hmmmm sen doğru olanı yapıyomusun canım yaa ben meyve olayını abartıyom herhalde doktorumda aynı sekılde demişti mesela 1 günde 1salkım üzüm 1 dılım karpuz yıyeceksın fazlası yok demıstı ama ben kendıme hakım olamıyom bu konuda sınırı bıraz asıyom galıba .doktorum kılomun hızlı arttıgını söylemıstı gecen ay en son 16 temmuzda tartıldım 74kılo geldım tam 11 kılo almısım sımdıden daha 3 bucuk ayım var bılmıyorum ozamana ne olurum ayrıca sekerıde yükseltıyomuş meyvenın asırısı tokluk sekerım iyi çıkmıstı açlıgı 1 ağustosta yaptıracagım bakalım ne olacak
canım bende de ara ara oluyor kramplar. ah bıcırıklar iliğimizi kurutuyolar:)) magnezyum kullanmaya başladıktan ve günde en az 1 soda içtiğimden beri daha iyiyim canım. ben mide bulantılarından dolayı çok su kaybettiğim dönemde poliklinik doktoru önermişti günde en fazla iki soda tüketebilirsin. bnünyeni toparlar içindeki minerallar iyi gelir demişti..Bu sabah iki bacağımada kramp girdi.Gittiğimde magnezyumuma baktıracağım.Ame benim belimde ameliyetlı olduğu için bilemiyorum bu belimden mi gebelikten mi?Kramp giriyormu kızlar bacağınıza,giriyorsa ne zaman başladı?Bir de 4 gündür hiç hissetmedim hareketlerini canım sıkılıyordu çok.mafoldumben ilk hareketleri başladığında sizinde böyle ara verdiği oluyormuydu?Kramptan sonra hareket ettiler.şükürler olsun.Haftaya salı randevum var.Çok özledim artık,merakta ediyorum,içim sıkılıyor bazen...
hmmmm sen doğru olanı yapıyomusun canım yaa ben meyve olayını abartıyom herhalde doktorumda aynı sekılde demişti mesela 1 günde 1salkım üzüm 1 dılım karpuz yıyeceksın fazlası yok demıstı ama ben kendıme hakım olamıyom bu konuda sınırı bıraz asıyom galıba .doktorum kılomun hızlı arttıgını söylemıstı gecen ay en son 16 temmuzda tartıldım 74kılo geldım tam 11 kılo almısım sımdıden daha 3 bucuk ayım var bılmıyorum ozamana ne olurum ayrıca sekerıde yükseltıyomuş meyvenın asırısı tokluk sekerım iyi çıkmıstı açlıgı 1 ağustosta yaptıracagım bakalım ne olacak
kızlar yaa dün bi arkadasım doktora gitti oda hamıle yaklasık 25 haftalık kız bebek beklıyo doktoru suyunun azaldıgı günde en az 20 bardak su içecegini söylemiş o da üzülüyodu 3 hafta sonra tekrar kontrole cagırmış doktoru suyuna bakacakmış suyun önemı cok fazla arkadaslar ben inanırmısınız koca 1 bucuk litre şişeyle evde dolasıyom valla bıtınce tekrar dolduruyom tuvalete gidip gelmekten yoruluyom[/QUO
Bende çok su içiyorum hiç elimden düşmüyor şişem.
kızlar yaa dün bi arkadasım doktora gitti oda hamıle yaklasık 25 haftalık kız bebek beklıyo doktoru suyunun azaldıgı günde en az 20 bardak su içecegini söylemiş o da üzülüyodu 3 hafta sonra tekrar kontrole cagırmış doktoru suyuna bakacakmış suyun önemı cok fazla arkadaslar ben inanırmısınız koca 1 bucuk litre şişeyle evde dolasıyom valla bıtınce tekrar dolduruyom tuvalete gidip gelmekten yoruluyom
dün çok mutlu oldum kızlar oğluşum ömere çorabı artık küçük geliyorrr nasıl güzel bişey yaa
ben ilk giydikleri kıyafetleri ve mevlüt kıyafetlerini saklıyorumm
kaswacım demek meyve konusunda sende benım gibiymişin ozaman bi sorun olmaz dimi bende 1 tabak tepeleme yiyom genelde ne yiyosam
arkadaşlar benim gebelim bu gün 8 haftalık oldu geçen hafta kalp atışlarını duydum doktorum 1 ay sonra kontrole çağırdı bu arada kullandığım ilaç sadece folik asit yani 1 ay daha sadece folik asit kullanıcam sizce normalmi başka herhangi bir vitamin yada kan hapı vermedi.diğer takviye vitaminlere ne zaman başlamam gerekiyor
arkadaşlar benim gebelim bu gün 8 haftalık oldu geçen hafta kalp atışlarını duydum doktorum 1 ay sonra kontrole çağırdı bu arada kullandığım ilaç sadece folik asit yani 1 ay daha sadece folik asit kullanıcam sizce normalmi başka herhangi bir vitamin yada kan hapı vermedi.diğer takviye vitaminlere ne zaman başlamam gerekiyor
canım benim drumda ilk 3 ay folik asit verdi sadece sonra elevit demir calsiyum verecek
25-26 haftadan sonra balık yagı da verebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?