inşallah bu kadarla atlatırsın doğumdan sonra geçer umarım. benim de parmak uçlarımdaki uyuşma sürekli var hiç geçmiyor ama ellerimi az bile olsa yukarı kaldıramıyor bayağı uyuşuyor koluma kadar geliyor uyuşma bazı işleri yaparken zorluk oluyor tabi çaydanlığı bile elime alamıyorum doktora anlattım ikiz olduğu için şikayetlerimin fazla olduğunu söyledi eğer çok ilerlerse kaslarla ilgili bi müdahele yapılırmış. ama dayanabilirim şu an için dedim inşallah doğuma kadar artmaz da atlatırız. en önemlisi bebeklerle ilgili bi eksikliğin belirtisi mi diye sordum hayır dedi herşey normalmiş çok şükür
kızlar size iyi geceler hepinizi öptümmmmmmmm annem bende ben biraz annemle otururuyım
bende aynı gece yiyorum felaket hemde ama son 15 gündür acıktımmı nesvit sütle yiyorum o aldırmıyor fazla en azından tavsiyeederim
Kıs ben bu nesvit dediğini nesquik sandım o neki
nestlenin canım bugday ve piriç gevregi
Onu bilmiyorum canım
canooo kırkınızda çıkmış ne güzell...Darısı nice aylara yaşlar inş...
slm canımm
kızlar benim gecen persembe cok hafif pembe bi akıntım vardı
dr um rahim boyumu ölctuu 1 cm bile değil dedi...perşembe günü saat sekiz bucukta öncesinde bi problem yaşamazssaaammm ben doğuma gidicem....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
eteklerin tutuştu dimiayyy canım yaa sıra senden sonra bana geliyo...eyvahedigeldismile
sağlıcakla gelsinler inşallah canımm walla bende senin gibi daha buraya ilk yazdığım günü hatırlıyorum en küçük hamişlerdendim ozaman ne zaman sıra geldi hiç bilmiyom.benimkilerinde kafaları inmiş aşağıya artık pazartesi yada salı kontrole gidicez bakalım ne dicek doktor...iice sıkıştırıyolar artık...
rose aman canım takma sakın yavaştan yerleri daralıyor artık az alabilirler .önemli olan almaları az yada çok benim ilk oğlum belli haftadan sonra bir gram bile almamaya başlamıştı o daha zor dr.anlam verememişti ama dogumda anladıkki kordonu incelmiş ondan alamıyormuş kuzum meyerse .kayra bana demişti bide 32 den sonra ne yaparsan yap pek kilo alamıyorlarmış bunlarada hazırlamamız lazım canım kendimizi.bebeklerimiz allaha emanet canım.
Çok geçmiş olsun rose, büyük olasılıkla nidilat kaynaklı diye düşünüyorum rahatsızlığını bir hemşire olarak. Geçer ınşallah çok zor ya bu ikiz hamilelik Allah yardımcımız olsun. Tansiyon ölçtürdünmü hiç merak ettim, umarım ilacı bırakınca geçer
Canım hiç üzülme benim bu haftada oglusum 1 k,lo 200 falan canım öenmlii olan onların haftaları tabiiki normal bir bebek gibi beklememek lazım sen şükret canım yaa
rose canım ne demek bebeklerimi göremeyeceğim felan şu lanet ilacı kestinmi geçecek neden olumsuz düşünüyosunnnlmaz: lmaz: lmaz:
onlar doğacak ve sen o kokularını aldığın an inan herşeyi unutacaksın allahım bu ne müthiş bişeymiş diyeceksinnnnnopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?