gördüm göbüşünüüüü süpper walla.
ola da koysak, gerçi benim şu an yapay bi göbeğim var ama beeb değil gaz dolu sanırım
noldu doğumdan vazgeçtin sanırım?
hayır yarın 3 e randevu aldım görüşeceğim doktorla... kendi doktorum olmayacak ama napım....38 haftayı beklerken bir tarafım sakat kalacak...
havuzlu han çok uyguna gelio nakitte bide indirim olayına giriyolar ya çok güzel oluyo şimdiden sonra işin en zevklli kısmı başlıyo minişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmek sonra da Allahın izniyle gelmelerini beklemek canım ben şafak hastanesine gidiyorum dr a çok ta memnunum kızmetse doğumda orada olucak sende bencede tekrar emin olmadan yaptırma
nerocum bugün daha iyiyim ama bacağımda ağırlıktan dolayı bir problem var...aynı çıkık ağrısı gibi zorladık sanıyorum....
evet cnm öyleymş uygun dedi herkes birde aradığn herşeyi bulabiliyırmuşsn mağza mağza dolanmaya gerek yok yani en iyisi de o,,, avrupa şafakmı ? sabah yaptırym da diyorm yarn gün içinde görşrm dr 24 saat derse 2.iğneyi perşembe sabah yaptırırım cnm
yarına randevu almışsın doğru söylüyon zaten kaç haftadır çok ağrı çekiyorsun allah sabır versin canm
tek korkum küvez eğer sorun olmayacaksa alın diyeceğim tabi kabul ederse....
evet herşey var ama prematüre konusunda biraz kıt bi yer prematüre kıyafetler en güzel c&a da bulabiliyorum avrupa değil canım 500 evler şafak ta ali bey var ona gidiyorum
neyse ben kaçim belim ağrııdı bile yarın sabaha görüşürüz artık öptüm hepinizi kızlar kayracım hayırlı haberler inşallah müjdelerini bekliyorum bybyopuyorumnanaktan
kaçtaydı dr randevusu bilen varmı kayranın
tünaydın herkese bu sabah biras geç kalktım uyanıktım ama kızlarımla sohbet ettikk yatak keyfi yani :)sonrada kahvaltı falan derken bu saat oldu..Kayracım hayırlı haberlerini bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?