benim bugün ağrım var kalktığımda karnımın altından bebeğim düşecek gibi ağrıyor :gitme: otururkende ağrıyor karnımın alt kısmı aksıklarım bebeğimin biri altta yan yatıyor ondan herhalde :gitme:
Merhabalar bugün üçlü test sonucumuzu aldık herşey çok güzel hiçbir sorun görünmüyor.
Bu arada arkadaşlar benimde iki tane kızım olacak. Çok mutluyum yaaa rabbim her zaman yavrularımızı
korusun inşallah.
egeliiikııpır kıpır olsunlarrrrr
claire
ahanda bir iki kız annesi dahaaa sen de bizdensin dostumkaydirigubbakcemile5
tabi önce sağlığı için tebrik etmem gerkirdi canım:1rolleyes:,
maşallah kızlarınaaaaa
Bebiş istiyoruz, Hymarry çok teşekkür ederim.
Sağlıklı olduklarını öğrenince dünyalar benim oldu.Sanırım biraz
fazla endişeniyorum onlar
için ama ne yapayım çok zor buldum onları.
çok şükür geldiikk kızlarr,,bebişlerim kıpır kıpırlar maşşallahh hele kızımm hele kızımm dur durak bilmiooo o çok tekmeleyende kızımmış zatenn yaramaaz cadııı kaydirigubbakcemile3 dr um herşeyin yolunda olduğunu söledi yarımşar kilo benim veletler yani normal bebek gelişimi gibiymiş gelişimleriii opuyorumnanaktan onun dışında yarın bi kan idrar tahlili falan istedi kan durumuma bakıcakmış böle kızlar iştee.... ay minnoşlarımı sağ salim gördüm yaaa yetti bana...opuyorumnanaktan bu arada kilo alımımın da çok çok ii olduğunu ve sadece bebkleri beslediğimi söledi 6.ayın içindeyiz ve toplam sadec 4 kilo aldıkk onlarda zaten bebklerinmişşş....
ya arkadaşalr bu bel ağrısından öleceğim yaaaaaaa........
clair canım sen tekirdağ merkezdemi oturuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?