Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

slm kızlarr ben geldimmm hipotiroitmişimm tabi insülin direncimdee bozukmuş

çok geçmiş olsun.hipotroit tüpbebekte kullanılan ilaçlardan yada hamilelikte hormonların dengesinin değişmesinden kynaklanabiliyo.bende de var.ilaç da kullanabiliyosun yada bir süre sonra kendiğilinden düzeliyo.şuan normal sınırlarda ama ilaç kullanıyorum gebelikten dolayı risk olmasın diye.tekrar geçmiş olsun.

dırımıcım geçmiş olsun,
bu zamana kadar pko dolayısıyla falan da bakılmamışmıydı hiç,
çünkü genelde pko durumunda gözlenen bişey oluyor..

iyi günler hepinize diyecegim yine kimseler yok .
pek giremiyorum girdigimdede kimse olmuyor .ben artık hazırlıklara başladım bebeklerin kıyafetlerini yıkıyorum .oğlumdanda kalanlar vardı yeni doğan onlarıda yıkadım inşallah cuma günü hepsi ütülenip poşetlenecek.yatak odamdada ayarlamalar yapıyoruz nasıl sıgacagız bilmiyorum ama bakacagız artık.
ama bende erkenden yorgunluk başladı çok zorlanıyorum bir kaç güne 7. ayımıza giriyoruz heralde tam zamanı hazırlık için herkez öyle diyor .ilk oğlumda daha geç yaptıgım için erken geliyor bana .hayırlısı olsun .
bide bişey soracagım bu aylarda çarpıntılarınız çogalmışmıydı .benim zaten nabzım hep yüksek alışkınım ben 140 kadar idareedebiliyorum .ama çok kötü çarpıyor beşşik gibi sallanıyorum .

ben o kuzuları çevirmeden yerim bee... ayy semram bu akşam 2 saatlik bir kriz nöbeti atlattık, ya yarın naparız koruparkta da yaşarsak... kara kara düşünüom yaww... :gitme:

canım ya az kaldı gecıcek o gaz sancıları
merak etme kız kac kışıyız susutururz onları olmazsa alır kucagımıza zıplatırız hadı ben hazırlanmaya gıdıyorum :)))

tedavim başladı kızlar 3 ay sonra gel dedi doktorr bakalımm ne olacak

birsooo senlede herseyımız aynı be :)) bendede ınsulın dırencı ve hıpotıroıd var ben hamılelıkden berı ılac kullanıyorum hemd ekılo işine cok yarıyor
bu aksam kevser ve denızle alışverıs merkezıne gıdıcez hadı al paşaları gel :))) bu arada uyagmur başladı nasıl cıkıcaz bılmıyorum ((

DIRIMCIM çok geçmiş olsun canım.

Nefescim hazırlıklar başlamış ne güzel.ben daha hiç birşey yapmıyorum.kızımın herşeyi var çok şükürde,oğlumun bir donu bile yok :))bende sonra alırım diye hep erteliyorum.bakalım artık hayırlısı.

Seherim oh maşallah Zafer plazayamı gidiyorsunuz yoksa,orda olsaydım ben gelmek isterdim.iyi eğlenin hee.

canım ben redüksüyondan sonra rapor aldım,bir hafta yattım hep.serklaj yaptırmadım.

Kızlar yaa böyle 3-5 ikiz annesi, 8-10 bebe buluştuğunuzda herhalde gittiğiniz yerde ilgi odağı oluyorsunuzdur :) millet tek ikize bile bayaa bir bakıyor, 3-4 ikize düşünemiyorum çok eğlenceli olmalı kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar,sizden birşey istiycem.bu kasılmalarla ilgili bi konu açmıştım bu bölüme,yardımcı olursanız çok sevinirim.sadece 4 arkadaşım yardımcı oldu.burada sordum ama bir arkadaşım dışında kimse cevap yazmamış.gerçekten yorumlarınıza ihtiyacım var çünkü beni ancak siz anlarsınız.konumun adı KIZLAR ÇOK KORKUYORUM VR ENDıŞELıYıM.özellikle 20 -25 arasılık hamişler beni bilgilendirin nolur.

ayy evet canım bu akşam alışverıs merkezındekılerın ılgı odagı olduk kapıdakı guvenlıkcıler dahıl :)))))))) ama cok guzeldı cok eglendık

yok canım koruparka gıdıyoruz sendemı bursalısın canım varmı burda akrabaların

herrkese günaydınnn

Ankara'da kimse yok mu yaa, bende istiyorum böyle aktiviteeee. :))

hele bir doğur da öyle diyorsunuz muhtemelen, bence de.

vil ve doudou var bildiğim, ama doğuran bildiğim biri yok. inşallah biz de o günleri görürüs.

dıırm geçmiş olsun canım, kilo almanda hipotiroid de etken olmuştur kesin. tedavi zayıflama sürecini de hızlandıracaktır.

günaydınlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz....

semra garusu en sonunda bursaya taşımacağım bak heeeeeeeeee
hepimiz ortak bakıcı tutarız gezmeye giderkene hahaa

benimde ömerim hasta gibi yaa aslında feşelliği tam gaz ama bütün gece uyumadı yemek yemiyor püfffff hastanedeyim bugün yine

günaydın kızlar,,,,

tedavim başladı kızlar 3 ay sonra gel dedi doktorr bakalımm ne olacak

hadi bakalım hayırı olsun canım,,

geçmiş olsun kuzum,,

gunaydin kizlar....

bebislerim pazartesi gunu geldiler opuyorumnanaktan firsat bulup yazamadim kizlar destekleriniz icin hepinize cokkkkk tesekkur ediyorum :1hug: vakit buldukca yazarim allaha sukur uslular altlari pis ve karinlari ac olmasa sesleri cikmiyor uyansalarda yatakta oyle boncuk boncuk bakiyor canlarim

günaydın hanımlar........ kimse kalkmamış galiba...... bol bol uyuyun... yorucu günler geliyor....

gunaydın bacım bencede henuz hamıle olan arkadslar uyuyun bızım yerımızede bıdıklar bır dogdumu delıksız uyku ne demekmış unutuyo ınsan

cok ıyı fıkırmış bırsom hemen gel beklıyorum ömercımın nesı var ya diş falanmı acaba kıyamam kuzuma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…