OFFF elektrik süpürgesi bekliyor daha beni yarım işim kaldı.Bekleyin beni Bu konuyla ilgili son bir şey daha diyeyim.Ben el kızıyım o yüzden ne yaparsam yapayım yaranamam bari yapmada kötü ol..aman bugün kafam çok takık onlarada ondan böle doluyum.....
bulupda yedinmi bariiiiiiiiiii kızz ?
bende daha hiç böle bişi olmadı eşimde kızııo nezamn aşercen sen dieee deli yaaaa kaydirigubbakcemile3
çık kızz dışarda yeeee aaaa ne duruyosunnnnn kaydirigubbakcemile ben götüreyyimiiiii seniii
wavy cim çok geçmiş olsun allah kötü şeyler yaşatmasın hiç birimize amma ölümde bi gerçek bunu unutmayalım allah tüm sevdikleirmizi bizlere bağışlasın
kızlar ne çok ilaç kullanıyosunzu ya ben sadece elevit kullanıyorum acaba daha sonraki haftalarda felanmı başlayacağım
bu arada artık bende evimin kadını oldum işsiz ve güçsüz ama mutluyum
ya istanbulda olan kızlar ben hepinizi çok sevdim sizlerle çok tanışmakta istiyorum bana gelmenizi çok isterim ama bazılarınıza uzak olabilirim hepimize yakın ortak bi yerde buluşsak birer bitki çayı içsek tanışsak ne dersiniz
valla ben hayır dememmm ne olduğunu bilmiom ama eşlik ederim şekerimmmm kaydirigubbakcemile5
bana biraz eşlik edebilsen böyle nohut yutmuş solucan gibi kalmazsınkaydirigubbakcemile3,
ama maşallah yaa,tabi ki seninki ideal olanı,binlerce maşallahh
kızlar ben k.çekmece ikitelli tarfında oturuyorum valla eğer öyle bir kahvaltı olayı olursa
katılırım bende
Canım aramıza hoşgeldin,burda her sabah maaşlı gibi buluşup aklına gelecek herşeyi konuşup paylaşıyoruz,
Bağımlılık yapıyoruz ona göreyerimsenibenkaydirigubbakcemile3
HADİ KIZLAR YENİDEN DENEYELİM O HALDE:
07.Ağustos.Cuma günü saat 11.de kahvaltıda buluşalım.
Anadaoluda mı avrupada mı olduğunuzu yazın,çoğunluğa göre buluşma yapalım.
Tüm konuşulacakları,gülünecekleri,sorulacakları,paylaşılacakları o güne bırakalım,
fotoğraflar çekip gelmeyenleri çatlatalım,
ben varım diyorsanız topiğimize ben de varım yazıp oturduğunuz yakayı da ekleyin,
ona göre bir yer belirleyelim,
bak ben 30 haftamı geçmiş olucam,yine de ben çekiyorum başı,,
haydı kızlar,buluşmayaaakaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?