peki evde hiç iş yapanınız yokmu ya... ben sabah kalktığımda üsttende olsa süpürüyorum... hergün balkon yıkıyorum... az önce azda olsa ütü yaptım... ay yapmasammı acaba.... öyle ağır işler yapmıyorum ama yinede teirgin oldum şimdi... yapmayayım demi artık bende...
selam canlar...
Geçen gece gezmeye gittik o geceden beri her geçen gün ağırlaştım.Yarın inşallah geri kalan bütün alışverişlerimi bitireceğim ve bir daha kolay kolay çıkmayacağım.Hymarry den beri iyice korktum.Kıyafetleri yıkamam için erken mi kızlar?Bebek kıyafetlerini ne ile yıkadınız?Sabun tozumu bebe deterjanlarıyla mı?Hamile bir arkadaşım var,Kullanılmamış şeyi yıkamak ne saçma diyor?Ben yıkanması gerektiğini düşünüyorum.Yıllar sonra gelen bebeklerim için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum ama bazen korkuyorum çok meraklı olmaktan.Annem abartma kızım bu kadar sen sağlıkla alda kucağına diyor.Ben inş. vaktinde doğurursam hastaneye gelenlere bebek kurabiyesi ve lohusa şerbeti vermeyi düşünüyorum.Hastane odamızda süslenecek.Anı defteride hazırladık altın yastığımızla beraber takım.Mevlütte de bebek şekeri vereceğim.Dün oğluşumun mevlüt kıyafetini aldım.Yarın kızımınkini alacağım inş.Wayv'im mothercarede var gelinlikler gördün mü kız?Kızıma onu alacağım mevlüt için.
canımmmm hoşgeldin. nasılsın ? nasıl gidiyor özlüyoz seni ya:gitme:
Ben başlayayım o zaman artık yıkamaya?Bebek deterjanı alayım yumuşatıcı kullanmak sakıncalı olur mu ki wavy'im?Geçen doktor konuşuyordu tv de.Kullanmayın onları durulanmıyor o kalıyor teninizde kansorojen etki yapıyor dedi?:uhm: başka ne gerekli kızlar hastane çantamıza neler koyalım.Her geçen gün ağırlaştığım için alışveriş işimi bitireceğim.Aklıma gelmeyen varsa söyleyin yarın bakayım?Neler gerekli bize.Birde ben lohusa şerbeti yapacağım ya.Onu önceden yapıp derin dondurucuda tutsam bir şey olmaz değil mi?
Senin gene kilo alma hakkın benim gibi değil wavy.Ben zaten kiloluyum.Aslında yalnız kalsam biraz daha dikkatli davranacağım ama misafirim var yedikçe yiyoruz maşallahklava:Çarpıntı normal demek ki?tansiyon problemimde yok ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?