Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah,,,paylasırız yıne burda,,,
bugün doktor günümüz kızlarrrrr opuyorumnanaktan bıcırıklarımı görücem inş.. bakalım napiolar içerdeee
selam arkadaşlar rahim ağzını ölçümünü ultrsondanmı baktılar ?? bende merak etmeye başladım dikişliyim benimde bebişler kafaları aşada vuruyorlar böyle zonkluyor vallaa
ya bana dr um bebişlerimin kilosunu söylemiyor. o an benimde aklıma delmiyor.. o ultrason kağıdında yazıyormu acaba? birde rahim uzunluğu falan diyor.. bundanda hiç bahsetmedi.. acaba bu haftalardan sonramı bahsedecek.. belkide ultrasona bakarken ölçüyor, problem olmadığı için bana birşey demiyor..
o kadar çin-çan-çona gitmezler herhalde,bak sen ya..................gezentı yapcan yanı...................gezerken capon çınlı bulursa nolcek kız...............neyse...........bakalım doğunca gorcez.............bıcırıkları..................
canım listeyi bile zar-zor beceriyorumibirini kaydetmesek millet alınıyor,bir de sıraya mı koyucam anaaaammafoldumbenya hymary canım sıraya koysna su ıkız annelerını kım ne zman doğurcak..................bırakıp gıtceksınız yavas yavas sırayla............................yenıler kımler ya..........bı canan var baska...............
arkadaşlar açıkça izah etmişler,marinkap balık yağı hapı kullanan arkadaşlar.........................
bende aldım bu haptan.. günde kaç tane alıyorsunuz hapı? prospektüsünde günde 3 defa 2-3 tablet alın diyor.. kafam karıştı sizde öylemi kullanıyorsunuz?
maşallah canım bebiklerineee,zaten ufak oldukları için tabiki grmlarda oynamalar olabilir,,5-6 kısı ard arda dogurucaz allahın ıznıyle,,,ben cmt.gıttım doktora,,,23 cm.400 er gr.cıktılar,,ama bu gr.pek net olmayabılıyor,,rahım agzı uzunlugunuzu bılıyormusunuz,,,
canım yaklaşık 23-24.haftaya kadar kiloları değil boyları ölçülüyor,kiloları pek dile getirilmiyor sorulmadıkça,ya bana dr um bebişlerimin kilosunu söylemiyor. o an benimde aklıma delmiyor.. o ultrason kağıdında yazıyormu acaba? birde rahim uzunluğu falan diyor.. bundanda hiç bahsetmedi.. acaba bu haftalardan sonramı bahsedecek.. belkide ultrasona bakarken ölçüyor, problem olmadığı için bana birşey demiyor..
delikafadulden anaaaaaaaaaa açelyam da gelmişş,taze anneeemmizzz,selam kızlar nasılsınız bakalım. biz iyiyizz. kızlarr bugünlerinizin kıymetini bilin . doğduktan sonraa çok ama çok yorucu oluyor şimdidern enerji toplayın derimm bol bol. geceleri uyku yok bana anca sabahları 3 saat falan uyuyorum. ama çok güzell duygu anne olmak . hayırlısı ile sağlıkla almanızı diliyorum bebeklerinizi kollarınıza.
benim bugün ağrım var kalktığımda karnımın altından bebeğim düşecek gibi ağrıyor :gitme: otururkende ağrıyor karnımın alt kısmı aksıklarım bebeğimin biri altta yan yatıyor ondan herhalde :gitme:
:sm_confused: canım geçmiş olsuuunn,
benim de yaklaşık senin haftalarında böyle ranza gibilerdi,bir de artık o haftalardan itibaren hızla kilo almaya başlıyorlar,her ikisi üstüsteiyice ağırlık yapmaya başlamıştı,son gittiğimde artık kafaları rahmime dayanmış durumdalar,artık bu büyüklükle değiştiremezler de pozisyonlarını dedi doktorum..
ama söylediğin düşecek gibi hissi ne kadar psikolojik ne kadar gerçek bunu ancak doktorun görebilir canım,
ne desem,ağrın devam ederse bir doktora görünsen de rahim boyunu falan da ölçseler demi,için rahat eder,
sen de ben gibi ayda bir görünüyorsun dimi,ne kadar oldu en son doktora gitmyeli canım?
Hymarry cim ben pazartesi gitmiştim dr ye bir hafta oluyor bu cumartesi tekrar gidicem inşallah. rahim boyunu hiç ölçmediler dedim ultrasonla ölçülüyomuş diye dr ikizde bu mümkün değil dedi ya ölçmek istemdi yada tam uzman değildi. ayağa kalkınca müthiç bi ağırlık iniyor aşağı sanki otururkende var zaten. dediğin gibi büyüdükleri için oluyorsa rahatlıycam ama insan evham oluyor böylede. birisi yan yatıyor zaten altta biriside sağ tarafta ..
saolasın cevabın için canım..
rahim boyunu doktorlar hemen ütten bile ölçüyorlar aslında canım,ne demek ikizlerde mümkün değillmaz:
neyse olsun ama eğer aşağıda olsaydı söylerlerdi sanırım,
sen dışardan yandan baktığında karnında göbeğinde aşağı doğru bir düşme farkediyormusn bir bakarmısın canımm?
Şimdi evham desem de Allah korusun bişey çıkverse çok üzülürüm,
ama gerçekten gün be gün ağırlaşıyorsun bu günlerden sonra,bunu hep yaz bir kenara canım..
benim bugün ağrım var kalktığımda karnımın altından bebeğim düşecek gibi ağrıyor :gitme: otururkende ağrıyor karnımın alt kısmı aksıklarım bebeğimin biri altta yan yatıyor ondan herhalde :gitme: