Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun :(

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.624
498
Arkadaşlar ya benım tırnaklarım çok geç uzuyo hatta hiç uzamıyo desem son zamanlarda yeridir. ve psikolojim bozuluyo çünkü çok bakımsız ve çirkin duruyo napcam ben napmalıyım yada bildiğiniz uzatmak için bi kür ne bileym bişe var mı bıldıgınız :26:

doğal yolla tırnak uzaması Bir tas ılık suya bir çorba kaşığı tuz, birer tatlı kaşığı limon suyu ve sirke, bir çay kaşığı zeytinyağı koyun ve ellerinizi tutabildiğiniz kadar bu suda tutun. Her akşam bunu uygulamaya devam edin, tırnaklarınızı güçlendirecektir. Ayrıca tırnaklarınızı limonla ve badem yağıyla ovabilirsiniz. Bu formülleri ölçülerini artırarak ayaklarınız için de uygulayın.

bunu buldm nette canm

ayy çok teşekkür ederim canım hemen uuyguluycam

bir yöntem de benden olsun.herhangi bir şeffaf tırnak cilasına limon suyu sık.yarı yarıya olsun ama oje kabının yarısında cila olsun diğer yarısını limonla dolduracaksın çünkü.sıktıktan sonra ağzını kapat çalkala,şeffaf cilanın rengi beyaza dönecek,her zaman aklına geldikçe bunu tırnaklarına oje sürer gibi sür.bu yöntemde kimilerin 3 günde uzuyor kimilerin 1 haftada ama.benim 3 günde belli etmişti.

wayy canına inşallah benımkıde 3 güne uzar :18: ilgin için çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…