- Konu Sahibi tugbamurat
arkadaşlar buda benım oglumun küçüklük hali canım aşkım oğlum benim herşeyim şuan nazardan zayıfladı oğlum için dualarınızı eksik etmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar buda benım oglumun küçüklük hali canım aşkım oğlum benim herşeyim şuan nazardan zayıfladı oğlum için dualarınızı eksik etmeyin
allah bagislasin canim.allah nazarlardan korusun canim.ama en buyuk nazar anneniki deyermis .cirkin de annesi .insallah saglikli bi omru olur insallah
saol canım senınkınıde allah allah bağışlasın duan için saol :1hug:allah bağışlasın canım.çok tatlı.geçmiş olsun canım duacıyım:teselli:
allah razı olsun hepinizden saolun :1hug:maşallah çok tatlı oğlun ..Allah sana oğluna eşine sağlıklı mutlu uzun uzun ömürler versin inşallah
valla tugbacim,,düsünmem lazimm,kizimi ogluna istiyonda,iki zayif birlikte olmaz,ikisininde ictahi yokk,ikisine nazar degmis,valla hic niyetim yok bu sefer torundan cekmeye,,sevgiler
a.s.düşünme hayatım şimdi oğlumun iştahı iyi maşallah iinşaallah ileriye doğru kıloda alır hem iki tecrubelı ananne babanne toruna iyi bakar merakketme canım nasıl oğlum dediğim kadar varmı gamzeside var kayınvaldesi :sm_cool:hem çok güzel yakışmışlar allah için sevgileeeer
:sm_cool:gül gül canım gülmeye ihtiyacımız var valla saol canım sizin güzelliginiz:1hug: tabi hayırlısı artık:roflol::roflol::roflol:ay canim sin ya,,valla guldurdun yinne..
valla oglun cok yakisikli cok sirinn,ins olur ne diyimm,kizimin begenmesi lazim dünürcümm acele etmeyinn,bu isler aceleye gelmez bilirsinn,ikiniside cok optumm,:1hug:
:teytey:canım çok haklısın oğlumun yemek yemedigi zamanlar bende yemiyodum oğlum yesin ben yemesemde doyuyodum bende zayıflamıştım şimdi oğlum yiyiyor allaha şükür bende yiyiyorum darısı senin başına canım sevgileeeeer:1hug:canimsin valla,inan bazen esim bile bana der neden hic gulmezsin diye,,kizim yemezken ac ac dolasirken bn kizimdanda kotu oluyorum,hayirlisi canim ya,artik dusunmek bile istemiyorum,,rabbim buyuk,rabbim kizimi koruyor,binlerce kez sukurr,baksana simdiden kizima talep bile var,daha ne siteyim,
:1hug:
:teytey:canım çok haklısın oğlumun yemek yemedigi zamanlar bende yemiyodum oğlum yesin ben yemesemde doyuyodum bende zayıflamıştım şimdi oğlum yiyiyor allaha şükür bende yiyiyorum darısı senin başına canım sevgileeeeer:1hug:
:teytey:gül hayatım gül yüzünü görmesemde gülmek sana yakışıyor görürsün inşaallah görmesem ben görmezdim neler çektim psikolojım bozulmuştu oğlum niye yemiyo diye oturup ağlıyodum çıldıracak gibiydim gittiğim yerlerde nekadar zayıf, bebekliği çok kıloluydu yemek vermiyonmu,tabi şişman tosun gibi diye diye nazardan oğlumu kendileri zayıflattı çocuk önceden yiyiyodu yemez oldu sonra zayıf diyolar şimdide iyi olmuş iyi yine nazarlıyacaklar diye korkuyorum bizim burda bir komşu var oğlumu ona okuttum bize ne dedi açın elinizi allaha dua edin iyi bu çocuga nazardan bişey olmamiş bu nazardan böyle olmuş ben bu çocugu okumaya korkuyorum bana agırlıgı çöküyo gece yatamıyorum çok nazalanmış,allah razı olsun 10 gün okudu oglumu bir görsen nasıl gözlerinden yaş giliyo resmen ağlıyodu çenesini kapatamıyodu yaa böyle işte arkadaşım şimdi allaha nekadar şükretsem azdır oğlum iyi valla senin kızınada nazardan öyle olmuş bence okutacagın biri varsa okut canım kendinize iyi bakın öptümslm canim,biliyonmiu yine guldum,nedenmi: yine ictah konusu yine dünür isi konu ne kadarda baska olsa,,
ins canim bnde ogunleri gorurumm,rabbim buyukturr,oglani bnm icin op,kendinize dikkat edin ve iyi bakin,sevgilerrrrrrrrrr
:sm_cool:
:teytey:gül hayatım gül yüzünü görmesemde gülmek sana yakışıyor görürsün inşaallah görmesem ben görmezdim neler çektim psikolojım bozulmuştu oğlum niye yemiyo diye oturup ağlıyodum çıldıracak gibiydim gittiğim yerlerde nekadar zayıf, bebekliği çok kıloluydu yemek vermiyonmu,tabi şişman tosun gibi diye diye nazardan oğlumu kendileri zayıflattı çocuk önceden yiyiyodu yemez oldu sonra zayıf diyolar şimdide iyi olmuş iyi yine nazarlıyacaklar diye korkuyorum bizim burda bir komşu var oğlumu ona okuttum bize ne dedi açın elinizi allaha dua edin iyi bu çocuga nazardan bişey olmamiş bu nazardan böyle olmuş ben bu çocugu okumaya korkuyorum bana agırlıgı çöküyo gece yatamıyorum çok nazalanmış,allah razı olsun 10 gün okudu oglumu bir görsen nasıl gözlerinden yaş giliyo resmen ağlıyodu çenesini kapatamıyodu yaa böyle işte arkadaşım şimdi allaha nekadar şükretsem azdır oğlum iyi valla senin kızınada nazardan öyle olmuş bence okutacagın biri varsa okut canım kendinize iyi bakın öptüm
bilmiyorumki canım ben kapatmadım aslında msndende görüşsek iyi olur benim camda var nasıl olacak yapim tarif ettozel mesaj kapali senin sanirsam,msn adresini yollamam icinn,