• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Arkadaşlar lütfeenn acil yardım !!

scrubs19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
12
0
86
İstanbul
Söz mendilini sitede gördüm çok hoşuma gitti adetlerimizde olmamasına rağmen bende yaptım. Misafirler için hazırladık mendilleri fakat damada verilecek mendil yok ortada. Ona verdiğim daha özel olsun istiyorum. Elimde sade beyaz bir mendil var onun üstüne işleme yapmak istiyorum. Kesede var içine koycam ama işleme konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var. Sözüm bu cumartesi yani vakit çok az kaldı

Söz mendilini sitede gördüm çok hoşuma gitti adetlerimizde olmamasına rağmen bende yaptım. Misafirler için hazırladık mendilleri fakat damada verilecek mendil yok ortada. Ona verdiğim daha özel olsun istiyorum. Elimde sade beyaz bir mendil var onun üstüne işleme yapmak istiyorum. Kesede var içine koycam ama işleme konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var. Sözüm bu cumartesi yani vakit çok az kaldı

canim ben yardim etmeyi cok isterdim ama bende ilk defa duyuyorum söz mendili falan... annem öyle seyler gereksiz dedigi icin bende üstelemiyorum cünkü zaten bilmiyorum öyle bir adeti :S insallah yardim eden birisi cikar canim , mutluluklarrr:nazar:

Teşekkür ederim cansubeauty annemle biraz düşündük altın sarısı iplikle beyaz mendile isimlerim baş harfini işlicem. Sonra da bir tüle sarıp ortasına da çiçek koyucam. Yine altın sarısı iple bağlıcam. Şöyle bi denedik gayet hoş durdu yeni geldi bu fikirde aklımıza. Bu akşam yapıyorum tabi başka fikirler olursa kararımı değiştirebilirim. Çok zor söz işi çok heyecanlıyım çook

Back
X