biv kullanıcısından alıntı
arkadaşlar ben şeker hastası olduğum için diyetisyenle devam ediyorum hasta olmama rağmen banada en az haftada 4 yumurta verdi.sizler şanslısınız ben hiç birşey yiyemiyorum günde 4 kez insüline başladım 8 kere şekerimi ölçüyorum hamilelik sürecim bayağı zorlu geçicek
Biv canım allah yardımcın olsun canım. sen bize göre iki kat daha dikkatli beslenmen gerek canım. bişey sormak istiyorum canım. şeker hastalarına da sezeryanla doğum yaptırıyolarmı yoksa normal doğum mu öneriyor doktorla.r bi bilgin varsa ve paylaşırsan sevinirim..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancnm eğer tüp bebekse doktorlar sezeryan yapıyolar tek çift fark etmiyor
normalse fark etmiyor şekeri dengeliyolar çünki
sordum doktoruma şuan bunları konuşmak için çok erken dedi
ama şekerini normal seviyede tutarsak sezeryan yapmakta hiç bir sakınca yok dedi
arkadaşlar ben şeker hastası olduğum için diyetisyenle devam ediyorum hasta olmama rağmen banada en az haftada 4 yumurta verdi.sizler şanslısınız ben hiç birşey yiyemiyorum günde 4 kez insüline başladım 8 kere şekerimi ölçüyorum hamilelik sürecim bayağı zorlu geçicek
wavyciğim yine kendin etmiş,kendin bulmuşsunkaydirigubbakcemile3,
çıkmışken bir eczaneye sorayım bakayımm,artık son iki ay da kalmadı belki bizimm:bbo:
wavy cnm tüp bebek anormal gebelik değil kıymetli gebelik cnm ondan sezeryan oluyor
anne ve bebeği riske atmıyolar cnm
ay hymarry ben bugun kendımden korktum bılıonmu sabahtan berı basındayım sununanaaaaaaaaaaam amma kaynatmışınız,sabah akşam mesai mi yapalım şu KK da yaaww,
eşim evdeydi,uyumuştu,gittim yanına ki,ateş içinde yazık,bir iki mırın kırını vardı da dinlememiştim nazlanıyor diye,yazık,onunla ilgilendim biraz,mecbur işe çıktı şimdi de..
Kilolardan,sodalardan,ilaçlardan bahsetmişiniz anam hangi birini alıp kırpıp yazayım hayretim şaştı yannii,ben de direk gireyim olaya dedim.
Öncelikle biv arkadaşım seni çook tebrik ediyorummopuyorumnanaktan,
hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve gönlüne göre bebebkler diliyorum canımma.s.,
ilaçlarını düzenli kullanıcaksın,kendini hep ferah tutacaksın,fazla ince eleyip sık dokumıycaksın,bak nasıl geçiveriyor,ha birde buraya sık takılıcaksınkaydirigubbakcemile3
Ben bisürü ilaç alıyorum,bir sürü de yemek yiyiyorum,geçende eşimin hastanesine gittik o sabah tartılmıştım,9 kilo almışım başlından beri,doktor ilaçlarımızı yazdırırken kaç kilo aldığımı sordu,9 dedim,çok muşşş dedi,Ctesi kendi doktruma gidicem,bakalım o bu kilo artışına ne diycek:kedi:
anladım canım. ama ne bileyim yaa tüm gebelikler kıymetlidir benceopuyorumnanaktanama bunu doktorlara anlatmak zor yaw.. takmışlar sezeryana ..ben diretiyom ama nereye kadar bilmiyom. çatır çatır doğurmak istiyom minnoşlarımıopuyorumnanaktan
verdiğin bilgiler için sağol canım .opuyorumnanaktan benimnki cahil cesareti heralde. :kedi:aslında ben sezeryandan korkuyorum bütün derdim o aslında ben kolay uyuşmuyorum oy üxden tedirginizm. ama canlı canlı dikiş atsalar umrumda olmaz ağrı eşiğimde yüksek bi o kadar. alalh hakkımızda hayırlısını versin..elbette tüm gebelikler kıymetli ama normal yolla hiç beklemeden uğraşmadan çocuk sahibi olanla milyarlarca para döküp sabırla tüm çağresizliklere göğüs geren tüp bebekcilerle birmi cnm.......
ve ayrı keselerdeki bebekler normal yolla doğamaz anne riske girer tek yumurta olabilir ama ayrı kese asla
ya bize deseler ki ayrı keselerde bebekler doğmaz,bu bir açıklamadır,ama anne ben normal istiyorum diyorsa da sonuçta bir dinlemek lazım bence,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?