kızlar sıze bırsey anlatıcam..benım bır kankam vargercekten cok seevdıgım bır ınsan 4.ayında gebelıgının bebegının downlu oldugunu ogrendı ve bebegını aldırmaya kıyamadı yapamadı allah verdı ben alamam ne olursa olsun ewladım dedı...dogumuna kadar dualar ettı hep beraber ettık 12 gun once bebegı sedat dunyaya geldı dunyalar guzelı bır oglu oldu bebegını ılk gormeye gıderken ne kadar tedırgın ve uzgun gıttıgını soledı cunku cok farklı bı manzara ıle karsılasmaktan korktu ama gordukı bebegının normal bebekelrden hıcbır eksıgı yoktu herseyı tamdı fazlalıgı bıle vardı ...1 tane kromozomu fazlaydı..sımdı sedat 2 kılogram bıle dogmadı ve 12 gndur hastane yasam mucadelesı verıyor cok uzuluor annesı cok dualar edıor sutlerını sagıp oglusuna goturuor hergun oglum sutumle beslensın dıe ..12 gundur o mınıcık bedenıyle verdıgı yasam mucadelesı daha cok cdevam edecek belkı 1 ay belkı 2 ay kılo alamıor bebek hep dua edıoruz onun ıcın...sımdı onunla kınusuorum nekadar aglıor uzuluor annesı ınsanın ıcı parcalanıor sizlerde dualarını eksık etmeyın her nekadar tanımasanızda mınık sedat ıcın dualarımızı eksık etmeyelım..butun zorlukların ustesınden gelebılsın yasam mucadelesını kazanabılsın 32 haftalık dogdu cok zzayıf dogdu ama tosun gıbı sapa saglam cıksın o kuvezden ...mafoldumben
Allah sedat bebeğe yardımcı olsun, inşallah bir an önce büyür çıkar küvözden annesi de mutlu olur.
Dalincimmm ben daha 8. haftanın sonunda 3.6 kilo aldım yaaa, niye böyle anlamıyorum. çok da yemiyorum. az bile denebilir. üçüzden mi aceba nedir
hadi yaaa, canım birden nutellalı ekmek istedi walla
akşama kadar nassı dayanıcazzz
neden kımse konusmuor acaba
senin göbeği gördükten sonra millet dilini yuttu :))))
afiyet olsun bu arada yiinn gari...
Bende yarın doktora kan tahlili ve seker yüklemesi sonuclarını veriçem nstye giricem acayip kasılmalar var bende biraz daha sabretmeleri lazım inş dayanırlar mafoldumben
Dua edin bana olur mu[/QUOT
Herkese sağlıklı,sorunsuz mutlu günler diliyorum kızlar.opuyorumnanaktan
Nasılsınız?Bende kahvaltımı yaptım,aldım çayımı yanıma sizlerden nasıl haberler var diye bakalım dedik.zemuszemus
KAYRA canım saat tam 2 de.yasin okuyacağım sana,rabbim koaylıklar versin,kızların tosuncuk olarak gelsin koynuna.of sanki kokuları burnuma geldi şimdi,ne güzel kokuyordurlar onlar şimdi.opuyorumnanaktan
MEDİNECİM canım ya,maşallahSenin buraya ilk geldiğin günler geldi aklıma ne kadar zaman geçmiş canım ya,
Ama zor haftalara gelmişsin canım benim.inşallah 36,37 haftalara sağlıkla gelirsin.Rabbim kolaylık ve sabır versin.Oğluşun ve kızın sağlıkla gelsin kollarına seninde.:Saruboceq:
YAVRUKİRPİ rabbim sedat bebeğe sağlık versin.inşallah en kısa sürede annesinin koynuna gelsin.Rabbim çok çok şifa versin.:Saruboceq::Saruboceq:
:))))) valla bılsem koymazdım gobusumu ama ben dmeıstım buyugum dıe suan kucagımda leptop var ama gobek kocaman olunca belım agrıdı yazıcam dıe :kaydirigubbakcemile3 olaganustu bı hamılelık yasıorum masalla bana bakalım son aylarımda nasıl yurucem:tomato::tomato:
Dalincim sakınlmaz: lmaz: lmaz:koyma leptopunu kucağına,zaten zararlı bu zıkkım,birde göbişine dayamışsın.Koy sehpanın üstüne,uzan koltuğuna öyle yaz be canım.
günaydıın hatunlar........ erken kalktık bugün..melikeyi okula göndermedim ama alışık sabah erken kalkmaya benide uyandırdı... hoş kuzucum sevinçtende uyuyamıyor ki....... kardeşlerim geliyor diye..... herkese ayrı ayrı teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...... benim için bol dua edin nolur sağlıkla hayırla kavuşayım kuzularıma.......... gebeliğin son saatlerini yaşıyorum... hem seviniyor hemde üzülüyorum... içimdeki kıprtılar ve içimde canlı taşımanın verdiği duygu çok başka.. bunu son kez hissedişim belkide...her ne kadar şikayet etsemde ben çok seviyorum hamile olmayı 6 sene öncede doğurduktan sonra özlemiştim hamile olmayı çünkü kendimi çok başka hissediyorum..onları içimde taşımak başka güzel kucağıma alıp koklayıp emzirmek başka güzel.... rabbim isteyen herkese tatttırsın bu güzel duyguyu..Allaha emanet olun ve size verdiği bu güzel herkese vermediğini bilerek taşıyın emanetlerinizi..... taşıdığınız her zaman içindede olmayanlar için dua edin... unutmayın sizin dualarınız hem öncelikli hem daha değerli rabbimin nazarında...
kızlar sıze bırsey anlatıcam..benım bır kankam vargercekten cok seevdıgım bır ınsan 4.ayında gebelıgının bebegının downlu oldugunu ogrendı ve bebegını aldırmaya kıyamadı yapamadı allah verdı ben alamam ne olursa olsun ewladım dedı...dogumuna kadar dualar ettı hep beraber ettık 12 gun once bebegı sedat dunyaya geldı dunyalar guzelı bır oglu oldu bebegını ılk gormeye gıderken ne kadar tedırgın ve uzgun gıttıgını soledı cunku cok farklı bı manzara ıle karsılasmaktan korktu ama gordukı bebegının normal bebekelrden hıcbır eksıgı yoktu herseyı tamdı fazlalıgı bıle vardı ...1 tane kromozomu fazlaydı..sımdı sedat 2 kılogram bıle dogmadı ve 12 gndur hastane yasam mucadelesı verıyor cok uzuluor annesı cok dualar edıor sutlerını sagıp oglusuna goturuor hergun oglum sutumle beslensın dıe ..12 gundur o mınıcık bedenıyle verdıgı yasam mucadelesı daha cok cdevam edecek belkı 1 ay belkı 2 ay kılo alamıor bebek hep dua edıoruz onun ıcın...sımdı onunla kınusuorum nekadar aglıor uzuluor annesı ınsanın ıcı parcalanıor sizlerde dualarını eksık etmeyın her nekadar tanımasanızda mınık sedat ıcın dualarımızı eksık etmeyelım..butun zorlukların ustesınden gelebılsın yasam mucadelesını kazanabılsın 32 haftalık dogdu cok zzayıf dogdu ama tosun gıbı sapa saglam cıksın o kuvezden ...mafoldumben
dalin cnm arkadaşına çok üzüldüm cnm ...rabbim kimseye böyle bir sınav vermesin
dilerim oğlu sağlıklı bir şekilde küvezden çıkar cnm
doğum yapıp bebeğinden ayrı olmak çok kötü ben odama geldiğimde ömer yanımda ali ise aşağıda küvezdeydi...yemek yemediği için çok üzülüuprdum...neyse rabbim çıkarken ikisinide almayı nasip etti...
minik sedatla dualarımmm...bu mübarek günde rabbim annesine bağışlasın onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?