Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Eveeeettt müjdemi veriyorum.Hatırlayanlar hatırlıyordur bir süre beraber takılıyorduk =)))
3 ay korunmamız bitti ve 1 ay dolmadan HAMİLEYİMMMdelikafaduldendelikafadulden

Çok sevindim seymacım İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Hayırlı olsun

bu nidilat neydi kızlar kramplar için mi doktor bana da kramplar için yazdı bi bi ilaç ama adına bakmadıy neydi bilmiyorum. kramplarım şükür başlamadı başlarsa içmeye başla dedi
eylülcüm nidilat kalp ve tansiyon ilacı kasılmaları olan hamilelere veriliyor .sana dr. magnezyum vermiştir krampların için ama malesef bana magnezyum vermedi nidilat içiyorsun yanında veremem dedi.ama ben bir çözüm buldum kramp girmeye başladıgı anada hemen ayaga kalkıp sert bir şekilde ayagımın üstüne basıyorum ve geçiyor .ama yakalayamassam aman allahım işkence.

ayşecim benimde tansiyonum aynı öyle ama ilk zaman sıkıntı çektim hem tansiyon düşük bide o düşürüyor ilk gün zaten serum eşliginde kontrol altında aldım nidilatı.geçen anasaglıkta aşı olmaya gittim tansiyonumu ölçtüler 8 -2,5 inanamadılar bidaha ölçtüler aynı ama yazık biizim bünye düşüge alışmış gayet normal geziyordum .şükür şimdi düzene girdi 11-6 hep

Eveeeettt müjdemi veriyorum.Hatırlayanlar hatırlıyordur bir süre beraber takılıyorduk =)))
gözün aydın canım .allahım zamanında sag saglim kucagına almayı nasipetsin hayatımmm.

şeymaaa o kadar mutlu oldumki anlatamam tüyleirm diken diken oldu okuyunca rabbimkucağına almayı nasip etsin güzel bi hamilelik geçirmen dileği ile koaman ama kocaman öpüyorum seni

kızzzz canan artık göz kırpıp gidiyorsun .gel hayatım gel özledik kız seniiiiiii.dırımde girmiyor artık .sen şimdi diyorsundur doğurda görecem seni bennnn delikafadulden

hihoyyythihoyyythihoyyyt şeymacığm çok sevindimcnm allah kucağına almayı nasipetsin inşallah

Herkese sağlıklı günler diliyorum kızlar....

Bu kalçalarımın uyuşması ağrıması beni mahfediyor ya.geceleri hiç uyuyamaz oldum.Sağa sola dönmekten uykuya vakit kalmıyor.Karnımın altına yastık koymayada başladım artık,yoksa kuzularım yığılıyor üst üste kaburgalarım çok ağrıyor.

herkeslere slm bol slmm bugun artık ııce duzeldı grıbım sanırım ıyı hıssedıorum mutluyum huzurluyum dahane olsun
bırde bsıey sorucma sıze bende soru bıtmez :)))
kızlar sabah telefon caldı kalktım baktım tekrar yatıordumkı karnıma ıcerden cok sert bısey vurdu ama cok serttı ayy dıye bagırdım esım ayaga sıcradı ne olabılır cok takıldı kafama ıkı kez yasadım onu bebek tekmesı okadar seet olurmu bu haftada bebek tekmesı deılse ne ıdı o yasayan varmı
bebelermı yaptı desem 19 uncu haftada ole sert hareket normalmı

bırde sıze göbişimdeki çatlkların resmını cekıp gostericem ühhhüüüüü bugun tekrar bakayım dedım ALLAH ım bune dedım yaa mosmor yollar turkıye harıtasına donuorum

Şeymacım gözün aydın canım benim.Rabbim sağlıklaa kucağına almayı nasip etsin.Sen sabrettin,isyan etmedin bak sabrının karşılığını tez zamanda aldın canım.

bırde sıze göbişimdeki çatlkların resmını cekıp gostericem ühhhüüüüü bugun tekrar bakayım dedım ALLAH ım bune dedım yaa mosmor yollar turkıye harıtasına donuorum

Dalin ya,o damarlar yol yol bendede çok var.Ama bence onlar çatlak değil.Karın çok gerildiği için damarlar ortaya çıktı.bilmiyorumkismile.

yok cnm bnım catlak cok ıyı ınceledık esımede gosterdım damar deıl yanı durun kaybolmayın bır yere cekeyımde gostereyım catlaklarımı:gitme:

artvinli cnm o kaburga ağrıları sonraki haftalar dahada kötü oluyor (

dalin kız sen erkenmi çatladın acaba ??

işte çatlakalrım ve dahada catlıcak emınım eyvahedigeldismile senağlama
kızlar hepsıne bakın sızınde bolemı basladı catlakalr bu haftada normalmı bu kadar catlak senağlamasenağlama
uzerıne tıklayınca buyuyor resımler.

amaya resımler kucuk kaldı onumdekı catlakalr gorunmuo bellı olmuokı pc de acınca cok net gorunuo hepsı burda kucukkaldı buyuk boyda ekleyemeıdm

ay çok sevindim şeymacım Allah tamamına erdirsin inş..sağlıcakla gelsin bebişlerin...çok öptm :teytey::dance:

canım çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah kucagına alır büyütürsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…