Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

cnm batmalar bende de vardı ama ama baskı yoktu alt kısma doğru dr baskı ve karında sertleşme olursa haberim olsun demişti..cnm benimkilerde çok hareketli hatta ben 32 haftalarda hareketler azalıyor diye okumuştum yerleri daraldığı için....

benim karnımda sertlik zaten epeydir var hayatım .kasılmalarımdan dolayı nidilat kullanıyorum hoş ona ragmen karnım sertleşiyor arada ama yemeklerden sonra ikiye katlıyor harakete geçiyor kuzular heralde .bencede 32. haftadan sonra yerleri bayagı daralıyordur .ama bak ne güzel dahale rahtlarki hareketlere devamediyorlar kuzuların bizimkiler ne yapacak bakalım .

Canım tüp bebek için kullandığımız yumurta geliştirici ilaçların etkisi aylarca sürmez ki....

Canım tüp bebek için kullandığımız yumurta geliştirici ilaçların etkisi aylarca sürmez ki....

valla canım bende burda okumuştum bir arkadaşa doktoru söylemiş kulandıgımız ilaçlar yüzünden bu haftalarda kaşıntılar oluyor diye .ama kimdi hatırlayamıyorum.

valla canım bende burda okumuştum bir arkadaşa doktoru söylemiş kulandıgımız ilaçlar yüzünden bu haftalarda kaşıntılar oluyor diye .ama kimdi hatırlayamıyorum.

Valla bence o başka bir şeydir..Tüp bebek ilaçları aylarca etki etmez...Ben hiç bir doktordan böyle bir şey duymadım..Eğer tüp bebek ilaçları aylarca etki etse olumsuz denemelerden sonra 3 aylık zaman dilimi vermez,daha uzun aylar ara vermeyi önerirlerdi doktorlar..

evt cnm ya birde gece tuvalete kalkınca bunlarda kalkıyor oooo uyu uyuyabilirsen sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

doğrudur canım mutlaka .dedigim gibi bir arkadaştan hatırlıyorum bunu bende kendim yaşamadım onun için ila öyledir diyemem .

evt cnm ya birde gece tuvalete kalkınca bunlarda kalkıyor oooo uyu uyuyabilirsen sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

nerocum benimde wc mesayim başladı valla ama en kötüsü gece ilk kalktıgım odamın yanındaki tuvalete 3 dakkada anca gidiyorum acıdan bide şu nidilatı içerken 4 bardak su içiyorum dr. öyle iç dedi bazen kıl payı yetişiyorum valla ben korkar oldum bu gidişle yetişemdigim zamanlar olacak gibi geliyor bana .rezalettttt

ben nidilatı dişimle patlatıp dilimin altına koyup emiyorum..CADIARZU

al bendende 10 saatte yataktan kalk 10 saatte vc git geri dönüş yatış hahaha allahım bide diyolarki hamileliğini özlersin valla hiç sanmıorum özleyeceğimi cnm...

bu arada benm yatak odamda da vc var ama ben inatla diğer tuvalete gitmeye çalışıyorum ahlaya vahlayasempatiksalakcinni

Eveeeettt müjdemi veriyorum.Hatırlayanlar hatırlıyordur bir süre beraber takılıyorduk =)))
3 ay korunmamız bitti ve 1 ay dolmadan HAMİLEYİMMMdelikafaduldendelikafadulden

canım güzel günlerde ağız tatlıyla yiytin inşallah senin yapman daha zevkli insan herşeyi yapmak istiyo hevesleniyo
canım benim de bir kaç gündür azalmaya gittti ama bebekler çok şükür iyi . ama lütfen başka şeyler düşünmeye çalış ve kafanı dağıtacak şeyler yap mutlu olduğun insanlarının yanına git sıkıntın nedir bilmiyorm ama inşallah kısa sürer. ben normal doktor kontrolerim harici böyle durumlarda en yakındaki sağlık ocağına gidiyorum orda hemen kalp atışlarını dinliyorlar içim rahat ediyor. sen de öyle yap istersen yakınlarda ufak da olsa bi sağlık ocağı vardır

ben nidilatı dişimle patlatıp dilimin altına koyup emiyorum..CADIARZU
bu nidilat neydi kızlar kramplar için mi doktor bana da kramplar için yazdı bi bi ilaç ama adına bakmadıy neydi bilmiyorum. kramplarım şükür başlamadı başlarsa içmeye başla dedi
Eveeeettt müjdemi veriyorum.Hatırlayanlar hatırlıyordur bir süre beraber takılıyorduk =)))
şeymacım okumuştum daha önceki yazdıklarını inan ki çok sevindim tüylerim ürperdi Allahım hayırlısıyla doğduğu günleri de duymayı nasip etsin inşallah

şeymaaa o kadar mutlu oldumki anlatamam tüyleirm diken diken oldu okuyunca rabbimkucağına almayı nasip etsin güzel bi hamilelik geçirmen dileği ile koaman ama kocaman öpüyorum seni

ben de okumuştum hikayeni başka bir topikte, Allah bu sefer ağsalim kavuşmayı nasip etsin inşallah. çoook sevindimm.

Çok tebrik ederim,ben hikayenizi bilmiyorum ama en uygun zamanda okuyacağım..Allah tamamına erdirsin..a.s. :Saruboceq:
zannederim daha hızlıetkietsin diye bunu önerdi dr. benimkide bolsuyla içdedi işte her doktorun önerisi farklı oluyor tansiyonun nasıl canım senin.

Düşük tansiyonluyum nefesçim..9 a 6 ya da 10 a 6 genelde..Evet doktor çabuk etki etsin diye böyle önerdi sanırım..Baya da etkili oluyor kasılmalar için..Normalde de zaten çok su içerim..

şeyma88 hayırlısı olsun inşallah kucağına alırsın çok sevindim
kızlar günaydın benim belim çok ağrıyor ayakta durunca özellikle perişan oluyorum topuklu ayakkabı alışkanlığım var etkili oluyomudur sizinde böyle sorunlarınız varmı?yardımlarınızı bekliyorum

Topuklu ayakkabı belini tabiiki ağrıtır hamilelikte tatlım..

süper bir haber bu.. daha dün aklıma geldin.. seni bu topikte okuyordum.sonra başına gelenleri okuyup çok üzülmüştüm..ne yaptı acaba diye içimden geçtin ... haberin gecikmedi ve geldi.
Allah tamamına erdirsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…