Eveeeettt müjdemi veriyorum.Hatırlayanlar hatırlıyordur bir süre beraber takılıyorduk =)))
3 ay korunmamız bitti ve 1 ay dolmadan HAMİLEYİMMMdelikafaduldendelikafadulden
eylülcüm nidilat kalp ve tansiyon ilacı kasılmaları olan hamilelere veriliyor .sana dr. magnezyum vermiştir krampların için ama malesef bana magnezyum vermedi nidilat içiyorsun yanında veremem dedi.ama ben bir çözüm buldum kramp girmeye başladıgı anada hemen ayaga kalkıp sert bir şekilde ayagımın üstüne basıyorum ve geçiyor .ama yakalayamassam aman allahım işkence.bu nidilat neydi kızlar kramplar için mi doktor bana da kramplar için yazdı bi bi ilaç ama adına bakmadıy neydi bilmiyorum. kramplarım şükür başlamadı başlarsa içmeye başla dedi
Çok tebrik ederim,ben hikayenizi bilmiyorum ama en uygun zamanda okuyacağım..Allah tamamına erdirsin..a.s. :Saruboceq:
Düşük tansiyonluyum nefesçim..9 a 6 ya da 10 a 6 genelde..Evet doktor çabuk etki etsin diye böyle önerdi sanırım..Baya da etkili oluyor kasılmalar için..Normalde de zaten çok su içerim..
gözün aydın canım .allahım zamanında sag saglim kucagına almayı nasipetsin hayatımmm.Eveeeettt müjdemi veriyorum.Hatırlayanlar hatırlıyordur bir süre beraber takılıyorduk =)))
şeymaaa o kadar mutlu oldumki anlatamam tüyleirm diken diken oldu okuyunca rabbimkucağına almayı nasip etsin güzel bi hamilelik geçirmen dileği ile koaman ama kocaman öpüyorum seni
Eveeeettt müjdemi veriyorum.Hatırlayanlar hatırlıyordur bir süre beraber takılıyorduk =)))
bırde sıze göbişimdeki çatlkların resmını cekıp gostericem ühhhüüüüü bugun tekrar bakayım dedım ALLAH ım bune dedım yaa mosmor yollar turkıye harıtasına donuorum
Şeymacım gözün aydın canım benim.Rabbim sağlıklaa kucağına almayı nasip etsin.Sen sabrettin,isyan etmedin bak sabrının karşılığını tez zamanda aldın canım.
Dalin ya,o damarlar yol yol bendede çok var.Ama bence onlar çatlak değil.Karın çok gerildiği için damarlar ortaya çıktı.bilmiyorumkismile.
Herkese sağlıklı günler diliyorum kızlar....
Bu kalçalarımın uyuşması ağrıması beni mahfediyor ya.geceleri hiç uyuyamaz oldum.Sağa sola dönmekten uykuya vakit kalmıyor.Karnımın altına yastık koymayada başladım artık,yoksa kuzularım yığılıyor üst üste kaburgalarım çok ağrıyor.
bırde sıze göbişimdeki çatlkların resmını cekıp gostericem ühhhüüüüü bugun tekrar bakayım dedım ALLAH ım bune dedım yaa mosmor yollar turkıye harıtasına donuorum
yok cnm bnım catlak cok ıyı ınceledık esımede gosterdım damar deıl yanı durun kaybolmayın bır yere cekeyımde gostereyım catlaklarımı:gitme:
amaya resımler kucuk kaldı onumdekı catlakalr gorunmuo bellı olmuokı pc de acınca cok net gorunuo hepsı burda kucukkaldı buyuk boyda ekleyemeıdm
canım şimdidenn başlarsa sonu fena olur. fitolastil içeren krem kullansan işe yaramas mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?