Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende sağlık ocağına gittiğimde benimde bebişlerin birinin kalp sesini duyamamıştı... iyi hoş ben o sıralar 19 haftalık falandım ama yinede hemşire telaşlanmamamı söylemişti... çünkü onların elindeki aletle hem bebeğin yerini bulmak hemde kalp sesini yakalamak her zaman mümkün olmuyor demişti... o yüzden bence panik yapma derim....
duygu cnm hiç korkma açıkcası okurken güldüm bile ikiz bebeğin kalp atışı öle duyulmaz ben nst ye bağlanıyordum 30 haftalıktım doktorlar asistanlar ebeler kal atışı bulabilmek için sekiz oluyolardı hiçççç bişey yokturrr merak etme tatlımm
duygu canım endişe etme sağlık ocağındaki alet çok gelişmiş olmadığı ve ikizlerin kalp atışları kolay bulunmadığı için duyamamışlardır
umarım cnm hersey yolundadır ınsan ıster ıstemez korkuyor hemsırenın sen doktoruna görün demesi bıle aglamam ıcın yeterli oldu aksam bıan once olsada rahatlasam sagolasın dırımkızı yardımcı oldugun için
canım zaten onlar sürekli söylüyorlar dr ne görün diye. bu olumsuz bişey olduğu için değil sorumluluk almak istemediklerinden bide ikiz gebeliğin öneminden kaynaklanıyor.. banada demişlerdi aynısını 23. ahftamda bebeğimin birinin kalp atışı yavaş gelmişti. hemen stres yapma hayırlı haberlerle gel sende inşallah..
duygu merak etme bende hastaneye yattığımda nts de hemşireler benimle dalga geçiyor.. bak herkesin bebeklerine sesleri koridorlarda yankılanıyor.. seninkileri bulamıyoruz bile diyoırlarr
duygu merak etme bende hastaneye yattığımda nts de hemşireler benimle dalga geçiyor.. bak herkesin bebeklerine sesleri koridorlarda yankılanıyor.. seninkileri bulamıyoruz bile diyoırlarr