arkadaşlar kullananlar bi yardım etsin.....

cerrard

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
7
0
herkese merhabalar arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim hala çocugumuz olmadı eşimin sperim tahlilleri iyi ilaç tadavisi görüyorum.DİAFORMİN,FOLBİOL (FOLİK ASİT),VAGİFEM (FİTİL) KULLANIYOM bunları kullanmamı söledi.aranızda kullanıpta hamile kalan varmıdır.bi yardım ederseniz sevinirim...

hayır hersey normal doktorum şimdiye kadar olması lazım dedi 2 senedir tedavi görüyorum gecen sene aralık ayında ilk aşılamam oldu tutmadı sonra tekrar ilac tedavsi gördüm femara kullanıyorum sürekli dokturum dün gün aşırı ilişki olsun dedi yani günde kac kere yardım edermisinz umudum kesmiş durumdayım ben bugün için gün asırı dedi bi yumurtam gelişmiş oda bu gece catlar yarında gün aşırı ilişki olsun dedi....

Genetik tahlil yaptr bence.belki genlerden geln bi bizukluk varsa tespit edilr ona gore tedavi olursn

Canım bilemiyorum ki doktora da gitmişsin.
Ne kadar problemi olanlar var ama nasip ya oluyor. Bir problem olmadığı halde ne kadar bekleyenlerde var...
Elimizden gelen takviye, tedavi vb. yapıp artık nasip diyeceğiz sanırım.

vagifem fitil verdi hamile kalana kadar kullanmam gerektğini söledi tam olarak ne işe yaradını yada kullanan varmı rahmi kalınlastırıyomus sanırım tesekkürler cevaplarınız için

her ay dikloron iğnesi kullanıyorum hem ilacı hem iğnesi doktor bi zararı oldunu sölemiyor ama sizce varmıdır zararı ondanmı olmuyor diye düşünüyorum yardımcı olun lütfen....

her ay dikloron iğnesi kullanıyorum hem ilacı hem iğnesi doktor bi zararı oldunu sölemiyor ama sizce varmıdır zararı ondanmı olmuyor diye düşünüyorum yardımcı olun lütfen....

Biz buradan ne söylesek yanlış olabilir. Başka doktorlara da git. Güvendiğin ve içinin sindiği doktorun söylediklerini yap bence:)) Ben öyle yapıyorum. Aynı gün 2 doktora gittiğim oldu.

X