Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

geranimo canım göğüs kreminde kesinliklle lansinhoh diye bir krem var,eflatun ve mor bir dışı var,küçük boyu yetiyor,kesinlikle tavsiye ederimm,,
şampuanmış,sabunmuş ayrı set yapmamıştım ben niveanın yada johansns vücut ve kafa şampuanı aynı kullanılanlar var,hem anti alerjik,hem kullanışlı,ben onları tavsiye ederim canım,,
umarım yabancı marka isimlerini doğru yazmışımdır..

bezde ise küçük doğan ikizlerimiz için kesinlikle prima diyorum,primanın her numarası diğer tüm markalardan daha küçük çünkü...

geranimo canım iyi ki çıkmamışsın yet,iştim heheheh

kızlar pc m bozuk yine,hiç giremiyorum,çok özlüyorum sizi,doğuan falan varmı bi bakıyım dedim,önce topiğim almış son mesajı yine maşallah buraya daldım direk,
hepinizi öpüyoruz,biz iyiyiz hamdolsun,siz nasılsınızdır inşallahkaydirigubbakcemile3

yeniler sizi de takip etmeye çalışıyoruumm,
hayırlı sağlıklı keyifli hamiellikler ve bebekler diliyoruummma.s.

bende lansinoh düşünmüştüm zaten ama büyük alıcaktım ii o zaman küçük boy alırım yetmezse alınır yine biz karı koca alerjik olduğumuz için bizim juniorlar da kesin hassas olurlar o yüzden dedim sebamed alim diye bez de zaten prima aldım dahada prima alıcam yerim o popuşlarını onlarının kıyamam canbebeden yiğenimin poppuşundan resmen kan çıkmıştı ya bide denemelik bitane kullanmıştık

walla bizde seni özlüyoruz kızçeler napıolar yeni fotolarını koy pamukların ya kimi çocuk bak tipine çok fırlama durur seninkiler o kadar masum duruyolarki bayılıryorm resmen

cnm benimde tüm yanıdıklarım lansinoh krem kullandı ve çok memnun kaldılar,,,inşallah senin sorunun olmaz ama tedbir alalımda,ende küçük boyunu alıcm

hymarry cim gitçen sende herhalde öptüm çok senide kızlarınıda canım sandalye tepesinde kaburgalarım ezildi görüşürüz byby opuyorumnanaktan

cnm benimde tüm yanıdıklarım lansinoh krem kullandı ve çok memnun kaldılar,,,inşallah senin sorunun olmaz ama tedbir alalımda,ende küçük boyunu alıcm

evet bende öyle yapıcam küçük alıcam sonra hem hiç evden çıkmıcak değiliz ya baktık lazım oluyo alırız yine yada gidene aldırılır yani

küçük alın yeter cdanım
ben büyük alımştım,kaldı,duruyor aynen..

bu arada kızlar iyiler maşallah,hoş sözlerin için teşekkür ederiz canım benim,inşallah kısmet olursa koyarım bir iki tane,dolu dolu koymaya pek zamanım olmuyor açıkçası..

huggies iyi diyosun yeni doğanı varmı,

yani bence huggıes bel bandı ile ve dış yüzeyi ile primadan felan çok güzel ben çok memnun kaldım benim görüşüm o en azından bi kere deneyipkararını verebilirsin

canım göğüs kremi lansınoh kullan bend eonu kullanıom ama sık sık kullan yara olmasını engelle

şampuan sebamed en iyisi ama biraz tuzlu ben şuan chicco kullanıyorumgayet güzel herhangi bi alerji felan olmadı kokusuda çok naturel ve güzel

bu arada bazı popolar bazı markalar iyi gelmiyo pişik felan yapıyomuş anlamadım vallaha
biz her markayı denedik pişik felan yok hepside aynı bence huggıesi tercih etmemin sebebide sadece beli lastik şeklinde olduğundan tamamen beli sarıyoo

ben de kullandım farklı markalar açıkçası,bişey olmadı..

Ben geldim ama kimseler yok yine,
Ya bugün ne midem durdu,nede başım,kötü bir gündü yani kısacası.
Nerde herkes,bir sessizlik var buralarda.
Bebek bezlerinden ve göğüs kremlerinden bahsedilmiş,
Bende 1 aya yakın süt sağdım ama çatlak olumamıştı hiç,krem sürme ihtiyacı hissetmemiştim.
Ama hastanede verilen şu süt sağma makinaları,tam bir felaketti sanki her sütü çekişte göğsümü yerinden söküyorlar gibi hissediyordum.Bu sefer kısmetse kendim makina temin edip,hastane çantama koymayı düşünüyorum.
Doğum hazırlıkları başlamış,bende bir heyecanlandım,benimde zaman geçsede hayırlısıyla bende başlasam hazırlıklara.ama bu haftalarda çok güzel helede kıpraşmalar başlayınca minik kuşlarımda sanki bütün ruh halim değişiyor,içime enerji geliyor valla.
Herkesi öptüm.Ben yine kalkıyım uzanayım bari,hala başım ağırıyor.

göğüs kremi lansinoh kullanıyorum ben canım ve 1 ay evvelden başladım kullanmaya ona rağmen çok hassaslaştı göğüslerim ve baya ağrım oluyo , bakım ürünlrinin hepsini chicco aldım 2 set ve gayet memnunum tavsiye edebilirim..ama bugün dr ıslak mendil yerine kaynamış ılık su ve pamuk önerdi bilgin olsun..watsons'da bebeklerin alt temizliği için pamuklar var onlardan kullanıyorum..
huggies iyi diyosun yeni doğanı varmı,
ben prima kullanıyorum ve henüz bi sıkıntımız olmadı ama bak canom daha deneyimli ve çok marka denemiş..onu da hafife alma derim..
yahu nerdesin yaaa??
kızım doğurdum bebekler 2 haftalık oldu sen nerdesinnnnn????????
hiç ilgilenmiyosun benleeee (
bak ağlarım görürsün gününü :)))

kızlar selam nasılsınız anca gelebildim aranıza oda benim oğlan uyudu çok şükür .
dirimcim ya benim çizelgeyi nasıl değiştiririz

Hayırlı olsun canım ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin resimlerini koyda görelim

Ah canım geçmiş olsun doktorunu dinleseydin keske insan gene hastanede kalkmıyo inş hersey yolunda olur

günaydın kızlar......... ben bugün çoook kötüyüm..çok ağrım var... bacaklarım vücudumu taşımıyor artık sol bacağımı sürüyerek geziyorum........doktorumda burda yok........ ama eğer dayanamazsam gidip özel bir hastaneyle konuşup aldıracağım... küvez derdide kalmadı inşallah.........

kotuyum deyıp salma kendını canım benım 38 haftayı bı tamamasan kuvezede gerek kalmıcak ınss allahın ıznıyle dogurup gelıcenız ewe ucunuzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…