Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim zaten saridan da sari beyaz yani tuylerim koyu renk degil.Tek merak ettigim bu yuzdeki gorunmeyen ayva tuyleri herkes de mi oluyo.Canım hiç sorun etme :) o dert bende de var çok rahatsızsan tuy sarartciyla boyayabilirsn yada agda tabi karar senin gene de
Haklisin sanirim :) az once annemn yuzune baktim hic tuy yok ama burnunun dibine girip isikta baktim ondada minicik minicik sari beyaz denilen ayva tuyu vardi...Sanirim herkesde var:))Bende var sahsen :) var yani çevremde de duyuyorum. Şimdi biraz da takınti etmssn gozune batiyodur.
Tmm cnm cok tesekkur ederm verdign cevap icin.Bizde seni opuyoruz.Bide bisey daha okudum internnete arastirirken dunyaca unlu nina dobrev killi tuylu bi kadin kollari bacaklari killi.Sirtinda ve favori kisminda daha koyu renk tuyleri var.Guzel mi cok cok guzell.Ama demekki bu kil tuy sorunu sadece bizde yok :)) Merve bolugurun da bi fotografinda gunesin altinda yuzunde tuy vardi kollarinda da var...Bu kili tuyu artik derrt etmicemAnnenin ellerinden operim canim. Var var herkes de var sorun etme :)
Tmm cnm cok tesekkur ederm verdign cevap icin.Bizde seni opuyoruz.Bide bisey daha okudum internnete arastirirken dunyaca unlu nina dobrev killi tuylu bi kadin kollari bacaklari killi.Sirtinda ve favori kisminda daha koyu renk tuyleri var.Guzel mi cok cok guzell.Ama demekki bu kil tuy sorunu sadece bizde yok :)) Merve bolugurun da bi fotografinda gunesin altinda yuzunde tuy vardi kollarinda da var...Bu kili tuyu artik derrt etmicem
Evet canim Istanbul da oturuyorum danis tabikideBir ara bende çok takmıştım hatta nişanlm erkek kuaforu boyle kila tuye takintilidr ama artik astim begenen boyle begensin degilmi canim hahayt
bu arada istanbulda otrysan bende sana bise daniscm canim
?
Evet canim Istanbul da oturuyorum danis tabikide
Bende avr yakasinda oturuyorum nisantasinda makas kuafor var bayaa unlu bir yer sitesinde fiyatlari da mevcut bi bak istersenBunu konu olarakda actim kimse cevap vermdi nisanın 19 dugunum war we kuafor bulamıyorum hic bilgın war mi bu arada awrupa yakasnda otturuyorum. ?
Bende avr yakasinda oturuyorum nisantasinda makas kuafor var bayaa unlu bir yer sitesinde fiyatlari da mevcut bi bak istersen