biz iiz tatlım sen nasılsın bakalım :CüvCüv: rüyanıda çok güselmiş hayır olsun hayırlara vesile olsun allah gönlüne göre versin..
şimdiden afiyet olsun ozamn size şekerler opuyorumnanaktan
ben öle düşünmüom valla bence onlar bizm daha karnımızdayken beraber olmayı ve paylaşmayı öğreniolarr dimmi amaa yerimseniben
rüya mı,ben mi yanlış anladım yani,rüyamıymış:1shok::sm_confused:
pamuk şeker teşekkür ederim dimi stres yapmamamlıyım... benim kızlardan biri yani sol tarafımdaki kıpır kıpır nasıl ağrı yapıodu arada bi tekmelerini hissediyorum diyodum bana inanmıodu eşim, akşam ultrasonda bakarken hakketten ne kadar hareketliymiş ya dediler,i resmen düzlerinin üzerine ters yatmış basıyo tekmeyi, çifte atıyo resmen ya, ama öbürü ohhh sırt üstü yatmış sadece ellerini hareket ettirio bi sakin bi sakin... iki görümcem var biri çok sakindi,r biri de çok hareketli sanırım bu kızlar halalara benziycek :sinifsinif:
ya ben mama da yiyemiyorum ya, nolcak benim bu halim... bak sabahtan beri 1 dilim ekmek yememişimdir.. yok, canım hiiiç istemiyo, ama bi saatten sonra elim ayağım titremeye başlıyo, fenalaşıom ööğğyle yatıp kalıom rengim bembeyaz oluyo, sırf bu yüzden bu akşam dr.a gitçem, kanım mı dşüktür nedir,
Hepinize sevgiler yolluyoruz teyzeler.....4 gün hareket etmeyipte beni üzen yavrularım dün hiç durmadı,birde tekme atmaya başladılar.Tekmelerine inanmak için karnıma baktım dışardan farkediliyordu.Dün akşamdan beri uçuyorummmmmmmmm..........İnş. artık ara vermezler hareketlerine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?