• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları arkadaşlar işte buda benım oğlum

bilmiyorumki canım ben kapatmadım aslında msndende görüşsek iyi olur benim camda var nasıl olacak yapim tarif ett

canim,soru ve cevaplar kisminda yazili,sanirsam kontrol paneline giriyosun oradan mesaj bölümünü tikla ve orda yazi cikiyor sen özel mesajlasma sisteminiyazan yeri tikliyorsun ve ayarlari kaydediyorsunn,benim anlattigimi anlamadiysann,soru ve cevapa gir orda yine elif anlatmiss,ozel mesajlama diyee, ok canimm,anlamazsan bn yine anlatirimm,kendine cok iyi bak,opuyorummŞeniz

slm tugbacim,saka bi yana,
allah bagislasin oglunu cok tatli cok sirin bnmde bir oglum varr
allah uzun saglikli ,sihhatli omurler versin ins
benim icin öp oglunu
:teytey:merhaba sonak tabiki şaka olucak dünürümle aramıza kimse giremez biz kararlıyızsırnaşık şey teşşekür ederım allahım bütün yavruları anne ve babalarına bağışlasın
sende benım için oğlunu öpp:1hug:

Dunur munur ha haaa cok hossunuz yaaaa:sm_cool:

Benimde bir oglusum:nazar: var ufffff gormeyin siz en iyisi:emir_bebek:yerimseniben

Dunur munur ha haaa cok hossunuz yaaaa:sm_cool:

Benimde bir oglusum:nazar: var ufffff gormeyin siz en iyisi:emir_bebek:yerimseniben

a.s.herkesin çocugu kendine güzeldir tabiki canım senin oglunda güzeldir allah evlatlarımızı bize bağışlasın senın oglun kaç yaşında benımki marta 3 buçuk olacak resımde görünen 6 aylık falandı :emir_bebek:

a.s.herkesin çocugu kendine güzeldir tabiki canım senin oglunda güzeldir allah evlatlarımızı bize bağışlasın senın oglun kaç yaşında benımki marta 3 buçuk olacak resımde görünen 6 aylık falandı :emir_bebek:

bnce her cocouk her bebek her insan guzeldir,,yeterki icguzelligi iyi olsunn,valla bnm kizim gibisi yok demi dunurumm,resimde 6aylikmi valla bndaha fazla sandim dunurya kimbilir simdi nasill,koysana resmi gorelim damati

bnce her cocouk her bebek her insan guzeldir,,yeterki icguzelligi iyi olsunn,valla bnm kizim gibisi yok demi dunurumm,resimde 6aylikmi valla bndaha fazla sandim dunurya kimbilir simdi nasill,koysana resmi gorelim damati
tabi canım herkes güzeldir allahın yarattığı kötü olurmu haşa evet canım benım kızın gibisi yoook evet canım benım oğlan biraz yaşını bvüyük gösteriyo
şimdide boyu posu çook iyide biraz zayıf oda çook hareketli doktora göre tamda bana biraz zayıf geliyo aman napım canı saolsunda öyle işte canım :1hug:

slm canim,cok hosuz demi valla oyle,kismetse olacak,bnmde kizim var gordunmu sen oyle guzellik teyzesi,en iyisi oglun gormesinn,yoksa ayrilmaz kizimin pesinden,sevgiler canm,ikinisid eoptumm

Evet,evet gormemmi masaallah annesi ona.)))

Yok ciddiyim:) benim oglani gormesin senin kiz yoksa dunurunle bozusuruz filan ha ha haaa:)optum bende sizleri sekerim....

Evet,evet gormemmi masaallah annesi ona.)))

Yok ciddiyim:) benim oglani gormesin senin kiz yoksa dunurunle bozusuruz filan ha ha haaa:)optum bende sizleri sekerim....

a.s.bizim aramızı dünürümle kimse bozamaz canım çocuklar birbirini istemese bile biz arkadaş olarak devam ederiz oglununda resmini bir koyda nasıl bir güzellikmiş görelim :uhm:canım sevgileeerr bayyyyyyyyyy

kızlar buda benim canım biriciğim Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın. benimki artık delikanlı oldu 7 yaşında ama hayranlarımız çok şimdiden :smiley-cool:

Son düzenleme:
Allah bağışlasın güzelim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı uzun ömürler diliyorum :1hug:zayıflıkmı dedin artık sanmıyorum onun annsinin dut pekmezi gibi süper bir silahı var dimi canım:enbuyukkk:

Merhaba herkese,
Arkadaşlar avatar olarak resim ekleme nasıl yapılıyor bu konuda bana yardımcı olurmusunuz bende oğluşumun resmini göstermek isterim sizlere.. sağlıcakla kalın..
Yazı içinde bir tane denemeye çalışıyorum bakalım çıkacak mı.. :))

grnt005gz2.jpg

Allah bağışlasın güzelim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı uzun ömürler diliyorum :1hug:zayıflıkmı dedin artık sanmıyorum onun annsinin dut pekmezi gibi süper bir silahı var dimi canım:enbuyukkk:
a.s.saol canım dileklerin için dut pekmezim var evet de benım oğlum 1 dakka yerinde durmuyo bee canım yedigini yakıyoo bir görsen iştahı iyide üstüne kılo etmiyo artık canı saolsunda öyle diyorum a.s

Merhaba herkese,
Arkadaşlar avatar olarak resim ekleme nasıl yapılıyor bu konuda bana yardımcı olurmusunuz bende oğluşumun resmini göstermek isterim sizlere.. sağlıcakla kalın..
Yazı içinde bir tane denemeye çalışıyorum bakalım çıkacak mı.. :))

grnt005gz2.jpg

a.s.merhaba canım senın oğlunda çok tatlı :nazar:maşaallah kaç yaşında

a.s.saol canım dileklerin için dut pekmezim var evet de benım oğlum 1 dakka yerinde durmuyo bee canım yedigini yakıyoo bir görsen iştahı iyide üstüne kılo etmiyo artık canı saolsunda öyle diyorum a.s

kilo çokta önemli değil zaten güzelim önemli olan sağlıklı olması vücud değerlerinin düzenli olması zaten zamanımızda asıl kilo büyük problem varsın almasınlar yetrki sağlıkları yerinde olsun :dance:

Back