Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

valla yavrukirpicim haftasını bılemıcem ama ben 13 bucuk haftalıgım bende oldu bebek buyudukce daha net duyulucana emınım ıstersen bır dene

canım yaa, ben bugün başım dönmüyor, çok acıkmıyorum filan diye biras gerildim.bebişlere bişey mi oldu diye. böyle belirtiler ara ara kesilebilir mi acaba? off niye böyle oldum ki

canım yaa, ben bugün başım dönmüyor, çok acıkmıyorum filan diye biras gerildim.bebişlere bişey mi oldu diye. böyle belirtiler ara ara kesilebilir mi acaba? off niye böyle oldum ki

merhablarr yavru kipri yazın dikkatimi çekti cvp vermek isityorum
gebeligin her döneminde belirtiler yogun olmaz cnm
ben 4. aya kadar hiç acıkmadım
gebelik boyunca başım dönmedi midem bulandmadı bebek hareketlerini 18. hafda hissettimm
bence sakin ol
saglıkla al bebekleirni kucagına
ikiz annesi olmak hem meşakatli hemde çok özeldir

canım teşekkür ederim. ne bileyim ara ara böyle depresif durumlar olabiliyor sanırım, umarım ikiz annesi olmanın tadına varırız zamanı gelince. ama hep bir tedirginlik var işte.

6. Kat hızınızı kesmedi yani :) ennn güzelini yapmışsınızz bu arada ömerle ali ne kadar güzeller yaa, maşallah allah bağışlasın.

evet cnm kesmedi valla aslında giriş olsak harika olacak ama kısmet işte...

Teşekkür ederim kuzularıma söylediğin güzel sözler için

gelirsin canım ya öyle düşünme sakın... sıranı bekle :)

:) Hiç kimseye vermeye niyetim yok ama ya dua edin bana :Saruboceq:
Yoksam senide solda bırakırım eyvahedigeldismile

ah canım aynen öyle gözün korkmasın ben biraz vücüt olarakda küçüğüm o yüzden sabredemiyorum her agrıya kulak kesiliyorum RAbbim kolaylık versin inş

medineciiim umarım Allah kolaylık verir, haftanı doldurursun.

Amin inşaALLAH canım

bizdemi çıksak dermişim he heeeeeeeeeeee
biz 4 günlükken karşıya kontroşe gitmiştikk,
ay ne tatlıydıbayanssulusmile
ya ben et,tavuk ve balıktan pek hoşlaşmıyorum bu ara, kokuları ağır geliyor.yerine ne koyabilirim bi fikriniz var mı arkadaşlar?
canım henüz gebeliğinin çok başındasın,
canının istemediği şeyler konusnda hiç kasma kendini,
ileride telafi edersin,
ama ben 10.haftadan itibaren balık yağı hapına başlamıştım,çok faydasını gördüğüne inandım,tavsiye ederim,
etin yerini baklagiller alır biliyorsun,
tavuk da çok önemli sayılmaz zaten..
bence affetme, 5 aylık hiç de az sayılmaz. ama ikizlerle tek başına dışarı çıkılabiliyor mu? bunu da merak ediyorum çok?
ben iki kez çıktım,otokoltuklarına koyarak indirdim,çıkardım,
zor ve ağır oluyoır ama oldu,
benimkiler şimdilik anaları gibi gezmeye bayılıyorlarkaydirigubbakcemile
zaman öyle çabuk geçiyor ki gerçektennn:gitme:

biz bugün hava kararınca biraz çıkamadık,ama iyi de olmuş,serindi çünkü,
ben de kızların uyuduğu bi zaman kocamla uyudum,daha iyi olduaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Evet hymarryciim bende baklagillere yöneleyim diyorum, biyandan da progestan zaten gaz yapıyor, üzerine baklagiller infilak etmesem iyidir :)

Son düzenleme:
ben carsamba gunu ciktim hastaneden ama kizlarimi vermiyorlar hicbir problemleri yok senağlama sabah gidip gece donuyorum geri

34+4 sali gunu daha fazla dayanamayarak dogurdum geldim :lepi:

ben carsamba gunu ciktim hastaneden ama kizlarimi vermiyorlar hicbir problemleri yok senağlama sabah gidip gece donuyorum geri

tebrikler cnm hayırlı olsun sessiz sedasız neden öyle oldu sancın falanmı tuttu.neden vermediler kızlarını sorun yoksa ne dediler ???

iyi geceler kızlar .
geçmişe bakamadım neden bilmiyorum ama hiç keyfim yok .neren agrıyor deseniz heryerimde sinsi sinsi dolanıyor kafamı kaldıramıyorum .bugün dr. gittik şükür bebişlerim iyiler gelişimleride güzelmiş sancıma baktılar oda yok .şükür bugünümüze.
umarım herkez iyidir.
acer28 canım benim gözün aydın allahım analı babalı büyütmeyi saglıkla nasipetsin. kendinde bebişlerinde iyisinizdir inşllah canım.
dırımcım pc düzelmiş buralardasın yine .merakettim geçen canan dedi pc bozuk diye aman canım sen hep dolan buralarda.
nero_ka eylül sizde iyisinizdir inşallah .

tebrikler cnm hayırlı olsun sessiz sedasız neden öyle oldu sancın falanmı tuttu.neden vermediler kızlarını sorun yoksa ne dediler ???

evet sancim tuttu hasneye gittik yatis verdiler sonra bebekler kucuk diye 3 gun sanciyi kesip ilac verdiler cumartesiden sali oglene kadar cektim ama yinede acilma olmadi normal doguramadim dolasim bozuklugundan hastanede yattigim surede gogsumden asasi sisince acil ameliyata aldilar bebeklerin hic sorunu olmadi sadece erken dogdu diye 36 yada 37 haftayi doldurmadan vermicez dediler senağlama

canım benim hergün yanlarına gidiyormuşsun .bunada şükür saglılkları yerinde önemli olan o hastane kapılarında ya bişey olursa diye bekleyen büssürü anneler oluyor allaha şükür ikiside iyimiş ne mutlu alla emanetler canım benim :Saruboceq:

acer28 canım benim gözün aydın allahım analı babalı büyütmeyi saglıkla nasipetsin. kendinde bebişlerinde iyisinizdir inşllah canım.
sagol canim allah sukur bebekler cok iyi ben iyiyim sadece dizlerimden asagisinin sisi inmedi buda gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…