Canım sen değerlerini alıp adam akıllı bir doktora görünmek için neden bekliyorsun anlamadım ben seni hala?
Bir aksilik varsa önlem alınır biliyorsun ..Sonra geç kalmış olabilirsin.
umarım dediğin gibi olur ve sağlıklı bi hamileliğim olur inşallah yükselir. ayrıca dr bana acile gidip baktırmamı önerdi ama ben gitmek istemiorum p.tesi gününe kadar beklemek istiyorum. çünkü dr. çok kötü bakıo alttan ultraon fln canım acıo olacak çocuk varsa onuda harap ediolar die düşünüorum?
bilmiyorumkismilearkadaşlar adetim 11 gün gecikti idrar testine baktım ikinci çizgi hafif belirgin çıktı kan testi yaptırdım pozitif çıktı ama değerim 14.3 dr. dış gebelik olabilir dedi ben beklemek istiyorum. başına böyle birşey gelen arkadaşımız varmı? Bana yazın lütfen moralim çok bozuldu.Cvplarınızı bekliorum....:uhm:
cnm özele gttim bunu diyen uzman doktor daha nereye gideyim moralim çok bozuldu:çok üzgünüm:
eee ...:uhm:
Ne dedi yanii doktor o zaman? :uhm:
neymiş ne değilmiş???:uhm:
Ne yapılacakmış:uhm:
ne dedi 1-2 gün sonra tekrar gel mi dedi?:uhm: anlamadım ben neyse hayırlısı olsun
cnm dediki dış gebelik olabilir kadın doğum aciline git dedi ama değerlerim düşükse onlarda göremezki yanlışmı düşünüyorum. çünkü bizim gelininkide öyle çıktı ilk başta çok düşüktü değerleri kaç defa gittler doktora en sonunda değerleri fırladı şimdi 12 haftalık hamile ve sağlıklı. ve çok acı çektiriyorlarmış doktorlar alttan bakıyorlarmış ultrasonda çok bastırıyorlarmış korkuttu beni. ben geçen sene düşük yaptım bunuda kaybetmek istemiyorum.:a015:
canım sen hiç moralini bozma benim 1 tane düşüğüm oldu benim bu kadar bile değildi değeri daha düşüktü. senin yumurtlama dönemin geç olmuştur. yani 2 gün sonra yine yaptır. bu iki katına çıkacaktır. sonra da o sonuçla beraber dr ne git eminim yükselecektir. 10 değerinden düşüklerde problem oluyor daha çok benim ise 2. 86 idi ama hamileydim yani problem vardı. o yüzden senin ki daha iyi olacaktır. sevgiyle kal. hayırlı olsun.
Muayeneyle bebek filan düşmez. Ultrason aletini vajinaya sokuyorlar (afedersiniz), bebek ise rahim içinde.
Karından bakılan ultrasonda çok bastrılıp acıdığını da ilk kez duyuyorum. Bunca zamandır doktora giderim, hamilelik öncesi ve sonrası. Hatta ultrasonla kadın hastalıkları dışında böbrek, bilek vs gibi bölgelerden de tetkik yaptırdım. Hiç acımadı, alttan da karından da. Eninde sonunda doktora gideceksiniz. Ya gerçekten dış gebelik varsa, hayatınızı tehlikeye atmaya değer mi? Doktor bu, bu akdar korkacak ne var ki?
buna biraz doktordan korkma demeyelimde (çünkü ben düşük yaptıktan sonra içimi temizlerken neler çektiğimi bi allah bilio birde ben. onu yaşadığım için bunlar bana çerez kalır) buna bi tür kendimle korkum diyelim yani ya kimyaal olursa yada değerlerim düşerse korkum bu diyelim hı?:sm_confused: