yarın dr a gıdıcem kızlar hayırlı haberler duymak ve cınsıyetlerını ogrenmek umıdıyle hepınızı opuyorum ıyı geceler
iyi akşamlar kızlar inşallah herkez iyidir.
bu aralar yine huzursuzum keyfim kaçık .ayak agrısı çileden çıkarıyor beni acayipte halsizim .dokun salar bayılacakmışım gibi.kendimden korkuyorum valla ilk hamileligimde dogumumdan bir hafta evel aynı böyle olmuştum allahım korusun ama buda piskolojimi çok bozuyor.yedi sekiz hafta daha dayansam başka birşey istemem .
dırımcımmaşallah paşalara nasıl güzel olmuş onlar öyle .bayıldım valla cin gibide bakıyorlar allahım nazarlardan korusun paşaları.
yarın dr a gıdıcem kızlar hayırlı haberler duymak ve cınsıyetlerını ogrenmek umıdıyle hepınızı opuyorum ıyı geceler
ıyıgeceler kızlar dr ra gıtmeme 15 gunum var seker yuklemenı yaptır gel dedı ama nerde yaptırcaktım ben bunu sormadımda.ay ınsan saftirik gıbı oluo ya ıyıce salaklastım bu aralar hıcbısey sormuyorum dr ra da okadar para verıyoz ( 180 ytl )....okadar yanı yarım saat suruyo surmuyo...neyse memnunum ama sormadan soylemıyolar hıcbırseyı....
kayracımmmmmmmmm nasılsın hayatım nasıl gidiyor .bebişler nasıl .
canııım gece bir gelip gittim ama yazını görmedim.. kusura bakma iyiyim şükür... ama bebek bakmak için yaşlanmışım. 6 sene oldu unutmuşum uykusuz geceleri gaz sancılarını.. heleki iki bebek çoook zor
slm kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben artık çok yorgun halsiz vede uykusuz oluyorum her yerim agrıyor yatmayı deniyorum olmuyor oturmayı deniyorum olmuyor birde 10 gün önce göz konrolunden gelirken ayagım boşluga gitti burkuldu düşmüştüm burkulan ayagım çok acıyor üstüne basamıyorum gözlerime ilaç sıkıyorlar 3 gün falan fazla göremiyorum birde benim kuzular yukarıya toplanıyorlar nefes aldırmıyorlar bugun doktora gidecegiz bakalım o nediyecek hakkımızda hayırlısı inşallah
canlar ben geldım dr dan ..
lakin....,
bebeklerım cok cok ıyıler masallah kıpır kıpır yerlerıne sıgmıyorlar utangac kuzularım gene gostermdıler kendıelrını yuz ustu yatıordu bırısı dıgerıde bacakları bukmus cekmıs kendıne gobek kordonuyla oynayıp duruordu :)) kardesının basını tekmelıyordu 1 ay sonrakı ayrıntılı ultrasonda kesın goruruz dedı dr um bakalım cok utangac olcaklar teyzeleri :)))
canııım gece bir gelip gittim ama yazını görmedim.. kusura bakma iyiyim şükür... ama bebek bakmak için yaşlanmışım. 6 sene oldu unutmuşum uykusuz geceleri gaz sancılarını.. heleki iki bebek çoook zor
nero ve nefescımtesekkurler cevabınız ıcın buyuk ıhtımalle kendı saglık ocagımda yaptırırım artık.ınsallah sonuc guzel olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?