• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Arkadaşlar konu başlığı nasıl değişiyor?

eylulum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2007
898
7
118
Arkadaşlar açtığımız konuların başlığını nasıl değiştiriyoruz. Yardımcı olur musunuz lütfen?

ben geçenlerde Forum Yöneticisi Elif Hanım'a özelden mesaj attım. konu başlığını istediğim şekilde değiştirdi. sizin de öyle yapmanız yeterli olur bence.

ben geçenlerde Forum Yöneticisi Elif Hanım'a özelden mesaj attım. konu başlığını istediğim şekilde değiştirdi. sizin de öyle yapmanız yeterli olur bence.

sağol canım ama sık sık başlık değiştiren arkadaşlar var bunu bu şekilde mi yapıyorlar acaba. Sonuçta aradığımız ürünü başlığa bakarak bulabiliyoruz. mesela ayakkabı arıyorsam başlığı kazak olan bir konuya giriş yapmam. ama başlık kazaktır 3 gün sonra satışına ayakkabı da eklemiştir. Bunu da başlığa yansıtması lazım. Her defasında Elif hanım' msj mı atacağız acaba :44:

bilmiyorum ki; mesela bit pazarında sürekli değiştiriyor arkadaşlar. burda da değiştiriyorlardır. aslında ben konumu kapatmak istedim. yeni konu açmak istiyorum çok karışık oldu diye. satışınız bitmeden kapatamam dedi.

Doğru canım konu kapatmak için msj atılıyor. Başlık değiştirmeyi de bilen biri anlatsın lütfen de bizde öğrensek :)

sağol canım ama sık sık başlık değiştiren arkadaşlar var bunu bu şekilde mi yapıyorlar acaba. Sonuçta aradığımız ürünü başlığa bakarak bulabiliyoruz. mesela ayakkabı arıyorsam başlığı kazak olan bir konuya giriş yapmam. ama başlık kazaktır 3 gün sonra satışına ayakkabı da eklemiştir. Bunu da başlığa yansıtması lazım. Her defasında Elif hanım' msj mı atacağız acaba :44:

evet bunu bende merak ediyorum.

Ben mesaj atiyorum herseferinde forum yoneticisine saolsun degistiriyorlar herseferinde.kalan urunlerimi duzenliyorum toparliyorum, basligimin degistirilmesini rica ediyorum.

Lale87 tesekkurler.. kimse ben kendim degistiriyorum demedigine gore demekki boyle oluyor.

Evet canim msj attim bende Elif hn.a. basligi kendisi degistiriyormus. Ilginize tesekkur ederim

Back