Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar size iyi geceler hepinizi öptümmmmmmmm annem bende ben biraz annemle otururuyım

Evet canım doğumdan sonra geçer diyorlar ister istemez onunla yaşamayı öğreneceğiz başka çaresi yok Allah daha büyük dert vermesin

Onu bilmiyorum canım

marketlerde var canım bir dene istersen ama süt içemiyorum diyorsun sütsüzde yenmez meyvesuyuyla yiyeni duydum ama ben denemedim tadı nasıl olur bilmiyorum bide içinde kuru meyva parçacıkları var bayagı tok tutuyor .

canooo kırkınızda çıkmış ne güzell...Darısı nice aylara yaşlar inş...

amin canım aminnnn

hadi bakalım martın ilk bebeği geliyoooo bu ay bereketli sanırım sen zuzu medine aradan çıkan olmazsa ohh ohhhh

ayyy canım yaa sıra senden sonra bana geliyo...eyvahedigeldismile
eteklerin tutuştu dimi
sanki o gün hiç gelmeyecek gibiydi dimiii
bakkk nasıl geldiiii

hadi sende tarihini alır gelirsin artık
hepimiz öyleydik be kuzu ben hamileliğimin 7. haftasında gelmiştim hamilelik bitti bebeklerim bile nerdeyse 1.5 aylık oldu zaman su gibi geçiyo işteeeeboshayallersmile

rose canım ne demek bebeklerimi göremeyeceğim felan şu lanet ilacı kestinmi geçecek neden olumsuz düşünüyosunnnlmaz:lmaz:lmaz:

onlar doğacak ve sen o kokularını aldığın an inan herşeyi unutacaksın allahım bu ne müthiş bişeymiş diyeceksinnnnnopuyorumnanaktan

kızlar günaydın herkese...bi geçmişe baktım herkes iidir inş.doudoucum kayranın numarası yok bende görüştüğünde selamlarımızı ilet..Sıra bize geliyo walla :)..KOmşum kahvaltıya çağırdı oraya geçiyorum gelirim yine öptm herkesii..

evet haklısın canım ya yerleri daralıyor ama işte herkesin bebeklerin kilosuna baktım benim kuzular küçük gibi geldiler ama dedigin gibi öneli olan saglıklı vede sıhatlı olmaları bizler Allah emanet ettik kuzularımızı Allahım gözetsin korusun inşallah hepimizin evlatlarını inşallah

amin inşallah canım teşekkürler evet tansiyonumu ölçtürdüm ilk başlarda biraz yüksek çıkıyordu ama şimdilerde hep normal çıkıuyor ama neden oldu bilmiyorum doktor tansiyondan olmuş dedi cumaya tekrar gidecegim Allah nasişp ederse bakalım hayırlısı

Canım hiç üzülme benim bu haftada oglusum 1 k,lo 200 falan canım öenmlii olan onların haftaları tabiiki normal bir bebek gibi beklememek lazım sen şükret canım yaa

evet önemli olan haftaları senin bebeklerin haftaları aynımı canım ya benim kuzumun birinin haftasıda geride gidiyor hamile kaldıgım günden beri hep böyle

Son düzenleme:
iyi haftasonları cankuşlar amanın ben alışveriş yaptım benm kuzulara yorulmuşum valla,iyimi herkez keyifler nasıl,,,,

inşallah canancıgım inşallah öyle derim canım

ohhh nero kuzumm yaptın alışverişi süpersinnnnn hava soğuk baya bizde dışarı çıkacaktık çıkamadıkk

KAYRA canim senî ve aîlenî tebrik ederim ..Allah sağlikli hayirli evlatlar etsîn inş.Çok ôperîm canim..

Kizlar umarim Herkes îyîdîr benîm pc bozuk telefonumdan gîrdîm şîmdî..Hepînîzîn gûzel haberlerîni alalim inş.kocaman ôperîm sîzî..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…