Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim yok internetten buldum..benim evde tarayıcığım olmadığı için koyamıyorum.. ama çok ttalı bak öpüyorlarr..
sağol canıminannın benim yeteneğim olsa yani örme gibi ben sizede yaparım..isterseniz toplanın gelin bana annem örsün biz süsleyelim..şaka değil bu arada
sağol canıminannın benim yeteneğim olsa yani örme gibi ben sizede yaparım..isterseniz toplanın gelin bana annem örsün biz süsleyelim..şaka değil bu arada
hymarry cim biraz ağrıdı bugün ama dünkü kadar şiddetli değil. sağlık ocağına gitmiştim aşıya dr ye sordum baskı yapıyordur o yüzden ağrıyordur dedi. bakalım artık cumartesi kesin endne olduğunu öğreniriz. sanırım sitirahat gerekli yoruldukça yürüdükçe gezindikçe artıyor çünkü..
sende ne güzel gezmişsin maşallah inşallah istediğin hastane olur kayvende afiiyet olsun şekercim sengözlerimebaksanab o cicilerde harika sizde gidin valla Hymarry cim gelridir nasıl osla bidaha ararsan söylerlerdir gününü saatini :teselli:
anladım canım sıkıntını,demek dikkat edicen,
ahanda ben bugün bi göbek koyayım dasize nasıl bir yükle gezindiğimi görün hihihhiihkaydirigubbakcemile3
canım bişeyler istedimi pamupum o şeyi yerken içerken kendimden geçiyorum nasıl bir tad almaysa artıkk,süperdi gerçektenopuyorumnanaktan..
sen de bu gidişinde belki cinsiyetini öğrenirsin diğer yavrunun..
yüzde 99 erkek oda hymaryyim tek yumurtayızya.. bakalım artık hayırlısı inşallah.. açıkçası eşim doğana kadar gözümle görmeden inanmam diyor delikafadulden Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..
ay o iştahı tahmin edebiliyorum kuzularında mest oluyodur içerde yerim ben onları yaaa.. hadi koy resmini herkes seninde bugün yarın doğuracağını düşünüyomu bana acıyarak bakıyolar valla hiçte bile ben gayet memnunum bikere kaydirigubbakcemile2. süper bişey Oy oyy meleklerimize maşallah
merhaba kızlar bizler çok iyiyiz alişim ömerim çok nazarlanmışş okuya okuya bitirmedilerrr
arkadaşımın bir kızı bir oğlu var kızı yoğum bakımda
oğlu 2 kilo doğdu neyseki 2600 olmuş küçücükkkk yawwww sankiiii benim öle doğmamışşş paşalarım uslu durdularrr alişşş tabiiii biraz yayamazlık yaptıııı
canım nazarlanırlar tabi,
ben bile o gün çok korktum ya yavrulara bişey olursa,nazarım deydi sanarlarsa diye valla,bilmem evde nasıllardı buluştktan sonra,ama çok okudum sürekli valla..
tatlımmmmmmmmm benimmm hiç öle düşünmedim yaaa bişii olmadı amaa
bugün gittiğimm yerdede nazar deymedi sokakta gören ikizmi onlar ,ikizmi onlar demekten oldu bencee
arkadaşlar iyi geceler.....
bugün dr da gebelik haftamı tekrar hesapladık... benim bundan önce gittiğim dr son adet tarihine göre hesaplamıştı. buna göre 21+5 oluyorum... bu dr um transfer tarihine göre hesapladı... bundada 21+0 hafta oluyorum....sizde hangi tarih baz alınmıştı?
bebişlerimin kilolarını öğrendim bugün... biri 368 gr. öbürü 468 gr çıktı... bu haftada ortalama 400 gr olmalıymış... dr iri olan küçüğün yemeğini çalıyor galiba dedi... ama ben yinede çok üzüldüm... sizde bu denge değişebiliyormu? yoksa doğuma kadar o bebişim hep böyle küçükmü kalacak?
hadi size tatlı rüyalar..............