- 7 Haziran 2017
- 1.171
- 2.068
- 133
- 33
- Konu Sahibi vals_dancer
-
benim 40 idi ama antidepresanlar öyle yapıyordu beni.direk Hamile kaldım sorun olmadı.sanki çok yüksek değil gibi bizimkiler.benden sutte geliyorduProlaktin degerim 35 cikti. Dostinex kullanip degeri dustukten sonra gebe kalanlar genelde dusukle sonuclanmis. Lutfen yardimci olur musunuz ne yapmam gerekiyor ? Vajinismustum sonra onu yendim sayilir. Kayganlastiriciyla iliskiye girebiliyorm daha dogrusu.sonra servikal polip oldugunu ogrendim onu da aldirdim. Smdi de prolaktin yuksekligini ogrendim. Hep bisey cikiyo. Allah beterinden korusun tabiki de. Ben de anne olmak istiyorm cok istiyorm...
Bende sut gelmiyor canm bir belirti olmadi yani. Insallah ben de hamile kalabilirimbenim 40 idi ama antidepresanlar öyle yapıyordu beni.direk Hamile kaldım sorun olmadı.sanki çok yüksek değil gibi bizimkiler.benden sutte geliyordu
kalırsın inşallah vakti artık gelmis olsun 9 ay sonra başının tatlı belası gelsin :)Bende sut gelmiyor canm bir belirti olmadi yani. Insallah ben de hamile kalabilirim
merhaba canim benimde cikip dostinexle dushuruyorlar yeniden cikiyor bende ara verdim ilac kullanmak istemedim prolaktin 54ken hamile kaldim sadece doktor kontrulu iyi olmali mutlaka endikroloq bakmali bende jinekoloq yuzunden bebeyimi dushurdumProlaktin degerim 35 cikti. Dostinex kullanip degeri dustukten sonra gebe kalanlar genelde dusukle sonuclanmis. Lutfen yardimci olur musunuz ne yapmam gerekiyor ? Vajinismustum sonra onu yendim sayilir. Kayganlastiriciyla iliskiye girebiliyorm daha dogrusu.sonra servikal polip oldugunu ogrendim onu da aldirdim. Smdi de prolaktin yuksekligini ogrendim. Hep bisey cikiyo. Allah beterinden korusun tabiki de. Ben de anne olmak istiyorm cok istiyorm...
Canm daha ilk denemem benm bakalim. Son adet tarihim 11 ocak. Beklemedeyim su an icin :)oyle yaparim canim sagol senin durumun nedir sen ne kadardir bekliyosun anne olmayi
Cok gecmis olsn canm uzuldummerhaba canim benimde cikip dostinexle dushuruyorlar yeniden cikiyor bende ara verdim ilac kullanmak istemedim prolaktin 54ken hamile kaldim sadece doktor kontrulu iyi olmali mutlaka endikroloq bakmali bende jinekoloq yuzunden bebeyimi dushurdum
Duzgun tedavi usulu secmedi dielim ondan diyirom endikoroloqa gidin lutfen onlarin ishi hormonlar jinekoloqlar o kadarda anlamiyorCok gecmis olsn canm uzuldumnasl bi hata yapti ki
Jinekoloq tedavi yaptiginda cok dushuyordu taa 1e o kadarda olmaz endikronoloq yarim yarim veriyor haftada 2kez hemde dushurdukden sonra stabil sakliyor bu arada azeriyim sozlerim biraz karishik ola bilir))))Cok gecmis olsn canm uzuldumnasl bi hata yapti ki
Ooo baya dusurmus canim ya.. insallah ilaca gerek kalmadan gebe kalabilirim. Bakalim..Jinekoloq tedavi yaptiginda cok dushuyordu taa 1e o kadarda olmaz endikronoloq yarim yarim veriyor haftada 2kez hemde dushurdukden sonra stabil sakliyor bu arada azeriyim sozlerim biraz karishik ola bilir))))
Hemde 1 ayda 54den 1 e))))tek tavsiyem stressden uzak durman hemen kalacaksin inshAllah kendimede soyluye bilsem bunu)))stress tavan bende)))Ooo baya dusurmus canim ya.. insallah ilaca gerek kalmadan gebe kalabilirim. Bakalim..
Aahhh ah.. cok stresli bi meslegim var canim. Uzak kalamiyorum stresten maalesef:)Hemde 1 ayda 54den 1 e))))tek tavsiyem stressden uzak durman hemen kalacaksin inshAllah kendimede soyluye bilsem bunu)))stress tavan bende)))
Allah gonlumuze gore versin inshAllahAahhh ah.. cok stresli bi meslegim var canim. Uzak kalamiyorum stresten maalesef:)
Amin.. hepimizin..Allah gonlumuze gore versin inshAllah
insallahh guzel haberi alirsin canimCanm daha ilk denemem benm bakalim. Son adet tarihim 11 ocak. Beklemedeyim su an icin :)
Insallah.. yuksek olup gebe olanlar var aslinda ama bakalim..insallahh guzel haberi alirsin canim
Genelde hekimler 25in uzerine ilac baslamislar ya ben de bilmiyorum ki. Bi arkadasim 40larda degeri. Doktoru bu yuzden hamile kalamiyorsun demis. Dostinex vermis. Benm doktorum 35 gebelige engel degil asla dediBenm 56 cikti ilk defa doktora gttim sadece prolaktin yuksek ama bisey olmaz dedj folik asite bile baslatmadi yuksek cikmasi sorun mu gercekten postu okuyunca tedirgin oldum
Ama ben adetime 1 hafta vardi yaptirdjm sanirim adet zamani yaptiriliyomus oyuzden de olablir mi bidahada bisey demedi hamile kal gel dedi doktorGenelde hekimler 25in uzerine ilac baslamislar ya ben de bilmiyorum ki. Bi arkadasim 40larda degeri. Doktoru bu yuzden hamile kalamiyorsun demis. Dostinex vermis. Benm doktorum 35 gebelige engel degil asla dedi
Bu hormon surekli inip cikan bir sey. En dogrusu adetin 3. Gunu baktirmak tabi dogru sonuc cikmamis olabilir canm. Sıkı sutyen giyme hatta evde hep cikar. Gogusler skldgnda veya uyarildgnda da yukseliyormus. Bir de stres etkiliyormus ama gel de streslenme :)Ama ben adetime 1 hafta vardi yaptirdjm sanirim adet zamani yaptiriliyomus oyuzden de olablir mi bidahada bisey demedi hamile kal gel dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?