Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

soruyu tekrar edeyim de gözden kaçmasın bu da,
ruh hali dengesiz derkenn?

artvinli kuzum ben buradayım merak etme takipdeyim sesizliğime aldanma
bu ara dantele sardım kızz havlu kenaRI yapıyom
haha

ohhh maşallah dırım valla iki çocukla bide dantele başlamışsın nazar deymesin . bide iki günde bitiriyorum dede bayılayım hamaratım benim

artvinli kuzum ben buradayım merak etme takipdeyim sesizliğime aldanma
bu ara dantele sardım kızz havlu kenaRI yapıyom
haha

Maşallah dırım elişi yapıyormuşsun.hayırdır çeyizmi hazırlıyorsun?

soruyu tekrar edeyim de gözden kaçmasın bu da,
ruh hali dengesiz derkenn?

HYMARY yanlış ifade ettim kendimi heralde.
nefeste yazmış bende aynı durumdayım.
psikolejim pek iyi değil bu aralar.Bazen çok sıkıntılı oluyorum,içim daralıyor resmen.
bunları kasdetmiştim,ama yanlışmı anlattım bilmiyorumbilmiyorumkismile

hahahahaaa kızlar valla alemsiniz yaww

vilciğim yok cnm ya şimdiden çeyizmi olur
ama çeyiz vereceğim kesin kızımyok bari gelinlere bişi yapim dimi

nefes cnm yok nerede öle 2 günde bitirme takip işi bişeye başladım onu yapıyorum
annemde olduğumdan rahatım ,aman şeytan kulağına annemle çok iyiyiz
burası kalabalık çocuklarla ilgilenenler çok bende yapimm dedim...

artvinli yapacam gülüm bişiler işte öle çok uzman değilimm bu konuda

Canım geçmiş olsun artık iyice yer daraldı onlarda zorlanıyo onlarda haklı dimi ama ayhh ben onlara öyle üzülyorum az kaldı sabır

ya kızlar nolur bana yardımm edin, küçük tansiyonum 5 civarı seyrediyor hep, bi riski var mıdır? yaşadınız mı hiç bu durumu? devamlı başım dönüyor, tedirgin ediyor bu durum beni.

Canım hep 8e 5 inan ben dısarı hiç cıkamam hamileliğim süresinde alış veriş bile yapmadım annem aldı herseyi düşün yatmak zorundayım ama gezersen yanında tuzlu ayran al derim ben cok kötü oluyorum gözlerim falan kararıyo evdeyken bile öyle düşün yani biraz zor bir süreç ama deger...

günaydııın

ay yaa ay yaaaaa

nero canım kıyamam dinlen bol bol en keyifli olman gereken dönemler bunlar şekerim

yavrukirpi nickin çok şekermiş yaa :)

herkese günaydın...... hayırlı bir gün olsun hepimiz için.....

günaydııın

ay yaa ay yaaaaa

nero canım kıyamam dinlen bol bol en keyifli olman gereken dönemler bunlar şekerim

yavrukirpi nickin çok şekermiş yaa :)

cnm işte bitireyimde işleri öyle çıkayım izne dedim,işte keyifliym aslında gün nasıl geçiyor anlamıyorum

dorukk sanada günydn

günaydınlarrr kızlarrr
nero cnm neden keyifsizsizn cnm

kızlar bizde bugünn yemeğe son partsi var hahahaa
ben yarın diyetisyene gideceğim ya bugün hatunlarla son hamur işi partsi var
ben böğrek açacağım sonra başka mamalar...
yoğunuz yani bugün cicilerrrr çok öptümmm siziii

oh oh gelsin pastalar börekler...
kaç kilo fazlan var canım.okadar tempolu yaşamda hala fazlan varmı?
dantele de başamışsın valla bravo sana Allah nazarlardan saklasın

kuzm nebilm ya ama sırt ağrım beni çok sinirlendiriyor,sadece ayakta durunca ağrımıyor,

sen ye ye hamur işi börek afiyet olsun,bak bide bir müşterim vardı kadın diyet spor 1 gram veremedi meğerse yanlış yapıyormuş,şimdi kan tahliline göre bir diyet çıkmış ama heryerde yokmuş şişlide yapılıyor dedi bu hafta kadın bir geldi 6 kilo vermi şaşırdım valla

merhaba hamişler arada takılıyorum size.nasılsınız bakalım.iyi haberleriniz çok mutlu ediyor.benimde teyzoş olmama çok az kaldı.kardeşim 29 haftalık ikiz erkek dünyaya getirecek allahın izniyle.iki haftadır gebelikte diyabet çıktı.diyetini yapıyor.insülinlerini günde 4 kez kullanıyor.artık bayağı ağırlaştılar.geranimo yanıtın için teşekkürler...sağlıkla kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…