Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

nefes cnm senin sıkıntında başka yaaa sıkma canını canım keyfini sür gebeliğinin cnm

Rabbim kolaylık versin...
Tabii zor gecsede dayanmak zorundayız birazda canın sıkılmıs sanırım güzel düşün güzel olsun inş..

yarın dr a gıdıcem kızlar hayırlı haberler duymak ve cınsıyetlerını ogrenmek umıdıyle hepınızı opuyorum ıyı geceler

Hayırlı haberlerle dön canım inş

Dirim benimki biraz farklı şimdiden canım sıkılıyo bide evim yok ki gidim evimdew kalım istedigim de istedigim yerde kalım şimdi biraz zor geliyo bakalım ilerisi ne göstericek hayırlısı ile...
Paşalar cok tatlı olmus ne keltoş olmuslar ama ben bayılıyodum uzun hallerine

herkezi kocaman öpüyorummmm opuyorumnanaktan.kızlar yatmayı deneyeyim bakalım belki uyurum sabahta şeker yüklemesi yaptıacagım .

medine zor cnm ne diyeyim inş. doğuma kadar çözülür çünki lohusa iken daha beter oluyor insan...

nefes cnm yat dinlen inş. güzel olur sonuçlar

ıyıgeceler kızlar dr ra gıtmeme 15 gunum var seker yuklemenı yaptır gel dedı ama nerde yaptırcaktım ben bunu sormadımda.ay ınsan saftirik gıbı oluo ya ıyıce salaklastım bu aralar hıcbısey sormuyorum dr ra da okadar para verıyoz ( 180 ytl )....okadar yanı yarım saat suruyo surmuyo...neyse memnunum ama sormadan soylemıyolar hıcbırseyı....

günaydınlar,,,,,,

yarın dr a gıdıcem kızlar hayırlı haberler duymak ve cınsıyetlerını ogrenmek umıdıyle hepınızı opuyorum ıyı geceler

hayırlı haberlerle cnm,,

cnm hastanede veya labrtuvarda yaptırabilirsin,,,,

herkeze günaydın saglıklı güzel bir gün olsun hepimiz için .
ben şeker yüklememi yaptırdım geldim açlık 75 tokluk 125 kız çok iii dedi . öbür tahlil sonuçları akşama alınacak onlarda iii çıkar inşallah .
kuzu canım ben ilk hamileligimde direk labratuara yaptırmıştım . bu seferde tıp merkezine yaptırdım bağkurla anlaşmalı bir yerde yaptırdım . idrar kan ve şeker yüklemesi hepsi 80 tl tuttu ama anasaglıklarda yapıyor .hiç para almadan pişman oldum esasında orda yaptırmadıgıma ama yaptırmış oldum birkere.

nefes cnm sonuc çok iyi tatlıya devam cnm

merhabalar bizde kalktık hava çok güzel kahvaltı yapıp evi toplayıp gezmeye gideceğiz

herkesi çok öptümm

kayracımmmmmmmmm nasılsın hayatım nasıl gidiyor .bebişler nasıl .

canııım gece bir gelip gittim ama yazını görmedim.. kusura bakma iyiyim şükür... ama bebek bakmak için yaşlanmışım. 6 sene oldu unutmuşum uykusuz geceleri gaz sancılarını.. heleki iki bebek çoook zor

slm kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben artık çok yorgun halsiz vede uykusuz oluyorum her yerim agrıyor yatmayı deniyorum olmuyor oturmayı deniyorum olmuyor birde 10 gün önce göz konrolunden gelirken ayagım boşluga gitti burkuldu düşmüştüm burkulan ayagım çok acıyor üstüne basamıyorum gözlerime ilaç sıkıyorlar 3 gün falan fazla göremiyorum birde benim kuzular yukarıya toplanıyorlar nefes aldırmıyorlar bugun doktora gidecegiz bakalım o nediyecek hakkımızda hayırlısı inşallah

Ablamcım rabbim kolaylık versin.Ama maşallah sen sağlıkla ve vakitlice aldın kucağına iki yavrunuda.darısı bizim başımıza inşallah.
Maşallah ya seninkiler 1 aylık olacaklar nerdeyse,uzaktan bana zaman nasılda çabuk geçmiş.

Ah canım be,zorlayıcı haftalardasın şimdi.Ama çok az kalmış.eğer 36 da doğum yaparsan,inşallah fazlası olsun eksiği olmasın .sabır sen sıranı savacan.

Ben daha haftam 24 ben bile geceleri uyurken çok zorlanıyorum.

canlar ben geldım dr dan ..
lakin....,
bebeklerım cok cok ıyıler masallah kıpır kıpır yerlerıne sıgmıyorlar utangac kuzularım gene gostermdıler kendıelrını yuz ustu yatıordu bırısı dıgerıde bacakları bukmus cekmıs kendıne gobek kordonuyla oynayıp duruordu :)) kardesının basını tekmelıyordu 1 ay sonrakı ayrıntılı ultrasonda kesın goruruz dedı dr um bakalım cok utangac olcaklar teyzeleri :)))

gözün aydın canım hep güzel haberlerini al inşallah seninkler terbiyeli çocuklar boşver benimkilerden biri daha 12. haftada ultrasonu dayadıkları gibi ilk kabak gibi ortada pipisini göstermişti ölmüştük gülmekten dedik çok teşhirci olucak herhalde

nero ve nefescımtesekkurler cevabınız ıcın buyuk ıhtımalle kendı saglık ocagımda yaptırırım artık.ınsallah sonuc guzel olur....

ricaederim canım .biz bu halle nadir giriyoruz senin gayet normal.benimde aralarında 5 yıl olacak bende unuttum çocuk bakmayı.ilkinde cahillikle hevesle saki yıllarca bebek bakmış gibi büyüttüm .dogumdan 2 saat sonra bir elime aldım berkimi altını bile açtırmadım kimseye ama nedense bunlarda sanki ilk gibi korkuyorum ben ne yapacagım diye heralde ikiz piskolojisi .allahtan hayırlısı allahım dagına göre kar versin diyorum .allah sanada kolaylık sabır versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…