- 27 Temmuz 2012
- 291
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim pozitif olma ihtimali cok yüksek,tabi dedigin gibi hayal görmüyosanhemde daha varmis acele etme tam regl gününde tekrarla testi bence...
ya yasakhayal yarın ilk idrar ile desem olmaz mı? ilk gebeliğim 15. haftada kalp durmasıyla sonlamnıştı... şimdi yine heyecanlandım
aslında hiç hayalperest değilim olmayanı varmış gibi gösterip büyük bir hezimete de uğramak istemiyorum ama o şeyi görüyorum :)
Arkadaşlarım biliyorum silikte olsa çift çizgi pozitif demek ancak benimki inanılmaz derecede açık renkli
acaba psikolojik olarak mı orada hayali bir çizgi görüyorum ama hangi açıdan bakarsam bakayım onu görüyorum
bir de adetime 5 gün var ve gün içinde üçüncü idrarımla yaptım
merhaba,
yazıyı ilk gördüğümde çok şaşırdım. çünkü bende seninle aynı durumdayım. Reglime 4 gün var ve sabah ki testte çok da silik olsa dediğin gibi hayal meyal ikinci çizgiyi gördüm. şüphelerimde var zaten. Ama bir kaç gün daha bekleyip testi tekrarlamayı düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun..:)
benim 4haftalık hamileyken çok az çizgi çıkmıştı o kadar azdıki bakarken gözlerim kayıyor gibi oluyordu ertesi gün ilk idrarımla yaptım çizgi belirginleşmeye başladı bence sende hamilesin canım
güvenilir değil, sakın ümide kapılmayın, sonra hayal kırıklığı kötü oluyor.
Silik dediğiniz çizgi, testte var olan grimtrak bir sınır çizgisi olabilir, ya da testin süresi bittikten sonra (hatta hemen sonra) oluşan buharlaşma çizgisi olabiliyor. Zaten çin malı ucuz testlerden aldıysanız, onlara hiç güvenmeyin derim.
Adetiniz geciksin, üstüne 5 gün sayın ve sabah idrarınızla test yapın. Zaten o zaman bile silik pozitif çıkar, şimdi çok erken.
güvenilir değil, sakın ümide kapılmayın, sonra hayal kırıklığı kötü oluyor.
Silik dediğiniz çizgi, testte var olan grimtrak bir sınır çizgisi olabilir, ya da testin süresi bittikten sonra (hatta hemen sonra) oluşan buharlaşma çizgisi olabiliyor. Zaten çin malı ucuz testlerden aldıysanız, onlara hiç güvenmeyin derim.
Adetiniz geciksin, üstüne 5 gün sayın ve sabah idrarınızla test yapın. Zaten o zaman bile silik pozitif çıkar, şimdi çok erken.
hadi bakalım ben de yarın ilk idrar ile yapacağım bakalım....
cavda canim benim insaallah güzel haberlerle gelirsin...burayada hemen yaz ....
yasakhayal bu sabah gece 4 de kalkıp yaptım ama bu defa hiç birşey çıkmadı....farklı bir marka ile yapmıştım. ama içim hiç rahat değil bugün dr ye gidip kan tahlili yaptıracağım öğleden sonra vereceğim içinyarın ancak çıkar ...bekleyyeceğim yani...
valla artik ne belirtilere ne de tselere güvencemi yitiriyorum artikinsaallah doktordan hayirli haberlerle gelirsin...
kızlar bekın bakalım bugun yaptım ve adetım 10 gun gecıkmısdı kan testı ıcın bayram sonrasını bekleyecegım..Eki Görüntüle 535920