Arkadaşlar işte benim biricik çeyizlerim yorumlarınızı bekliyorum :)

iKonLady

Allah'ım sana emanetiz♥
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
784
73
Bismillahirrahmanirrahim
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. birçok şey aldık anneciğimle :) buyrun bakın yorumlarınızı bekliyorum sevgiler :):)
evet başlıyoruz :KK54:
Ceyizlerimin düzenlenmiş hali 19.sayfadadır.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=691543&page=19
Mutlaka yorumlarınızı bekliyorum :KK55:
Aldığım herşeyi ekledim ileriki sayfalara bakabilirsiniz :):)

blender setim :) $ARZUM-AR161-SOPRANO-MAX-BLENDER_24664_1.jpg
4 mevsimim :) $cottonbox.jpg
çkb takımım $çkb.jpg
TENCERE SETİM :) Eki Görüntüle 973204
deterjan kutum :) görünce dayanamadım aldım çok sevimliydi :) $deterjankutum.jpg
su ısıtıcım :) $kettle.jpg

rendem:) benimkisi 3.sü ::) $rendem.jpg
su setim :)
$su setim.jpg
bunlarda çeyiz setimin yanında hediye geldi :)
$tncerelerm.jpg
yemek takımım yakından daha güzeller inşallah beğenirsiniz :) $yemek takýmým.jpg

Şimdi nevresimlerimde sıra :)
$katre_2-800x800.jpg $-melinda.jpg
$ROYAL SERISI BUTTERFLY NEVRESIM TAKIMI.jpg
bu sevgililer günü konsepti battaniyem ve nevresim takımım :) $sevgililer günü.jpg
pikelerim :)
Eki Görüntüle 973223 $silva.jpg
yorganım :) $yorganým.jpg
uyku setim :) $uykusetim.jpg

inşallah beğenirsiniz arkadaşlar :) Rabbim hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :) :nazar::nazar:
aldıkça yükleyeceğim:) takipte kalın. diğer sayfalarda da aldıklarım var 3. sayfada günlük yemek takımım falan vardı :) bakarsanız ve yorumlarsanız sevinirim :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 3 yıllık bir ilişkim var ve 3 yıl sonra evlenmeyi düşünüyoruz inşallah. bilmiyorum erken mi ama birçok şey aldık anneciğimle :) buyrun bakın yorumlarınızı bekliyorum sevgiler :):)
evet başlıyoruz :KK54:

blender setim :)
Eki Görüntüle 973199
4 mevsimim :)
Eki Görüntüle 973202
çkb takımım
Eki Görüntüle 973203
TENCERE SETİM :)
Eki Görüntüle 973204
deterjan kutum :) görünce dayanamadım aldım çok sevimliydi :)
Eki Görüntüle 973205
su ısıtıcım :)
Eki Görüntüle 973208

rendem:) benimkisi 3.sü ::)

Eki Görüntüle 973209
su setim :)
Eki Görüntüle 973211
bunlarda çeyiz setimin yanında hediye geldi :)
Eki Görüntüle 973217
yemek takımım yakından daha güzeller inşallah beğenirsiniz :)
Eki Görüntüle 973218

Şimdi nevresimlerimde sıra :)
Eki Görüntüle 973219
Eki Görüntüle 973220
Eki Görüntüle 973221
bu sevgililer günü konsepti battaniyem ve nevresim takımım :)
Eki Görüntüle 973222
pikelerim :)
Eki Görüntüle 973223
Eki Görüntüle 973225
yorganım :)
Eki Görüntüle 973226
uyku setim :)
Eki Görüntüle 973227

inşallah beğenirsiniz arkadaşlar :) Rabbim hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :) :nazar::nazar:
Allah tamamına erdirsin canım :)hepsi çok guzel hayırlı olsunn.ıyı günlerde kullanın :) :nazar:

Allah tamamina erdirsin hepsi çok güzell :KK16: mutlulukla kullanin inşallahh :KK69::79:

Karaca home sevgililer gunu nevresim takimini bende düşunüyorum da tavsiye eder misin guzeller mi kaliteli mii :21:

Allah tamamina erdirsin hepsi çok güzell :KK16: mutlulukla kullanin inşallahh :KK69::79:

Karaca home sevgililer gunu nevresim takimini bende düşunüyorum da tavsiye eder misin guzeller mi kaliteli mii :21:

Amin.İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım benım :) darısı başına inşallah. evet bu set cok guzel ozellıkle battaniyesi yumusacık bayıldım. desenide çok hosuma gitti cıvıl cıvıl :) üstüne tanımam kacırmadan al bence canım :)

Hoşgeldin cnm aramızaa , çok güzel aldıkların ve hiçte erken degil sen begendiklerini al rahat rahat öde vakit varken

hoşgeldin cnm aramızaa , çok güzel aldıkların ve hiçte erken degil sen begendiklerini al rahat rahat öde vakit varken
sağol canım cok teşekkür ederim. Bende tereddütte kaldım herkes erken diyorda. :) çok sevindim beğenmene daha güzelleri senin olur inşallah :)

Canım nevresimlerine deterjan kutularına ve pembe tencerelerine bayıldım güle güle kullan :nazar:

hepsi cok güzeller canım güle güle kullanmayı nasip eder inşallah Allah'ım

Karaca Home Sevgililer günü konsepti benimde çok hoşuma gitmişti bende düşünüyordum onu:)

Güzel oldugunu demişsin daha da kesinleştirdim:KK1::KK1:

Hoş geldin tatlım :KK54: çeyizlerinde çok güzel çok kaliteli görünüyorlar. Güzel günlerde kullan inşallah :KK16:

Baya güzel bi başlangıç yapmışsın canım . Güzel günlerde kullanın

hepsi cok güzeller canım güle güle kullanmayı nasip eder inşallah Allah'ım

Karaca Home Sevgililer günü konsepti benimde çok hoşuma gitmişti bende düşünüyordum onu:)

Güzel oldugunu demişsin daha da kesinleştirdim:KK1::KK1:

amin canım :) bence kesinlikle almalısın çok kaliteli ben iyi ki almışım diyorum :)kutusuda çok hoş :)

Hoş geldin tatlım :KK54: çeyizlerinde çok güzel çok kaliteli görünüyorlar. Güzel günlerde kullan inşallah :KK16:

Hoşbuldum canımın içi sağ ol çok mutlu ettin beni :) sana da nasip olur inşallah :):) daha 3 yıl var erken mi bilmiyorum ama :):)

Hoşbuldum canımın içi sağ ol çok mutlu ettin beni :) sana da nasip olur inşallah :):) daha 3 yıl var erken mi bilmiyorum ama :):)

Sağol tatlım benimm :KK54:

Yavaş yavaş alırsın hem içine siner hemde zamanı geldiğinde çeyiz derdin olmaz :KK34: Tabi modası geçmiş bunların diye takıntın yoksa :KK6:

X