94 çıktı canım:kedi:
ben iyi heybetli olacam,şimdiden 10 kilo da aldım kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
94 çıktı canım:kedi:
canım ölçtüm zaten ay kıs kesin dalga geçecekler benimleee..:çok üzgünüm: 94 çıktı çapım :kedi::kedi:
bende onu diyom işte delüüü :kedi:şimdi seni bırakıp benimle uğraşacaklar:sinifsinif:
canlar ben azcık uzanıcam. midem bugün yine bi alem:sinifsinif:
hymarry canım hoşgeldiiiin. dirimle iyi vakit geçirmissiniz kıs vakit su gibi akmıştır alişle ömerin yanında oyşşşşopuyorumnanaktan
pamuğum ay ne güzel valla işleri kolaylıyorsun sen. benimkilerin hepsi poşetlerinde halaa.. bende annemler gelsin öyle yapıcam ayakta duramıyorum fazla onların ütülenmesi beni çileden çıkarır vallalaelaelaelaelae
inşallah canım çok memnun olurum..
hımmm tatlımı damardan girdin vallahi...cokacimcoook
biz ihsaniyeli olarak aksamları sırayla dolasıyoruz ordakı mekanları,,,
iyi olalım hele birde görüşürüz inşallah,,,
midem kötü benim bugün yine yaaaaamafoldumben
offf idrar yolu iltihabı hem çok zor hem allah korusun ileri boyutta farklı sıkıntılar verebilecek bişey,
inşallah şimdi iyisindir canım..
offf sebepsiz bir gerginlik bastı beni,çıkıyorum kızlar..
Görüşürüz..
tatlım nie geçmio bu miden yaa ne kullaniosun sennn :uhm:
iide wavy cim nie kullanmiosun pekiii böle kendi kendine geçmezzkiiiiii :1no2:
ama napabilirim kuzum drum herhangi bi ilaç vermiyorki:gitme: sadece çok yoğun olduğu zamanlar kısa süreli bi tedavi uygulamıştı. o da 3-4 gün işe yaranmıştı ondan sonra yine aynıydı. şimdi allah şükür iyiyim ama arada noluyor anlamıyorum böyle midem bulanıyor. bugünde pek bi fenaa.. ay azıcık uzanıcam. ekrana baktıkça fena oldumkafamçokkarıştı