Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar geçen gün kırmızı kan şeklinde 3 damla kan geldi.ağrım falan yok ama.7e 2 günlük hamileyim.neden oldu yaaa?doktoru aradım iğne yaptırdım hemen.şimdi tablet kullanıyorum.birdaha olmaz dimi?
arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkürler.ya bende gün boyunca akıntı olmuyo.ama wc ye gittiğimde oluyo günde 3 kere falan
ilaç kullanıyorum.haftya tekrR iaşlycam 1 hafta rapor almıştım nasıl olacak bilmiyorum.eğer bişey olsaydı şimdiye olurdu dimi ya?ağrım hiç yok tek tesellim gerçkte.şimiden teşkkür ederim.
rahimde olan kanama değilse nedir peki?ben lekenin idrar yollarından gelmediğini biliyorum.ama ağrım yok arada ayağı kalktığımda oluyo 2 damla falan
okadar...
inşşallah geçer ya ben bu bebeği çok istedim.
kızlar mrb
pc bozuktu uzun süredir giremiyorum
konuyla pek ilgili değil ama moralimi çok bozan bi sorum var cevaplayabilirmisiniz lütfen
dün dr gittim 6+5 günlü hamişim keseyi gördü ama embriyo yu göremediğini söyledi ve ben çok kortkuttu
p.tesi de göremezsek durum ciddi kürtaj olmalısın dedi
sizler ne zaman gördünüz acil cvp lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar mrb
pc bozuktu uzun süredir giremiyorum
konuyla pek ilgili değil ama moralimi çok bozan bi sorum var cevaplayabilirmisiniz lütfen
dün dr gittim 6+5 günlü hamişim keseyi gördü ama embriyo yu göremediğini söyledi ve ben çok kortkuttu
p.tesi de göremezsek durum ciddi kürtaj olmalısın dedi
sizler ne zaman gördünüz acil cvp lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn