıktı. Ellerim suya değdiği anda çok enteresan bir şekilde buruşuyor, sanki su toplarmış gibi, banyo yapmak zaten bir işkence, artık iyice acımaya başladı ama tiroid olayını annem duyunca çok heyecan yaptı. Babannemde de nodül varmış çünkü, o yüzden daha da bi riskli oluyorum sanırım :26:

Son düzenleme:
Gecmis olsun.. Cok büyük bir sey degil kan alip test ediyorlar.. Uykusuz olmaniz sorun olmaz.. Ac karnina gitmenizi önermis doktor ac karnina gidin..

Back