Arkadaslar lutfen bakin:( prolaktin yuksekligi ile ilgili

Ilacin yan etkisi oldu mu peki? Kac ilac ictin canm toplamda?

slm kızlar benimde prolaktin 29 çıktı doktorum ilaç vermedi herşey yolunda dedi. sanırım bu hormon çok hassas bakalım bu ay aslan pençesi kullanmaya başladım sonuç ne olacak.daha önceleri 70 lerde çıkardı dostinex kullanmıştım 34 düşmüştü. miyom ameliyatı oldum belki ondan düştü anlamadım:)

Bendede 36 çıktı prolaktin dostinex verdi doktorum haftada 2 gün yarım içiyorum onun dışında ibrahim saraçoglunun testere dişli aslan pençesi çok iyi diyorlar ondan içiyorum sabah akşam inşallah düşer yüksek olunca hamile kalınamıyormu acaba bu konuda bilgisi olan varmı bide bana klomen verdi

Merhaba. Bayadir girmiyordum siteye kizlar. Prolaktinim dusmus cok sukur olsun ki.. yumurta takibi yaptiriyorum bakalim :)

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım. Benim de iki hafta önce değerim 56 çıktı. Dostinex verdi doktorum haftada bir gün yarım tablet içiyorum. Kontrolüme 2 hafta var inşallah düşüyordur Aynı zamanda bu ay klomen de kullandım yumurta takibim de yapılıyor ama yumurtalar beklediğimiz kadar büyümedi yarın son yumurta ölçümü yapılacak ona göre başka tedavi bakarız dedi doktor inşallah büyümüştür

geçmiş olsun. benim değerim 32 çıkmıştı. dostinex kullandım persembe pazartesi yarım tablet. değerim martın 28inde 1 e düştü regl 7. gündü. o hafta yumurtladım ama maalesef hamile değilim ki 2 gün evvel regl oldum. yükselir diye korkuyorum dua ediyorum.. : (

Yükselmez inşallah sabit kalır hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin rabbim bende pazartesi perşembe kullanıyorum bide klomen kullanıyorum gidicem tekrar 10 güne gerekirse çatlatma ignesi yaparız dedi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

bana başka ilaç vermedi. 2 kez gitmiştim tesadüf regl 7. gündü. yumurtam 14 mm di.. herhangi bir sorun yok demişti. dostinekstn önce ovulasyonda kopkoyu çift çizgi hiç göremiyordum/1 ay kullanmıştım/ dostineksten sonra koyu çizgiyi yakaladım. sanırım prolaktin düşünce yumurtlama için gerekli lh hormonu da yükseliyor. herşey yolundadır umarım hepimiz için. vaksi saati var onu bekliyor minik meleğimiz gelmek için :)

ilk kimyasal gebelik geçirdiğim zaman 70 lerde imiş ama ilk doktorumuz bize bunu söylemedi herhangi bir ilaç vermedi.sonraki doktor dostinex verdi 34 e kadar düştü şimdilerde 29 da ama ilaca gerek yok dedi doktor.şimdiye kadar yükselmedi.birde stres hormonları etkiliyor diyorlar.

stresimi asla yönetemiyorum. çok yoğun berbat yorucu bir işim var.. adaçayı tetstere dişli aslanpençesi içiyorum bitter çikolata yiyorum.. kendimi telkin etmeye çabalıyorum..

seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşıyoruz bende beklemedeyim üstelik miyom ameliyatı oldum 5 ay önce. ne diyelim hakkımızda hayırlısı hep dua ediyorum Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

amin canım benim.. için rahatlasın diye bahsedeyim yakın arkadaşım miyom ameliyatı oldu 2,5 kg temizlediler içinden. tam 2,5 kilo. şimdi hamile.. Allah isterse yazarsa olur. gerisi beyhude .. dualarım hepimize sana bana...

Kızlar prolaktin 30 larda cok da yüksek degil kafaya cok takmayın. 50 üzeri basit bir ilaçla düşürülüyor doktor kontrolünde.. benim prolaktin hep 30 üzeriydi ama miyom ameliyatıyla hamile kaldım. Demem o ki başka problem varsa onlara odaklanın tedavi olun. Her sey normalse de kısmetimizi beklicez..

Mrb ben de bu gun doktora gittim adetimin 4. gunu doktor klomen ve dostinex yazdı cuma da rahim filmi çektircem
Dostinex de prolaktin yüksekliği için yazıyor ben bu gun kan testi yaptırdım ama üzerinde e2 değeri var bu e2 prolaktin değeri değildir sanirim doktor nereden anladı prolaktin yüksekliğini anlayamadım

Merhabalar geçmiş olsun bende Dostinex ve klomene aynı anda başladım. Değerinin kaç olduğunu falan söylemedi mi doktor? Belki de test sonucunu sana vermemiş başka bi çıktı vermiştir.

Merhabalar geçmiş olsun bende Dostinex ve klomene aynı anda başladım. Değerinin kaç olduğunu falan söylemedi mi doktor? Belki de test sonucunu sana vermemiş başka bi çıktı vermiştir.
Test sonucumu laboratuvardan kendim aldım sadece e2 yazıyodu tedaviye başladığımdan bu yana kan tahlillerimde hep e2 değeri yazıyor başka da bir şey yok anlayamadım cuma günü tekrar gidicem sorarım kendisine artik

bende sizle aynı durumdaydım 5 ay geçti ameliyatın üzerinden siz kaçıncı ayda hamile kaldınız acaba?geçen ay tahlil yaptırdım sorun yok dedi doktorum.

bende sizle aynı durumdaydım 5 ay geçti ameliyatın üzerinden siz kaçıncı ayda hamile kaldınız acaba?geçen ay tahlil yaptırdım sorun yok dedi doktorum.
Ovulasyon testini dene. Yumurtlama günlerini tutturamıyo olabilirsin. Ameliyattan dolayı 3 ay bekledik iyileşmeyi, 4. Ay ovulasyon testinin yol göstermesiyle de, oldu şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…