valla yavrukirpicim haftasını bılemıcem ama ben 13 bucuk haftalıgım bende oldu bebek buyudukce daha net duyulucana emınım ıstersen bır dene
canım yaa, ben bugün başım dönmüyor, çok acıkmıyorum filan diye biras gerildim.bebişlere bişey mi oldu diye. böyle belirtiler ara ara kesilebilir mi acaba? off niye böyle oldum ki
merhablarr yavru kipri yazın dikkatimi çekti cvp vermek isityorum
gebeligin her döneminde belirtiler yogun olmaz cnm
ben 4. aya kadar hiç acıkmadım
gebelik boyunca başım dönmedi midem bulandmadı bebek hareketlerini 18. hafda hissettimm
bence sakin ol
saglıkla al bebekleirni kucagına
ikiz annesi olmak hem meşakatli hemde çok özeldir
merhaba kızlar biz atta gittik geldikk
6. Kat hızınızı kesmedi yani :) ennn güzelini yapmışsınızz bu arada ömerle ali ne kadar güzeller yaa, maşallah allah bağışlasın.
gelirsin canım ya öyle düşünme sakın... sıranı bekle :)
medine sabret canım inşallah gününde doğarlar haklısın bazen çok rahatsız ediyo ama ne yapıcaksın . benim de bir iki haftadır iyice başladı hele bu gece hiç uyuyamadım bebekbi yere öyle bi dayanıyo ki sanki benden kuvvetli velet maşallah. bi de senin daha büyük o günleri düşünemiyorum yandık ama inşallah ben de son güne kadar giderim
medineciiim umarım Allah kolaylık verir, haftanı doldurursun.
biz 4 günlükken karşıya kontroşe gitmiştikk,bizdemi çıksak dermişim he heeeeeeeeeeee
canım henüz gebeliğinin çok başındasın,ya ben et,tavuk ve balıktan pek hoşlaşmıyorum bu ara, kokuları ağır geliyor.yerine ne koyabilirim bi fikriniz var mı arkadaşlar?
ben iki kez çıktım,otokoltuklarına koyarak indirdim,çıkardım,bence affetme, 5 aylık hiç de az sayılmaz. ama ikizlerle tek başına dışarı çıkılabiliyor mu? bunu da merak ediyorum çok?
zaman öyle çabuk geçiyor ki gerçektennn:gitme:öerhaba kızlar nasılsınız umarım herkes iidir..Zuzudan haber yok hala bi arkadaşım haber vericek demişti ama kimse den haber gelmemeiş sanırım umarım sağlıcakla almıştır kuzucuklarını kucağına ayy sıra bana geliyoo...Şaka gibi ya daha dün gibiydi nasılda geçti zaman...
Evet hymarryciim bende baklagillere yöneleyim diyorum, biyandan da progestan zaten gaz yapıyor, üzerine baklagiller infilak etmesem iyidir :)
34+4 sali gunu daha fazla dayanamayarak dogurdum geldim :lepi:
ben carsamba gunu ciktim hastaneden ama kizlarimi vermiyorlar hicbir problemleri yok senağlama sabah gidip gece donuyorum geri
tebrikler cnm hayırlı olsun sessiz sedasız neden öyle oldu sancın falanmı tuttu.neden vermediler kızlarını sorun yoksa ne dediler ???
sagol canim 3 er kilolar gayet sagliklilar ama haftalari dolmadigi icin vermiyorlarracer cnm tebrik hayırlı olsun neden bebeklerin iiiyi ise sana vermiyolar
evet sancim tuttu hasneye gittik yatis verdiler sonra bebekler kucuk diye 3 gun sanciyi kesip ilac verdiler cumartesiden sali oglene kadar cektim ama yinede acilma olmadi normal doguramadim dolasim bozuklugundan hastanede yattigim surede gogsumden asasi sisince acil ameliyata aldilar bebeklerin hic sorunu olmadi sadece erken dogdu diye 36 yada 37 haftayi doldurmadan vermicez dediler senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?