• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Arkadaşlar IPL Yaptırıp da Çoook Memnun Kalan Vmı?

Sweettym

Bir Ben Vardır Bende Benden İçeru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
398
39
318
Aslında tamamen bitti diyen var mı yazmak isterdim ama kimse çıkmaz belki diye yazmadım.Yani azalmasına ve seyrelmesine razıyım artık. En azından çok azalan var mı? Tabi tamamen bittiğini söyleyen biri çıkarsa tam süper olacak.

Bu arada cihazın marka ve modelini de merak ederim tabii. Ve kaç seansta bittiğini de.

mrb lar ben de ıpl denılen yanı foto epılasyon yaptırdım 2 seans gıttım . DAHA SONRA ALEX ıLGıLı OLUMLU DUYUMLAR ALDIM VE 3. SEANSIMA GITMEDIM BASKA BIR YER ARASTIRMAK ICIN %40 DÖKÜLMÜŞTÜ .3.SEANS ARASI ACILINCA DÖKULEN YERDEKILERIN CIKTIGINI FARK ETTIM ŞıMDı YINE ESKI SIKLIGINDA :(BEN KALMADIM MEMNUN UMARIM KALAN VARDIR

Dimi arkadaşım sadece ipl de değil alexdede aynı şey olur heralde öyle bi kaç seansta sonuç alınsaydı kimse 8-9 hatta 10 seans gitmezdi. kılların lazer epilasyonda evreleri vardı bu her seansta farklılaşır dökülme evresi olur önce sonra kıllar uyur sonrada son kez tekrar çıkar dökülür ve biterler. tabi biterler diyorum ama hepsinin bitme garantisi hiç bir lazer epilasyonda yoktur azda olsa malesefki kalıyor tabi kişiden kişiyede değişiyor. diceksiniz şimdi nerden bu kadar biliyosun diye inan çok kişiyle görüştüm ve çok fazla araştırma yaptım kim ne derse desin ben ipl den yana şansımı kullandım ve çok memnunum ama tabi sonuç ne olur bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun ne diyimmm fisfisfis

1,5 yıl yaptırdım,sabırla dayandım gittim ve sonuç alamadım alan varsa ne mutlu..

arkadaşlar bende ıpl e gidiyorum 3. seans bitti. 4. seansa gittiğimde bacaklaraım çok çıkmamıştı o yüzden bacaklarıma yaptırmadım diğer bölgelere yaptırdım. 1 ay geçti bacaklarım halen çok az çıktı diyebilirim. diğer bölgelerde jilet kullanmama rağmen seyrek çıkıyo. yani maşallah diyeyim ben şuan çok memnunum. inşallah bundan sonrası içinde memnun kalırım.

zezeze kullandıkları makinanın markası nedir acaba? Benim gittiğim yerde apollo adında bir makina kullanıyorlar bende çok memnunum

zezeze kullandıkları makinanın markası nedir acaba? Benim gittiğim yerde apollo adında bir makina kullanıyorlar bende çok memnunum

ben apollo ile 5 seans kolaltı yaptırdım ve bıraktım.. üstüne yeni kılların çıkmadığına şükretmeliyim galibamafoldumben

maalesef hayır :( üstüne "hakkını helal et" dediler:kızgın: şaka gibi yani... helal melal de etmiyorum...

Cevaplarınız için teşekkür ederim kıslarr. Memnun kalan arkadaşlara çok sevindim ve ohh işte duymak istediğim buydu :) Bu arada dün 7. seansımı yaptırdım. Biraz moralsiz gitsem de olumsuz duyumlardan dolayı yine orada beni ümitlendirmeyi başardılar. Walla helal olsun ne diyim. Ayrıca ümitsizliğimi dile getirdiğim ve kıllardan biiiir an önce kurtulmak istiyorummmm dediğim için olsa gerek bir attığı atışı parça yükselttiler. Sanırım bu seansın sonucu çok daha iyi olacakkk. Makinenin adı da Alma laser spa-shr ısrail malıymış. Bunu da araştıracağım.

Bir de müsadenize sığınarak edindiğim bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum:

-Kıllar henüz çıkmadan ikinci seansı yaptırmak gereksizmiş, bu kılların gözükmesi ve uzaması kıl kökünün de deriye yaklaştığını gösteriyormuş ki bu da makinenin daha iyi etki etmesini sağlıyormuş.

-Kıllar tamamen zayıflayıp dökülmeden, kıl kökü ölmeden seanslara ara verildiğinde kıl tekrardan çıkabilirmiş. Herhalde kendi kendini onarıyor olmalı :)

-En iyi sonuç için adet döneminden bir hafta sonra gitmek gerekiyormuş. Yine adet dönemine bir hafta kalmadan önce gitmekte fayda varmış.

Daha birşeyler öğrenirsem yazarım. Acaba yeni bir konu mu açmalıydım bunlar için?

bende yıllardır lazeri düşünüyorum .bir sürü farklı yorum var ıpl mi lazer mi?farkı nedir anlamadım gitti.yalnız ıpl fiyatları çok daha düşük lazere göre.bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

lazer ışığının hepsi aynı dalgaboyunda olur. kıl kökünün büyüklüğü ile dalga boyu aynı büyüklükte olunca direkt kıl köküne nüfuz ederek tahrip eder. ipl ise yoğunlaştırılmış ışıktır. içinde tek değil birçok dalga boyu vardır. size her ne kadar "cihazımızın dalga boyu şu kadar" derlerse de söyledikleri rakam "ortalama" bir dalgaboyudur. ışığın verilen dalgaboyunda kıl kökü ile uyumlu olanlar kök tarafından emilir, gerisi bir işe yaramaz (kılı tahrip etme konusunda bir işe yaramaz). lazer ışığının elde edilmesi ise daha fazla maliyetli olur. yani ipl cihazını kullananlar güya indirime gidiyor gibi görünse de hakkından fazla kazanıyorlar ;) ipl e para vermek yerine lazeri tarcih etmeniz daha iyi olur kanımca ;)
(verdiğim bilgiler konusunda içiniz rahat olabilir; fizikçiyim)

canım ben ıpl gıdıyrum hatta 8 seans cok mu gusel bılemıyrum 30seansa kadar yolu varmıs uzun surelı sonuc elede edılıymuss.. bende hormon bozuklugu

canım ben ıpl gıdıyrum hatta 8 seans cok mu gusel bılemıyrum 30seansa kadar yolu varmıs uzun surelı sonuc elede edılıymuss.. bende hormon bozuklugu

30 seansa kadar yolu var demek "ölene kadar gelip bize paranızı servetinizi harcayın" demektirakannehir 30 seansa kadar gider diyorlarsa değiştirin merkezinizi :) 3-4 seansta sonuç alan var. hormon bozukluğunuz varsa zaten önce hormon tedavisine başlayın. belki hiç ipl e gerek bile kalmadan kılllarınızdan kurtulursunuz. ama hormon bozukluğunuzu bahane edip sizi kapılarında süründürmelerine izin vermeyin. bazısı çok üçkağıtçı oluyor bunların kötükedihüso:oklava:

lazer ışığının hepsi aynı dalgaboyunda olur. kıl kökünün büyüklüğü ile dalga boyu aynı büyüklükte olunca direkt kıl köküne nüfuz ederek tahrip eder. ipl ise yoğunlaştırılmış ışıktır. içinde tek değil birçok dalga boyu vardır. size her ne kadar "cihazımızın dalga boyu şu kadar" derlerse de söyledikleri rakam "ortalama" bir dalgaboyudur. ışığın verilen dalgaboyunda kıl kökü ile uyumlu olanlar kök tarafından emilir, gerisi bir işe yaramaz (kılı tahrip etme konusunda bir işe yaramaz). lazer ışığının elde edilmesi ise daha fazla maliyetli olur. yani ipl cihazını kullananlar güya indirime gidiyor gibi görünse de hakkından fazla kazanıyorlar ;) ipl e para vermek yerine lazeri tarcih etmeniz daha iyi olur kanımca ;)
(verdiğim bilgiler konusunda içiniz rahat olabilir; fizikçiyim)

Verdiğiniz bilgiler için teşekküler, bu konuya içimizi rahatlatacak miktarda arkadaşımız olumlu görüş sergilemediklerine göre belki de IPL'i unutup Lazer'e gidiyoruzz.olumunekankayizsmile

Tabi bu benim için geçerli değil,:kedi: Sanırım yine de İPL'e devam edecem.bilmiyorumkismile

bende yüzüm için gidiyorum ıpl cihazı ama benim gittiğim merkezde hormon bozukluğu olanlara yapmıyo bile bendede polikistik over var bunu bile tedavi ile eş zamanlı yapıyorum hormon bozukluğunda bildiğim kadarıyla bitmediği gibi tekrar çıkma olasılığıda çok yüksek ben daha bi seans gittim çenemdekiler kalın onlara değil ama yanaklarımdaki tüyler ince olduğu için ona ıpl uygulanıyo cumartesi günü 2. seansıma gidiyorum benimde tek kasıldığım konu yüzüme jilet vurup unun ardından işlem yapıolar bi kaç seans gitcem sonuç alamazdam yüz bölgesi için diot lazer ile çalışan bi yere gitcem bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa yarımcı olurlarsada çok sevinirim yüz bölgesi için ıpl kullanan varmı jilet vurdularmı eyvahedigeldismile

bende yüzüm için gidiyorum ıpl cihazı ama benim gittiğim merkezde hormon bozukluğu olanlara yapmıyo bile bendede polikistik over var bunu bile tedavi ile eş zamanlı yapıyorum hormon bozukluğunda bildiğim kadarıyla bitmediği gibi tekrar çıkma olasılığıda çok yüksek ben daha bi seans gittim çenemdekiler kalın onlara değil ama yanaklarımdaki tüyler ince olduğu için ona ıpl uygulanıyo cumartesi günü 2. seansıma gidiyorum benimde tek kasıldığım konu yüzüme jilet vurup unun ardından işlem yapıolar bi kaç seans gitcem sonuç alamazdam yüz bölgesi için diot lazer ile çalışan bi yere gitcem bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa yarımcı olurlarsada çok sevinirim yüz bölgesi için ıpl kullanan varmı jilet vurdularmı eyvahedigeldismile

yüz için acısına katlanıp iğneli yaptırın derim. ben de polikistiğim. bıyık için 2 kez ipl yaptırdım ve 1 aya hepsini eski haline dönmüş görünce iğneliye başladım. iğneliden memnunum ama iyi yapan bir yer bulmak lazım ;) jiletlemiyorlar da hemkaydirigubbakcemile4

yüz için acısına katlanıp iğneli yaptırın derim. ben de polikistiğim. bıyık için 2 kez ipl yaptırdım ve 1 aya hepsini eski haline dönmüş görünce iğneliye başladım. iğneliden memnunum ama iyi yapan bir yer bulmak lazım ;) jiletlemiyorlar da hemkaydirigubbakcemile4

bende iğneli yaptırmak istemiyorum açıkcası ama şu an başka bi yer baktım diğer tarafa gidip tamamını yaptırmadan bide orayla görüşcem yyüz için diod yada nd yag varmış sanırım bunlardan da sonuç alınabiliyomuş iğneli hakkında hiç bi bilgimde yok zaten ondan da çekimser kalıyorum ay ağlıycam artık

Back