ne güzel kızlar buluşun yaaa bende istdayım anadolu yakasında Kartaldayım ama malesef evden bile cıkamıyorum annemdym 1.5 aydr istiratim var ((( sizlere iyi sohbetler...
bebişistiyoruz bizim aynı gün transfer yapılmıştı sanrım sennle ciğer geliştirici iğneyi bu pazartesi mi? vurulacaksn benım dr.sanrm 30.haftada vurdurcak.
kızlar yarın saat 10.da doktorumla randevumuz varr,kızlarımı çok özlediim,onları görücem,gelince yazarım..
Şimdi erkenden uyumam lazımiyarın erken kalkıp kahvaltı yapıp yola çıkıcazopuyorumnanaktan
herkese iyi gecelerr
hoşgeldin kaswacımm napiosun bakalım bittimi temizliğin,,bugün sabahdan beri bi temizlik telaşın vardı hayırdır kızz,,hem sen nasıl temizlik yapabiliosun süpürge falan ben yapamiorum valla hemde hiç bi iş..
ay bu laflar banamıııı yoksaaaa :kedi:
ne kadar yüzsüzüm dimi hemen üstüme alındım bakkkk kaydirigubbakcemile3
bende 19. haftadan beri balık yağı kullanıyorummm..kızzz nasıl başa çıkacağızzzz..
kısmet size iyi sohbetler kızlar geçen gün kasık ağrılarımdan dolayı dr.umu aradım 1 saat tuttuk iki kez sancı gibi batma oldu kendısı tatılde oldugundanen yakın hastanede nst çekıldım 1 ağrım çıktı görevli ebe dr.umla görüştü ve magnesıumu 6 sefere çıkardı dr.um günde sizce çok değilmi?? ayrıca nidilat diye bir ilaç verdi tansiyon ilacı aynızamnda doğumu geciktirir diye ama kullanmıyorum prospektusunda gebelıkde kullanılamaz yazıyo güvenim sarsıdı biraz açıkçası zaten erken doğum ihtimalınden dolayı baska dr.la doğum yapıcam medipolde küvez bölümünün ii olması ve sgk ıle anlasması olsun diye ayda 2 dr.a gidiyorum.Sizlerin ayaga kalkınca ağrıları asagı çekmeler oluyomu?
canbebek buarada bende 15.haftadan beri balık yağı kullanıyorum vitamın olarakda elevit içiyorum balık yağım Seven seas Pulse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?