peki agri ve surekli kanama da bundanmidir ?Gitti gitti gitti gitti diyerek Adile ablamizin kulaklarini cinlatiyorum
farkindayim anlik bir olaydi zaten ocakta nisanlaniyoruz ama ailemin ondan once ogrenmesi cok kotu olur anlayabilirmi ?İlk önce bu yaptığın hiç hoş değil ama yapılmış bir kere bence bir daha asla yapma kendini eşine sakla. Annenin bakarak anlaması mümkün değil seni kandırmış ama şunu söyleyebilirim büyük ihtimalle kizligin bozulmuş . geçmiş olsun
peki agri ve surekli kanama da bundanmidir ?
Ya canım bekaret testi olmadan imkânsız bencefarkindayim anlik bir olaydi zaten ocakta nisanlaniyoruz ama ailemin ondan once ogrenmesi cok kotu olur anlayabilirmi ?
gercekten uzgunum adet duzensizligim var ondan bilmiyorum cok karin agrim varAdet olmussun adet. Daha adet gunlerini bilmiyorsan bi zahmet boyundan büyük islere de girisme.. Adetin ne olduğunu bilmeden iliski yasiyosun..!
yasim 18 aralikta gircem gittim doktora 18 olmadan savcilik kagidi yoksa bakamam dediYa canım bekaret testi olmadan imkânsız bence
gercekten uzgunum adet duzensizligim var ondan bilmiyorum cok karin agrim var
canim boyle bi konu icin zamanini aldigimdan dolayi ozur diliyorum cok bakarak anlama durumu yok diyorsun deme birde hangisi oldugunu bi zaman sonra nasil anlayabilirim ?Ayrıca bence durumun çok vahim annenin senden suphelenmesi falan yok ben bakarak anlıyorum demesi şaka gibi zaten nisanlaniyormussunuz belki adettir kafaya bu kadar takma zaten kızlık gitmesi adet gibi uzun surmez belli değil durumun zamana birak
Adetin kaç gün suruyor normalde ?canim boyle bi konu icin zamanini aldigimdan dolayi ozur diliyorum cok bakarak anlama durumu yok diyorsun deme birde hangisi oldugunu bi zaman sonra nasil anlayabilirim ?
cok duzensiz adetim 4 5Ayrıca bence durumun çok vahim annenin senden suphelenmesi falan yok ben bakarak anlıyorum demesi şaka gibi zaten nisanlaniyormussunuz belki adettir kafaya bu kadar takma zaten kızlık gitmesi adet gibi uzun surmez be
Adetin kaç gün suruyor normalde ?
anladim cok tesekkur ederim4 5 gün gelirse adettir büyük ihtimal
birde gıdaklıyorduGitti gitti gitti gitti diyerek Adile ablamizin kulaklarini cinlatiyorum
Arkadaslat lutfen yardim edin b gun erkek arkadasimla surtunme yoluyla iliskiye girdik sonra sadece ucunu hafiften ileri geri yaapti girdi gibi hissettik diye durduk kan falan hic bir sey yoktu 2 3 saat gecti tvallete otururken 1 avuc kan gordum bozulmusmudur o an hic kan yoktu kanama hala devam ediyor karin ve sirt agrisida hissediyor adet olmus olabilirmi? 2. bir sorum ise annem bakarak anliyormus bozulup bozulmadigini suuphelenirse falan bakar gercekten bakarak anlayabilir mi? nolur yardimci olun kanamam hala tuvalete cikinca damlalar halinde devam ediyor 4 5 saattir
canim 18 de resit oluyorum o yuzden doktor bakamiyorbence en neti bir kadın doğum uzmanına gözükmen doktordan başkası anlayamaz. bi özel hastaneye git bişe olmaz bilgilderde gizlidir kimse öğrenmez. annende asla anlayamaz kolaymı öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?