Elektrikli Mutfak Aletleri Arkadaşlar küçük ev aletleri önerilerinizi alabilir miyim?

pofuduk16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
4.843
1.027
29
kızlar öncelikle hayırlı akşamlar.. ben çeyiz hazırlıkları yapıyorum ve artık sıra küçük ev aletlerime geldi.. ama aklımda bir iki soru işareti var sizlerle paylaşmak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim, annem de ben de bu konuda biraz tecrübesisiz çünkü:)

Örneğin;
-el blender seti mikser robot doğrayıcı vs. bunlar hepsi ayrı ayrı mı yoksa şunu alırsan bunu almana gerek yok aynı işlevi görüyor dediğiniz şeyler var mı? yada aldım ama senelerdir duruyor kullanmıyorum dediğiniz şeyler? gereksiz bir şey almak istemiyorum açıkçası:)

-bir de ütü elektrik süpürgesi işte yukarıda saydığım aletler için marka önerileriniz var mı?
memnuniyet veya memnuniyetsizlik?

fikirlerinize açığım, şimdiden teşekkürler:)

Bu el aletlerinin hemen hemen hepsi Çankırı, Şabanözü ilçesinde Erna-Maş adlı bir fabrikada üretiliyor. Bir çoğunun içi aynı. sadece plastiklerinde ufak ayrımlar var. Fabrikada üretilen bazı el aletleri markaları: Beko, Arçelik, King, Premier, Philips, Arzum vb. markalar.
Diyeceğim o ki özellik farkı yoksa küçük el aletlerinde çokta farketmiyor.

ne bileyim çok farklı şeyler duyuyoruz onun ütüsü bunun süpürgesi vs. insan da bir kere alacağı için düzgün olsun istiyor ondan sormak istedim ben de

tabiki haklısınız, ütü, süpürge ayrı zahten. onları mutlaka markalı alın. fakat el blender, ufak el süpürgesi, meyve sıkma makinesi, doğrayıcı, çorbacı vb ürünler için söylemiştim. yoksa ütü dediğinizde bana göre 2 marka var. buhar kazanlı philips ve tefal den başkası alınmaz. 6 bar olanları tabi.. süpürgede piyasanın en iyisi ingiliz malı dyson var. pahalı ve 5 yıl garantili bir ürün. filtresi ömür boyu kullanım sağlar. daha sonra gelen ürün benim gözümde philips 9225 olan model. 2400 wat bir ürün.
Ayrı ayrı alın bence markalı ürünleri. Çünkü bir firmanın her ürünü iyi olacak diye birşey yok. Servis sıkıntısı olmasın yeter.

ne bileyim çok farklı şeyler duyuyoruz onun ütüsü bunun süpürgesi vs. insan da bir kere alacağı için düzgün olsun istiyor ondan sormak istedim ben de

canımm ütüyü kesinlikle kazanlı almanı tavsiye ederim... ütüm kazanlı ve o kadar rahat ki 1 saatte ütüleyeceğim kıyafetleri buharıyla 5dakikada bitiriyorum

çok sağolun yardımlarınız içinn aldığım da paylaşırım sizlerle de :)
canımm ütüyü kesinlikle kazanlı almanı tavsiye ederim... ütüm kazanlı ve o kadar rahat ki 1 saatte ütüleyeceğim kıyafetleri buharıyla 5dakikada bitiriyorum
evet duydum kazan olayını ama kullanan birinin fikir vermesi iyi oldu çok sağol canım :)

kızlar ayrı ayrı almak istemedim her şeyimi Arçelikten aldım bugün.. ütüm buhar kazanlı süpürgemi toz torbalı aldım su filtreli olanlardan pek emin olamadım açıkçası.. bakalım kullanmak seneye nasip olacak inşallah fikirleriniz için sağolunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…