- 2 Kasım 2017
- 425
- 192
- 18
- 31
- Konu Sahibi vals_dancer
-
Ilacin yan etkisi oldu mu peki? Kac ilac ictin canm toplamda?Yoo ilaç kullanırken korun demedi hamile olduğunu ögrendigin an bırak dedi. 20 normal belki ama hamile kalsam o zamana kadar yükselir gibime geliyor ve ben bir düşük yaptım prolaktinden mi düşük oldu bilmiyorum gene düşmesini istemiyorum. Testere dişli aslan pençesi iciyorum birde brokoli suyu inş çıkmasını engeller. Göğüsler ama sis ve ağrılı çıkacağını anlıyorum.sivilce baş ağrısı mide bulantısı yapıyor anı cikislarda
2 adet ictim canım ama haftada bir yarim tablet bir ayda bitti. Doktor böyle iç dedi hakikaten hiç yan etkisi görmedim sanirim böyle ictigim için Bende ne yorumlar okudum bayıldım baş dönmesi oldu su oldu bu oldu diye ben hiçbirini yasamadimIlacin yan etkisi oldu mu peki? Kac ilac ictin canm toplamda?
Birakinca hemen yukselmese keske..2 adet ictim canım ama haftada bir yarim tablet bir ayda bitti. Doktor böyle iç dedi hakikaten hiç yan etkisi görmedim sanirim böyle ictigim için Bende ne yorumlar okudum bayıldım baş dönmesi oldu su oldu bu oldu diye ben hiçbirini yasamadim
geçmiş olsun. benim değerim 32 çıkmıştı. dostinex kullandım persembe pazartesi yarım tablet. değerim martın 28inde 1 e düştü regl 7. gündü. o hafta yumurtladım ama maalesef hamile değilim ki 2 gün evvel regl oldum. yükselir diye korkuyorum dua ediyorum.. : (Bendede 36 çıktı prolaktin dostinex verdi doktorum haftada 2 gün yarım içiyorum onun dışında ibrahim saraçoglunun testere dişli aslan pençesi çok iyi diyorlar ondan içiyorum sabah akşam inşallah düşer yüksek olunca hamile kalınamıyormu acaba bu konuda bilgisi olan varmı bide bana klomen verdi
geçmiş olsun. benim değerim 32 çıkmıştı. dostinex kullandım persembe pazartesi yarım tablet. değerim martın 28inde 1 e düştü regl 7. gündü. o hafta yumurtladım ama maalesef hamile değilim ki 2 gün evvel regl oldum. yükselir diye korkuyorum dua ediyorum.. : (
bana başka ilaç vermedi. 2 kez gitmiştim tesadüf regl 7. gündü. yumurtam 14 mm di.. herhangi bir sorun yok demişti. dostinekstn önce ovulasyonda kopkoyu çift çizgi hiç göremiyordum/1 ay kullanmıştım/ dostineksten sonra koyu çizgiyi yakaladım. sanırım prolaktin düşünce yumurtlama için gerekli lh hormonu da yükseliyor. herşey yolundadır umarım hepimiz için. vaksi saati var onu bekliyor minik meleğimiz gelmek için :)Yükselmez inşallah sabit kalır hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin rabbim bende pazartesi perşembe kullanıyorum bide klomen kullanıyorum gidicem tekrar 10 güne gerekirse çatlatma ignesi yaparız dedi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
stresimi asla yönetemiyorum. çok yoğun berbat yorucu bir işim var.. adaçayı tetstere dişli aslanpençesi içiyorum bitter çikolata yiyorum.. kendimi telkin etmeye çabalıyorum..ilk kimyasal gebelik geçirdiğim zaman 70 lerde imiş ama ilk doktorumuz bize bunu söylemedi herhangi bir ilaç vermedi.sonraki doktor dostinex verdi 34 e kadar düştü şimdilerde 29 da ama ilaca gerek yok dedi doktor.şimdiye kadar yükselmedi.birde stres hormonları etkiliyor diyorlar.
amin canım benim.. için rahatlasın diye bahsedeyim yakın arkadaşım miyom ameliyatı oldu 2,5 kg temizlediler içinden. tam 2,5 kilo. şimdi hamile.. Allah isterse yazarsa olur. gerisi beyhude .. dualarım hepimize sana bana...seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşıyoruz bende beklemedeyim üstelik miyom ameliyatı oldum 5 ay önce. ne diyelim hakkımızda hayırlısı hep dua ediyorum Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kızlar prolaktin 30 larda cok da yüksek degil kafaya cok takmayın. 50 üzeri basit bir ilaçla düşürülüyor doktor kontrolünde.. benim prolaktin hep 30 üzeriydi ama miyom ameliyatıyla hamile kaldım. Demem o ki başka problem varsa onlara odaklanın tedavi olun. Her sey normalse de kısmetimizi beklicez..amin canım benim.. için rahatlasın diye bahsedeyim yakın arkadaşım miyom ameliyatı oldu 2,5 kg temizlediler içinden. tam 2,5 kilo. şimdi hamile.. Allah isterse yazarsa olur. gerisi beyhude .. dualarım hepimize sana bana...
Merhabalar geçmiş olsun bende Dostinex ve klomene aynı anda başladım. Değerinin kaç olduğunu falan söylemedi mi doktor? Belki de test sonucunu sana vermemiş başka bi çıktı vermiştir.Mrb ben de bu gun doktora gittim adetimin 4. gunu doktor klomen ve dostinex yazdı cuma da rahim filmi çektircem
Dostinex de prolaktin yüksekliği için yazıyor ben bu gun kan testi yaptırdım ama üzerinde e2 değeri var bu e2 prolaktin değeri değildir sanirim doktor nereden anladı prolaktin yüksekliğini anlayamadım
Test sonucumu laboratuvardan kendim aldım sadece e2 yazıyodu tedaviye başladığımdan bu yana kan tahlillerimde hep e2 değeri yazıyor başka da bir şey yok anlayamadım cuma günü tekrar gidicem sorarım kendisine artikMerhabalar geçmiş olsun bende Dostinex ve klomene aynı anda başladım. Değerinin kaç olduğunu falan söylemedi mi doktor? Belki de test sonucunu sana vermemiş başka bi çıktı vermiştir.
Ovulasyon testini dene. Yumurtlama günlerini tutturamıyo olabilirsin. Ameliyattan dolayı 3 ay bekledik iyileşmeyi, 4. Ay ovulasyon testinin yol göstermesiyle de, oldu şükür..bende sizle aynı durumdaydım 5 ay geçti ameliyatın üzerinden siz kaçıncı ayda hamile kaldınız acaba?geçen ay tahlil yaptırdım sorun yok dedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?