• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları arkadaşlar lütfen bakarmısınız 'su çiçeği' hakkında

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

asito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
106
0
96
Bitlis
arkadaşlar 8 yaşındaki kızım su çiçeği oldu.dokuz aylık bebeğimede bulaşır mı?ayrı odalarda tutmaya çalışıyorum.bebeğime bulaşırsa zor atlatır mı?çünkü daha aşı olmadı .bide ablasının kaşıntısı için ne yapabilrim....

Ah ah benim kardeşime doğduğunun haftası bulaşmıştı.

Bulaşır ablam aman uzak tut..

Bence ayrı odalarda tutmanın pek faydası olmaz.Sonuçta aynı evin içinde aynı havayı soluyacaklar.Başka çaren yoksa tabii ki aynı odada olmalarındansa ayrı odada olsunlar ve evi sık sık havalandır.İnşallah bebeğine geçmez.Çok korkulacak bir hastalık değil ama doktoruna bir danış istersen belki önlem olarak bişeyler önerir.Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir.

teşekkür ederim.evet aynı evde ayrı odalarda olmanın faydası yok biliyorum ama başka çarem yok.bide kuluçka döneminde bulaşmışta olabilr.acile götürdük.mümkün oldukça ablasıyla aynı odada bulunmasın dedi bulaşırsa çok zor atlatırmış.bu durumu yaşayanlar ne yaptı acaba

Back