Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ah kıyamam rabbim en kısa sürede şifasını verip anacığına kavuştursun inşallah,,,

hiç alakası yok bence ikizle cnm beki su topluyor vucdn,benim arkadaşım tek gebe aramızda 1 ay var ilk 3 ay 10 kilo aldı ben 7 ayı bitireceğm inşallah 9-10 arası aldım henüz kilo

senin göbeği gördükten sonra millet dilini yuttu :))))
afiyet olsun bu arada yiinn gari...

:))))) valla bılsem koymazdım gobusumu ama ben dmeıstım buyugum dıe suan kucagımda leptop var ama gobek kocaman olunca belım agrıdı yazıcam dıe :kaydirigubbakcemile3 olaganustu bı hamılelık yasıorum masalla bana bakalım son aylarımda nasıl yurucem:tomato::tomato:

Dalincim sakınlmaz:lmaz:lmaz:koyma leptopunu kucağına,zaten zararlı bu zıkkım,birde göbişine dayamışsın.Koy sehpanın üstüne,uzan koltuğuna öyle yaz be canım.

mdınecım bızde herkese yetecek kadar dua var canım allah sneı ve bebekelerını korusun canım kollasın sızı allah rabbıme emanet olun

Dalincim sakınlmaz:lmaz:lmaz:koyma leptopunu kucağına,zaten zararlı bu zıkkım,birde göbişine dayamışsın.Koy sehpanın üstüne,uzan koltuğuna öyle yaz be canım.

ewet drlar 20 dakıkadan fazla basında kalmayın dıorlar ama esımde cok kızıor gobegıme dayıyorum rahat oluor dıe bilmiyorumkismileuyardıgın ıcın tsk ederım canım

kızlar ben 64 le hamile kaldım şuan 62 kg yum..

4. ay biticek 5e giricem nerdeyse..

bebeklerin gelişimi iyi o yüzden sorun etmiyorum..

çok yiyemiyorum açıkçası.. iştah sıfır.. zorla yiyorum

Allah yardımcın olsun İnşallah bebişleri alıp döneceksin evine canım kaydirigubbakcemile5

Allah hiçkimseyi evladıyla sınamasın çok zordur tabi Rabbim yardımcıları olsun

kayracım inşallah sağlıcakla alırsın bebecikleri kucağına hamilelikte oldugu gibi dogumdan sonrada bebeklerle ilgili güzel haberleri bizimle paylaşırsın allah yardımcın olsun
dalin allah arkadaşının ve minik bebeğinin hep yanında olsun bir an önce annesinin kolarına kavuşsun inşallah belki zor ama doğru olan kararı vermiş kendi adına senin aracılığınla geçmiş olsun dileklerimizi ilet dualarımız onunla ve küvezdeki minik bebeciklerle

kayra şuanda doğumda olabilir.. 2 de diyordu

allahım yardımcısı olsun.. amin..

dalin cnm arkadaşına çok üzüldüm cnm ...rabbim kimseye böyle bir sınav vermesin
dilerim oğlu sağlıklı bir şekilde küvezden çıkar cnm
doğum yapıp bebeğinden ayrı olmak çok kötü ben odama geldiğimde ömer yanımda ali ise aşağıda küvezdeydi...yemek yemediği için çok üzülüuprdum...neyse rabbim çıkarken ikisinide almayı nasip etti...
minik sedatla dualarımmm...bu mübarek günde rabbim annesine bağışlasın onu

Allah minik sedatı hayırlısıyla sağlıkla ailesine bağışlasın inşaallah.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşaallah.

saol dırımkızı 12 gundur kuvezde ve cıkacagı gun bıle bellı kadın hergun aglıo uzuluoo cıksa bı an oncede zavallı kadın sevınse senağlamasenağlamasenağlama

kayracım sanada hayırlı doğumlar diliyorum rabbimden.inşaallah sende bebeklerinde hayırlısyla sağlıkla çabucak dönersiniz evinize...rabbim yar ve yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…