- 24 Ekim 2021
- 338
- 365
- 33
- 33
- Konu Sahibi minikkedisahibi
-
Yakın zamanda pirelendi mi ?Kedim 10 aylık erkek british shorthair. Henüz kısırlaştırmadım. Kuyruğunda bugün yara gibi bişi farkettim hatta tüyleri de dökülmüştü. Nolur yardım edin nesi olabilir
Kaşınıyodu zaten son zamanlarda. Alerji olduğundan dokayı kaşınır demiştiYakın zamanda pirelendi mi ?
Alerjiyse tavuklu mama yapmış olabilir. Tavuklu hiç kullanmayın bence. Somonlu ya da kuzu etli kullanın. Çok geçmiş olsun .Kaşınıyodu zaten son zamanlarda. Alerji olduğundan dokayı kaşınır demişti
teşekkürler. Somonluya geçtik ama pek isteksiz yiyo 2 hafta oldu hala alışamadıAlerjiyse tavuklu mama yapmış olabilir. Tavuklu hiç kullanmayın bence. Somonlu ya da kuzu etli kullanın. Çok geçmiş olsun .
Hangi marka kullanıyorsunuz ? Nd markasınım yabanmersinli ve kuzu etlisi güzelteşekkürler. Somonluya geçtik ama pek isteksiz yiyo 2 hafta oldu hala alışamadı
Proplan somonlu aldık asla yemiyor aç kalınca anca bi iki tane yiyo o kadarHangi marka kullanıyorsunuz ? Nd markasınım yabanmersinli ve kuzu etlisi güzel
Dilerseniz benim dediğim mamadan alın proplanla karıştırarak verin belki o zaman yerProplan somonlu aldık asla yemiyor aç kalınca anca bi iki tane yiyo o kadar
Veteriner aç kalsın mutlaka yicektir dedi ancak yiyo da az yiyo hep böyle olcaksa değiştircem gözümün önünde zayıfladı sanki kuzumDilerseniz benim dediğim mamadan alın proplanla karıştırarak verin belki o zaman yer
Ya da mama kabına gittiği zaman elinizle yedirin o zaman daha çok yiyebilir
Üzülme her kedinin vardır böyle huylarıVeteriner aç kalsın mutlaka yicektir dedi ancak yiyo da az yiyo hep böyle olcaksa değiştircem gözümün önünde zayıfladı sanki kuzum
Veteriner ne dedi ?Kedim 10 aylık erkek british shorthair. Henüz kısırlaştırmadım. Kuyruğunda bugün yara gibi bişi farkettim hatta tüyleri de dökülmüştü. Nolur yardım edin nesi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?