günaydınlarrrr ömerime mama yediriyorm herzaman ali kalkardııı
çok uykum var ama yaaaa....
kaws cnm normal ağırlaşman sıkma canını bu arada oruç demişsin hiç kimse oruç tutamaz gebeliğin çok bası yada sonu değil tam gelişim aşaması tutulması çok sakıncalı hem sizin için hem bebekler için
ben 6 haftalık hamiştim tutmadım zaten tuttamazdım çok kusuyordum o ayrıda a ma olsun tutmayın kaza edin ben bu sene tutacağım...arkadan borçlarımı tabi allahın izni ilee
bu arada günaydın kızlaaarr:sm_cool:
günaydın arkadaşlar.......
kaswacım ne ilginç ya.. ben sırt ağrısından sen bel ağrısından ölüyoruz.... canım dün bende şu yakınımdaki sağlık ocağına kadar gittim aşı olmak için, mahvoldum... yolda kaç kere dinlendim belli değil... oh ne güzel eşinde izne çıkıyor, teyze kızıda geliyor bu haftan çabuk geçer şimdi senin... bu arada ben zaten normaldede oruç tutamıyorum çünkü kanşekerim maalesef açırı düşük... hamileleiğimde bile kontrolde tutmaya çalışıyoruz.... allah tutanlara kolaylık versin... bende bütün arkadaşların ramazanını kutluyorum.... bolluk ve bereket içinde geçirmelerini diliyorum....
hymarryyyy kuşum geldinmi evine bakımmm???? sen şimdi ne özlemişindir evini valla....
Canım sorma ya ben gebe kaldığımdan beri belimden bir doğrulamadım.Bu aralar iyice arttı.Allah yardımcımız olsun ama daha da ağırlaşacağız.Canbebek o yorgunluk zaten anlatılacak gibi değil.Nefes nefes kalıyorum inan.Hep evde olmam en iyisi.Canım ben hele hymarryden sonra çok dikkatli davranmam gerektiğini iyice anladım.Şükür alışverişimde bitti sayılır.Ufak tefek şeylerim var.Bu arada sağlıkla büyüsün bebişlerin odalarında.Ben de maskodan aldım oda takımımı.Bugün yarın gelecek teyzesi.Çok güzel takımlar var değil mi?Ben takımlarımızı aldığımız gün ağlamıştım çok.Ben hayal mi görüyorum diye.Nasıl bir takım aldın?
günadın kızlarrr..ne tesadüfki bende dün maskodadımm..bende aldım 2 haftada gelecekk..büüebilen karyola dolap ve herşei içinde çok güzelll..seval bebeden aldık.tavsiye ederim.. bakın bence.canbebek sanada haırlıolsun canım..dün 2 tane hamiş gördüm belki biri sendin.. olabilirr.
kızlar gunaydın...................ne dıyon can bebek ya 36 cok mu..............bak doverım .............bende sevıyorum beyazı mobılyada bende acık renk alıcam ınş............nerden aldın................gule gıule kullan ınşşşşşşşşşşşşşşşşş.........................herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?