sizede bol muhabbetler,,,oh vallahi ne güzel biz çatlayalım burda...:umursamaz:günaydııınn,
ne güzel yağmurlu serin bir sabahtıı ayyy uyandım bir ara baktım hava yağmurlu,hep doğum için sonbaharı bekliyoruz ya,uyku uyanıklık hali,dedim acaba benim kızlar doğudu mu valla,yemin ederim gidip yatağına bakıcaktım yavrularımın,yataktan hop diye kalkamayınca karnımın şişliğinden anladım hala içimdeler,sev,nsem mi üzülsem mi başladım ağlamaya,hala da ağlıyorum yazarken bilemafoldumben
manyakmıyım neyim:kedi:
neyse evet güzel bir gün,eşimi işe gönderdim,kandim de oturup güzel bir kahvaltı yapayım,ondan sonra aliyle ömerle bir de onların güzel anneleriyle tanışıcazzopuyorumnanaktan,
yavaştan hazırlanıp giderim artık,çok kalamam,dönüşte de yazarıımm inşallhkaydirigubbakcemile5
herkese hayırlıisağlıklı güzel bir cuma olsun inşallahha.s.
günaydııınn,
ne güzel yağmurlu serin bir sabahtıı ayyy uyandım bir ara baktım hava yağmurlu,hep doğum için sonbaharı bekliyoruz ya,uyku uyanıklık hali,dedim acaba benim kızlar doğudu mu valla,yemin ederim gidip yatağına bakıcaktım yavrularımın,yataktan hop diye kalkamayınca karnımın şişliğinden anladım hala içimdeler,sev,nsem mi üzülsem mi başladım ağlamaya,hala da ağlıyorum yazarken bilemafoldumben
manyakmıyım neyim:kedi:
herkese hayırlıisağlıklı güzel bir cuma olsun inşallahha.s.
:roflol::roflol::roflol::roflol: Şimdi kalkınca cevap yazar bize...Aklımı yemedim daha bi sana derim, belimin ölçüsünü başka da kimseye demem....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 İyi eğlenceler size de...hee kaswacım kız diyor ki 101 olmuşum,o benim hamilelikten önceki halim valla,
ebru şallı gibi kız hayret,
ona bir de çapımı ölçüp yazıp kendimi rezil mi edicemkaydirigubbakcemile3
ben de duş alıp çıkıcam,dırımkızı ve yavrularıyla buluşucazzzemuszemus
gelince yazarım,
şurdan kopup hazırlanamıyorum kiiii:kedi:
kaswacığımmm annem çok terbiyeli bakar gözüm arkada değil.. ama işte onların ilk hareketlerini göremememk kokularını duyamamak beni öldürüyorr..inanın o kadar şey aldık oda falan alacağızz. inanın hiç birşeyde gözüm yok heyecan kalmadı. tabii anneme belli etmiyorumçünkü oda anne oda çok üzülüyor her ne kadar belli etmesede..canım eşim kesinlikle bakıcı istemiyorr.şu tvlerde yayınlana şeylerden sonra hayır diyorr. ama bakalım..çalıştığım yerin yok canım kreşi.. bakalım zaman bana neler getirecelkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?