• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar lutfen test sonucunu yorumlarmisiniz 30 dk snra 2. Cizgi daginik cikti sizce sonuc...

Rya2503

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
2
0
1
29
Screenshot_20180406-180219.webp

Su test olayini bi cozemediniz arkadaslar, bu kadar komplike bir olay degil. Adetin 10 gun gectiginde 5 dakika icinde silikte olsa cizgi cikarsa gebesin yok cikmadiysa degilsin.

Bu test bozuk canım sabah ilk iidrarla tekrar dene

Aynı durumu yaşayıp gebe olan varmı öğrenmeye çalışıyoruz. Birdaha test alıp negatif görmekten korkuyorum. Teselli iste
Tatlim test bozuk iste baskasina da test bozuk cikip ikinci testte hamile cikabilir de cikmayabilir de baskasina ciksa bile bu seninle ayni sonucu gosterecegini belirtmez. Maalesef nadir de olsa testler bozuk cikabiliyor ve sana denk gelmis.

Tatlim test bozuk iste baskasina da test bozuk cikip ikinci testte hamile cikabilir de cikmayabilir de baskasina ciksa bile bu seninle ayni sonucu gosterecegini belirtmez. Maalesef nadir de olsa testler bozuk cikabiliyor ve sana denk gelmis.
İki tane üst üste denedim.ayni çıktı.oyuzden garipsedim.

Back