gunaydin kizlar....
bebislerim pazartesi gunu geldiler opuyorumnanaktan firsat bulup yazamadim kizlar destekleriniz icin hepinize cokkkkk tesekkur ediyorum :1hug: vakit buldukca yazarim allaha sukur uslular altlari pis ve karinlari ac olmasa sesleri cikmiyor uyansalarda yatakta oyle boncuk boncuk bakiyor canlarim
gunaydin kizlar....
bebislerim pazartesi gunu geldiler opuyorumnanaktan firsat bulup yazamadim kizlar destekleriniz icin hepinize cokkkkk tesekkur ediyorum :1hug: vakit buldukca yazarim allaha sukur uslular altlari pis ve karinlari ac olmasa sesleri cikmiyor uyansalarda yatakta oyle boncuk boncuk bakiyor canlarim[/QUOTE
maşallah acercim rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin yavrularını.Doğumlar başladı maşallah sırası gelen doğuruyor.
valla doğuran hatunları okuyunca çok heyecanlanıyorum.bende yaşamak istiyorum o mutlu günleri.rabbim hayırlısıyla bizlerede vakitlice nasip etsin.:Saruboceq:
kızlar slm ben geldin nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben iyiyim elhamdülüllah günlerim yatmakla geçiyor doktorum yat sakın kalkma diyor bende 24 saat yatıyorum nerdeyse söyle bir bakayım kızlar napıyorlar diye inşallah hepinizde iyisinizdir
Canım neden yatıyorsun sürekli erken doğum riskimi var.rabbim kolaylık versin.
günaydın kıslarrr nasılsınız umarım herkes iidir ...Acer gözün aydın sağlıcakla büyüt inşallah bebişlerini kaç haftalık yaptın doğumu ben kaçırmışım sanırım...
Canım neden yatıyorsun sürekli erken doğum riskimi var.rabbim kolaylık versin.
sagol canim 34+4 de yaptim canim 4 gun normal dogum icin bekledim cok zordu sancilar ama olmadi sezeryan oldu
kızlar slm ben geldin nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben iyiyim elhamdülüllah günlerim yatmakla geçiyor doktorum yat sakın kalkma diyor bende 24 saat yatıyorum nerdeyse söyle bir bakayım kızlar napıyorlar diye inşallah hepinizde iyisinizdir
gunaydin kizlar....
bebislerim pazartesi gunu geldiler opuyorumnanaktan firsat bulup yazamadim kizlar destekleriniz icin hepinize cokkkkk tesekkur ediyorum :1hug: vakit buldukca yazarim allaha sukur uslular altlari pis ve karinlari ac olmasa sesleri cikmiyor uyansalarda yatakta oyle boncuk boncuk bakiyor canlarim
silaaaam kızlar iyi geceler naspıosunuz benim şarteller yine atık ama hiç anlatıpta kafanızı şişirmiyim güzel olanlardan bahsedelim bugün kıyafetlerimizi ütüledik bitirdik yarında annemler gelip odalarını temizlicek kuzularımın sonra eşyalarını yerleştiricez herkes iyi dimi doğuran varmı bi kaç gündür giremedim de
sanada ve sizlerede hayırlı cumalar..bu mübarek günün hürmetine rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıkla bize bağışlasın,dualarımızı kabul etsin inşaallah.günaydın herkeze,,,,,hayırlı cumalar olsun inşallah
burcin bu ara sıkgiremiyo galiba bebeklerle uğaşıyo.bakalım biz nasıl olcaz.:))))ben daha az girerim herhalde...bebekler ağlar ben ağlar :)))))))kimsecikler yok ben kaçim ozaman sütümü içim yatim öptüm hepinizi yarın gündüzde giremem büyük ihtimalle uzak kaldım yine muhabbetlerden ama zaten doğuran gittiği için her geçen gün biraz daha azalıyoruz ama bizlerde böyle olucaz kesin he bu araada burçinden hiç bişi mesaj filan görmüyorum görüşen konuşan varmı ya merak ediyorum bayadır dikkatimi çekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?