Arkadaslar lutfen bakin:( prolaktin yuksekligi ile ilgili

Merhaba, prolaktim değerim 32 ve yaklaşık 3 haftadır dostinex kullanıyorum. Son 4 aya baktığım da reglm hep 27 gün ara ile olmuş ve öncesinde de kolay kolay şaşmamıştır ki en stresli dönemlerim de bile erken gelmiştir geç gelmemiştir. Şimdi bu dostinexi kullandığım ilk ayım ve 2 gün gecikmem var. İdrar testim negatif. Doktoruma göre dostinex gecikmeye sebebiyet vermez ve 2 gün gecikmeden sayılmaz. Henüz kan testi yaptırmadım. Bilemiyorum benzer durum da olanınız var mı? Forum da çok yaşanmış öykü var çoğunu okumaya çalıştım fakat güncel yorumlara da ihtiyacım var. Hepimize şifa diliyorum.

Canm dostinex adet geciktirmez diye biliyorum ben ama bence sen bi kan testi yaptir 1 2 gun sonra

Canm dostinex adet geciktirmez diye biliyorum ben ama bence sen bi kan testi yaptir 1 2 gun sonra
Aklımı karıştıran doktorumun 2 gün gecikmeden sayılmaz yorumu oldu. Hiç hatırlamam reglmin geciktiğini hiç. Sanırım dostinex ayarları bozarak düzeltiyor. Bir yandan su mu desem süt mü desem idrar mı desem acaip bir akıntım var. Sol bacağım kalçamdan vuran sancı ile yürütmüyor yaklaşık 10 gündür. Beklemek en doğru olanı. Sabredebilsem keşke. Cevap için teşekkür ederim . Sevgiler

Canm bazen bikac gun adet tarihi oynar 7 gunu gecmedikce normal aslinda. Mevsim degisimi, stres vs her sey etkiler. Cok onemli degl birkac gun

Ben de adet zamanı gittim kırk küsür çıktı doktor üç günde bir dostinex verdi adet zamanı kan vermiştim. Sonra kontrole gittim başka doktora doktor adet zamanı yüksek çıkabilir adet zamanı yapmamak lazim dedi adet değilken gittim 20 lere dusmus sonra herkesin memnun olduğu iyi bi doktor buldum ona gittim bence 100 e kadar değer normal çünkü prolaktin öyle hassas ko goguse dokunsan yükselir demişti

Hekimler farkli sey soyluyor hep prolaktinle ilgili. 30a ilac veren var 60a normal diyen de var anlamadm gitti

Canm bazen bikac gun adet tarihi oynar 7 gunu gecmedikce normal aslinda. Mevsim degisimi, stres vs her sey etkiler. Cok onemli degl birkac gun
Çok haklısın. Hiç gecikme yaşamayınca, bu ay ilk kez karşılaşınca üstelik büyük bir beklentinin olduğu böyle bir dönemde.. ne bileyim işte insan umutlanıyor duymak istediklerine odaklanıyor.. bakalım.. bekliyorum..
dostineks kullanmaya başladığı ay gecikme yaşayıp geç regl olan var mı ki ?

Hekimler farkli sey soyluyor hep prolaktinle ilgili. 30a ilac veren var 60a normal diyen de var anlamadm gitti
Kesinlikle haklısınız yaşadığım yer küçük bir il iyi doktorlarin isimleri belli diye özel olsun devlet olsun gidiyorum o diyor ki yüksek ilaç kullan gebeliğe engel öbürü diyor ki bence normal ilaç zararlı ben önermiyorim insan ne yapacağını şaşırıyor vallahi

Aynem canm sen en iyisi 3 4 ay dene olmazsa baslarsin. Aslan pencesi cayi icsene o cok guzel dusuruyo. Zarari da yok.

Aynem canm sen en iyisi 3 4 ay dene olmazsa baslarsin. Aslan pencesi cayi icsene o cok guzel dusuruyo. Zarari da yok.
Bitkiler den de korkuyorum ya yanlış kullanımında yararına çok zararı da olur diye bende rahimde ve idrar yolunda enfeksiyon da var soğan kuru maydanoz kürü falan var korkuyorum ben antidepresan kullanıyorum diye

Bitkiler den de korkuyorum ya yanlış kullanımında yararına çok zararı da olur diye bende rahimde ve idrar yolunda enfeksiyon da var soğan kuru maydanoz kürü falan var korkuyorum ben antidepresan kullanıyorum diye
Anladm canm. O zaman kullanma. Yalniz ben sutyenimi en sıkı ayarda takardim hep. Sonra gevsettim. 35ten 30a dusty 1 ayda. Goguslerin sklmasyla cok etkileniyormus ya dogru bence de. Bunu dene canm hatta evde hic takma

Anladm canm. O zaman kullanma. Yalniz ben sutyenimi en sıkı ayarda takardim hep. Sonra gevsettim. 35ten 30a dusty 1 ayda. Goguslerin sklmasyla cok etkileniyormus ya dogru bence de. Bunu dene canm hatta evde hic takma
Takmıyorum bende evde hiç zaten rahat edemem artık ondan etkileniyo bundan erkileniyor insan herşeye kafayı takıyor biraz rahat olmak lazım ama bende oda hiç yok sürekli bi araştırma halindeyim kafaya taktikca stresten hamile kalmayıda zorlastiriyoruz

Kizlar merhaba.. son durumumu bildirim dedim. Doktorumu degistirdim. Prolaktin yine 35e cikmis. Kontrol amacli kan alinacak bir hafta sonra. Eger yine bu sekilde olursa ilac baslayacak. Aslan pencesi ictigim halde 30dan 35e yukselmis kizlar sanirim etkisi yok onun. Gayet onerilen sekilde demleyip kullanmistim bi de.

Bende 2 ay önce dostinex ictim 35den 2 ye düştü dün tahlil yaptırdım 20 cıktı. Bu ay çalışmalara başlıcaktim 20 ile başlasam sıkıntı olmaz dimi. Ben ilacın da etkisini bir ay gördüm sadece bu ay arttığını farkettim göğüslerim acayip ağrıdı. Ben ilacı içince 6 ay çıkmaz çalışmalara başlarım diyordum bence ilacı içer içmez başlıcaktim calismalara geç kaldim

Basla bemce skntı olmaz. Kac tane ilac ictin? Ilac kullanirken korun dedi mi?

Basla bemce skntı olmaz. Kac tane ilac ictin? Ilac kullanirken korun dedi mi?
Yoo ilaç kullanırken korun demedi hamile olduğunu ögrendigin an bırak dedi. 20 normal belki ama hamile kalsam o zamana kadar yükselir gibime geliyor ve ben bir düşük yaptım prolaktinden mi düşük oldu bilmiyorum gene düşmesini istemiyorum. Testere dişli aslan pençesi iciyorum birde brokoli suyu inş çıkmasını engeller. Göğüsler ama sis ve ağrılı çıkacağını anlıyorum.sivilce baş ağrısı mide bulantısı yapıyor anı cikislarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…