canlar ben geldım dr dan ..
lakin....,
bebeklerım cok cok ıyıler masallah kıpır kıpır yerlerıne sıgmıyorlar utangac kuzularım gene gostermdıler kendıelrını yuz ustu yatıordu bırısı dıgerıde bacakları bukmus cekmıs kendıne gobek kordonuyla oynayıp duruordu :)) kardesının basını tekmelıyordu 1 ay sonrakı ayrıntılı ultrasonda kesın goruruz dedı dr um bakalım cok utangac olcaklar teyzeleri :)))
slm kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben artık çok yorgun halsiz vede uykusuz oluyorum her yerim agrıyor yatmayı deniyorum olmuyor oturmayı deniyorum olmuyor birde 10 gün önce göz konrolunden gelirken ayagım boşluga gitti burkuldu düşmüştüm burkulan ayagım çok acıyor üstüne basamıyorum gözlerime ilaç sıkıyorlar 3 gün falan fazla göremiyorum birde benim kuzular yukarıya toplanıyorlar nefes aldırmıyorlar bugun doktora gidecegiz bakalım o nediyecek hakkımızda hayırlısı inşallah
canııım gece bir gelip gittim ama yazını görmedim.. kusura bakma iyiyim şükür... ama bebek bakmak için yaşlanmışım. 6 sene oldu unutmuşum uykusuz geceleri gaz sancılarını.. heleki iki bebek çoook zor
lakin....,
bebeklerım cok cok ıyıler masallah kıpır kıpır yerlerıne sıgmıyorlar utangac kuzularım gene gostermdıler kendıelrını yuz ustu yatıordu bırısı dıgerıde bacakları bukmus cekmıs kendıne gobek kordonuyla oynayıp duruordu :)) kardesının basını tekmelıyordu 1 ay sonrakı ayrıntılı ultrasonda kesın goruruz dedı dr um bakalım cok utangac olcaklar teyzeleri :)))
nero ka napıosun ya ben bi psikolojiye girdim heran geliceklermiş gibi gelio hatta en fazla 34. hafta filan demeye başladım sende böylemisin halsizliğim haricinde bişeyimde yok aslında ama ne bilim heran hazırda beklemeliyiz filan diyorum eşime ev toplu olsun şu şöyle bu böyle diye talimatlar veriyorum
yok yavrum ben kendimi 36+ doğurmaya adapte ettim sende öyle 34 falan düşünme annem diyo sen çantanı hazırlasana niye hazırlamıyorsun artık yarın hazırlamayı düşünüyorm kısmet se, yanlız varya insan evde oturunca kuruyor da kuruyor dün evdeydm allahım ağrımayan yerim yok sanki,bugn işe geldim acaip iyiim ama evdeyken bende öyle ya oturduğm yerden kalkamıyormopuyorumnanaktan
selam kızlar sanırım benide aranıza almanız gerekecek yada banada bişiyler öğretmeniz gerekecek:) bugün doktora gittim keseyi görmek için oda ne bir değil iki tane bebiş varmış çok mutlu oldum ilk başta yalnız biraz araştırma yapınca ve doktorun dediklerini duyunca biraz endişe duydum açıkcası ama sizin yazdıklarınızı okuyunca dahada iyi oldum.ben henüz 7 haftalık hamileyim tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım bu süreci sizlerle beraber geçirmek istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun şimdiden....
selam kızlar sanırım benide aranıza almanız gerekecek yada banada bişiyler öğretmeniz gerekecek:) bugün doktora gittim keseyi görmek için oda ne bir değil iki tane bebiş varmış çok mutlu oldum ilk başta yalnız biraz araştırma yapınca ve doktorun dediklerini duyunca biraz endişe duydum açıkcası ama sizin yazdıklarınızı okuyunca dahada iyi oldum.ben henüz 7 haftalık hamileyim tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım bu süreci sizlerle beraber geçirmek istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun şimdiden....
benim çantam filan hazır eksiğim hiç bişey kalmadı biberonlarını bile yanıma alıcaklarımı kaynattım ya hiç ağrım filanda yok ama neden böyleyim bilmiyorum içimemi doğuyo nedir
maşallah sana valla ben hiçbir halt yapmadım valla çok ağırdanmı alıyorum ne sadece yıkadım ve ütüledm kıyafetlerini,,,,,,düşünme kuzum sen öyle allah hakkımızda hayırlısını verir inşallah,,,,
kızlar selamlar ben bayadır yokum aniden rahatsızlanınca dr a gittim biraz hastane maceralarından sonra bugün eve geldim doğumu annemlere yakın bir hastanede yapıcam çünkü 15 gündür annemdeydim dr gözümü korkuttu hazırlıklı old herşeye diyerek eve geldim eşya almaya gelmişken bir gireyim dedim BURÇİNCİM doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun bende bugün kontroldeydim bebişlerim 2560 ve 2530 olmuşlar artık ne zaman doğum yaparım bilmiyorum ama galiba yaklaştı dr nst de 2 kere sancı görmüş çünkü
herkezi öptüm herkez kendine dikkat etsin Rabbim hepimize kolaylıklar versin
amin canım ama sende bence arttık toparlan 36 ya odaklan ama hazır ol nolucağmız belli olmaz sonra o halde bide iki ayağın bi pabuca girmesin ben çevreden çok etkileniyorum sanırım duyduğum herşeyi kendime yakıştırma huyum var hamile kaldığımdan beri o yüzden ızdırap oldu hamilelik bebeklerimin huzurunu yaşayamadım bi türlü paronayalardan dolayı neyse ben bişiler yicem canım konuşuruz yine öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ablamcım rabbim kolaylık versin.Ama maşallah sen sağlıkla ve vakitlice aldın kucağına iki yavrunuda.darısı bizim başımıza inşallah.
Maşallah ya seninkiler 1 aylık olacaklar nerdeyse,uzaktan bana zaman nasılda çabuk geçmiş.
Ah canım be,zorlayıcı haftalardasın şimdi.Ama çok az kalmış.eğer 36 da doğum yaparsan,inşallah fazlası olsun eksiği olmasın .sabır sen sıranı savacan.
Ben daha haftam 24 ben bile geceleri uyurken çok zorlanıyorum.
rose cnm son zamanlardasın zor haklısın ...geçecek cnm
lakin....,
cnm ya artık sabır yapacak birşey yok son zamanlar az kaldı allah yardımcın olsun:teselli:
yok yavrum ben kendimi 36+ doğurmaya adapte ettim sende öyle 34 falan düşünme annem diyo sen çantanı hazırlasana niye hazırlamıyorsun artık yarın hazırlamayı düşünüyorm kısmet se, yanlız varya insan evde oturunca kuruyor da kuruyor dün evdeydm allahım ağrımayan yerim yok sanki,bugn işe geldim acaip iyiim ama evdeyken bende öyle ya oturduğm yerden kalkamıyormopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?