Arkadaslar lutfen yardim bekaret gitti mi ?

Madem nisanlaniyorsunuz yakinda evlilik de var sanirim. Neden evlendigin gunu beklemedin. Belki bozuldu ve ustune de adet gordun.

Benim ilk gecemde acayip kan gelmisti. Adet olsam bu kadar olurdu yani. Kesin birsey diyemem senin icin.

Bundan sonra da bekleyin. Acele etmeyin. Bu sefer ucu girdi sonrakinde de köküne kadar girmesin.

Madem nisanlaniyorsunuz yakinda evlilik de var sanirim. Neden evlendigin gunu beklemedin. Belki bozuldu ve ustune de adet gordun.

Benim ilk gecemde acayip kan gelmisti. Adet olsam bu kadar olurdu yani. Kesin birsey diyemem senin icin.

Bundan sonra da bekleyin. Acele etmeyin. Bu sefer ucu girdi sonrakinde de köküne kadar girmesin.
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Çok iyiydi ya ''Bu sefer ucu girdi sonrakinde de köküne kadar girmesin''

Diyelim ki bekaret kanamasıydı sonra gerdekte erkek arkadaşın o kanamaı bekleyipte gelmezse birde seni suçlarsa sen zaten bakire değilmişsin derse ne yapacaksın bunu çoğu erkek yapıyormuş şu posta gazetesinde itifaf ediyor, erkek kısmı kanı görme derdinde hiç bunu düşündün mü?
canim 18 de resit oluyorum o yuzden doktor bakamiyor

Anlamadığım o aşamaya kadar geliyorsunuz ve bir tek o zarın gitmemiş olması mı seni bakire yapıyor? Ya yaptığının arkasında dur ve olduğn gibi devam et ya da zara bu kadar önem veriyorsan bu tarz işlere bulaşma. Bozulmamıştır rahat ol, namuslusu

Back