Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın marryim, henüz kimse uyanamadıgaliba? benim de kociş işe gidecek beni de anama bırakacak, şimdi gidem hazırlanayım da ordan katılırım, hadi öpüldünüss
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydelikafaduldendelikafadulden
biri beni şu adamdan kurtarsınn yaaaa.......aksamadan beri deli oldum aksam gittik yatmaya gece ömer ağlıyor neyse kalktık mama yaptık yedi ateşini ölç birsen ölçtükk 38,1 popoda sınır 38 aman çocuğun ateşi var aman şöle calpol verelim birsen şöle birsen
ya yok bişeyi o kadar olabilir çocuk nezle gibi bişiii diyorumm yokkkgecenin 3 de tartışmadım gittim yattım çocuğu yanıma yatırmış dikkat et diyor....
saah kalkmış ali ile uğraşmış bütün mutfak mama biberon savaşına dönmüşşş....neyse sabah ömerede mama yapmış yemiyor kaşık maması istiyor zorla mamayı yedirdi çocuğua burnuna sprey sıkıyor aspiretörle temizliyor....üzerini değiştirbirsen
altını değiştir atşini ölç....aliye antibiyotikl ver calpol ver altını değiştir...
markete gidecem ne istiyorsun.....yemeklik şunu alayım şu yemeği pişireyim
yokkkkk odaları serin doğalgazımı açsam ......aaaa birsen sen peluş battanşyeleri çıkarrr
altlarınada kalın bişey ser birsennn......bakkk çocuğun burnunu temizledim rahat nefes alıyor birsennnnnnnnnnnnnnnnnn ıhlamur yapacam birsen elma koysammı içine birsenn
mutfağıı tertemiz yaptım birsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
delikafaduldenayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydelikafaduldenkötükedihüsoklava:
biri şu adama dur desin yaaaaa
kızııııımm adamcağız sana yardımcı oluyor daha ne istiyorusun aaaaaaaaaa klava:
evet canım muhtemelen 9dan sonra gelir,ama hiç düşünmeibir sıkıntın olursa ara,çık gel,biz evimizdeyiz nasılsa,darılırım inan,,
o dişi çok bekletme yani ne diyim canım benim..
biz de mustafa beyle anlaşamıycaz sanıyorum,erkeklerle zor,anlıyorum bir yandan da seni canım..
ah canım yaaa,
seni de anlıyorum onu daaa,
babalık annelikten de farklı ben şimdiden öyle müşahade eediyorum inan,
mustafa neyin ne kadar mesleği gereği soğuk kanlı olsa da o mesleğine karşı,,
kızlara karşı kesinlikle aynı olmıycak biliyorum,
bak ben hamile kalmdan önce şu özel sigortayı yaptıralım dedim çok,yok öyle dedi,böyle dedi,kaldı,ben de ısrar etmem asla,,
şimdi kızlar daha doğmadan o sigoratacıyı eve getirtti,bi seferde pazarlıksız yaptırdı gitti,şurda tedavi olsunlar,burada olsunlar diyor,benden bile kıymetli oldular ne yalan söyliyim,
hasta olsalar,ateşlenseler,öksürseler biliyorum cehennem edicek bana ortalığı,
ama şimdilik ilgili ve merhametli hali hoşuma gidiyor,
mustafa bey çok değişti dırımım,çok farklıydı,onunla çok zor zamanlar geçirdik,şimdi bu hali bana bir mucize gibi geliyor,,,
mustafa bey çok farklıydı çoookkk,bugünlerimize hamdolsunn,
o yüzden hergeçen gün bizim için daha da güzell,
kızlarımızla daha da güzel olucak inşallahhh..
Allah kimsenin ağzının tadını bozmasınn şu mübarek günler hürmetinee..
aminnnn cnmm aminnn
wavyy uyuyorrrr kuşum yaa yeniden kusuyormuşş
oda ayrı dert bee
ben 30+5 te işte bir hafta hastanede kaldım,
bir de 28.haftamıydı neydi,bulantıdan kusmadan gittim hastaneye serum aldım o kadar,
o zamanlar bile dedim ki yaw bu nasıl iş yaaaa,ne zormuşş
Allah yardımcısı olsun herkesiinnnn..
bir arasam kuşumu,ama uyuyordur dediğin gibi..
gunaydın sekerler....maryy nasılsın dırımkız sen nasılsın... dıgewr arkadaslar sız nasılsınız.maryy kaynan konusuna sonuna kadar katılıyorum canım haklıısn...................
maryy artık yerlerı daraldı rahat haraeket edemiyorlar dolayısıyla senı rahatsız edıyorlar ............
bakıyorum canımmm..hümeyraaaa facede video paylaşıyorum arkadasımın ikiz oğulları tek yumurtalar bide bak lütfenn