Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NeyseSu test olayini bi cozemediniz arkadaslar, bu kadar komplike bir olay degil. Adetin 10 gun gectiginde 5 dakika icinde silikte olsa cizgi cikarsa gebesin yok cikmadiysa degilsin.
Benimde böyle ya
tum eskileri hortlatmissiniz. test daginiksa bozuktur bi test daha alip deneyin daha fazla forum aramaniza gerek yok.Benimde böyle ya
Aynı durumu yaşayıp gebe olan varmı öğrenmeye çalışıyoruz. Birdaha test alıp negatif görmekten korkuyorum. Teselli istetum eskileri hortlatmissiniz. test daginiksa bozuktur bi test daha alip deneyin daha fazla forum aramaniza gerek yok.
Tatlim test bozuk iste baskasina da test bozuk cikip ikinci testte hamile cikabilir de cikmayabilir de baskasina ciksa bile bu seninle ayni sonucu gosterecegini belirtmez. Maalesef nadir de olsa testler bozuk cikabiliyor ve sana denk gelmis.Aynı durumu yaşayıp gebe olan varmı öğrenmeye çalışıyoruz. Birdaha test alıp negatif görmekten korkuyorum. Teselli iste
İki tane üst üste denedim.ayni çıktı.oyuzden garipsedim.Tatlim test bozuk iste baskasina da test bozuk cikip ikinci testte hamile cikabilir de cikmayabilir de baskasina ciksa bile bu seninle ayni sonucu gosterecegini belirtmez. Maalesef nadir de olsa testler bozuk cikabiliyor ve sana denk gelmis.
farkli marka farkli eczaneden alip deneyin derim. genelde bi kutu komple hatali uretilmis olabiliyor. Ya da en kesini kan verebilirsiniz.İki tane üst üste denedim.ayni çıktı.oyuzden garipsedim.
Eyvallah canim tm.sagol.deniycem baskafarkli marka farkli eczaneden alip deneyin derim. genelde bi kutu komple hatali uretilmis olabiliyor. Ya da en kesini kan verebilirsiniz.