slm kızlarr ben geldimmm hipotiroitmişimm tabi insülin direncimdee bozukmuş
ben o kuzuları çevirmeden yerim bee... ayy semram bu akşam 2 saatlik bir kriz nöbeti atlattık, ya yarın naparız koruparkta da yaşarsak... kara kara düşünüom yaww... :gitme:
tedavim başladı kızlar 3 ay sonra gel dedi doktorr bakalımm ne olacak
kızlar herrrkese günaydınnn :)
size 2 sorum olacak yaşayanlar cevaplayabilirse çok sevinirim :)
1. redüksiyon yaptıranlar, sonrasında nekkadar dinlenmeniz gerekti, rapor aldınız mı?
2. serklaj yaptıran arkadaşlar, sonrasında nekkadar dinlenmeniz gerekti, rapor gerekti mi?
işlerimi bunlara göre ayarlayacağım da, benim için çok önemli bu bilgiler, şimdiden teşekkür ederim.
canım ya az kaldı gecıcek o gaz sancıları
merak etme kız kac kışıyız susutururz onları olmazsa alır kucagımıza zıplatırız hadı ben hazırlanmaya gıdıyorum :)))
birsooo senlede herseyımız aynı be :)) bendede ınsulın dırencı ve hıpotıroıd var ben hamılelıkden berı ılac kullanıyorum hemd ekılo işine cok yarıyor
bu aksam kevser ve denızle alışverıs merkezıne gıdıcez hadı al paşaları gel :))) bu arada uyagmur başladı nasıl cıkıcaz bılmıyorum((
Kızlar yaa böyle 3-5 ikiz annesi, 8-10 bebe buluştuğunuzda herhalde gittiğiniz yerde ilgi odağı oluyorsunuzdur :) millet tek ikize bile bayaa bir bakıyor, 3-4 ikize düşünemiyorum çok eğlenceli olmalı kaydirigubbakcemile3
DIRIMCIM çok geçmiş olsun canım.
Nefescim hazırlıklar başlamış ne güzel.ben daha hiç birşey yapmıyorum.kızımın herşeyi var çok şükürde,oğlumun bir donu bile yok :))bende sonra alırım diye hep erteliyorum.bakalım artık hayırlısı.
Seherim oh maşallah Zafer plazayamı gidiyorsunuz yoksa,orda olsaydım ben gelmek isterdim.iyi eğlenin hee.
günaydınlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz....
semra garusu en sonunda bursaya taşımacağım bak heeeeeeeeee
hepimiz ortak bakıcı tutarız gezmeye giderkene hahaa
benimde ömerim hasta gibi yaa aslında feşelliği tam gaz ama bütün gece uyumadı yemek yemiyor püfffff hastanedeyim bugün yine
günaydın hanımlar........ kimse kalkmamış galiba...... bol bol uyuyun... yorucu günler geliyor....
günaydınlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz....
semra garusu en sonunda bursaya taşımacağım bak heeeeeeeeee
hepimiz ortak bakıcı tutarız gezmeye giderkene hahaa
benimde ömerim hasta gibi yaa aslında feşelliği tam gaz ama bütün gece uyumadı yemek yemiyor püfffff hastanedeyim bugün yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?