Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hoşgeldin canım Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi bize bağışlasın inşaallah..

Yaşasınnn artık ennn küçük ben değilim :):)
hoşgeldin eminenisa, umarım kalp atışlarını da görürsün ennn kısa zamanda. Bu yollardan çok yeni geçtiğim için heyecanını anlayabiliyorum :)

veee herkese günaydın, iyi haftalar

kız dalin noldu kapsama alanı dışına çıkmışsın.....................

kız kayra sorma basıma gelenlerı bı resme yaptıgım yrum yuzunden 1 gun sure ıle banlandım kazenle konustum ıtıraz ettım ama banımı kldırmadı naltı ustu bı ftograf elestırmıstım garıp yanı kazene bende cok yuklendım kızdımm ck ya sqacma sapan bı sebep yuzunden uyeye hakaret deyıp banlamıs kımseye hakaret etmedım szlerımın ıcınde hakaretın h sı yktu ya ne sacmalık neyse ben gene acıldım yıcem gene ban ı zemuszemus

kızlar günaydın hepinize
malesef geçmişi okuyamıyorum bir kaç gün bilgisayar açmak yasak gözümde yine bir sorun oldu kanlandı ve batıyor .inşallah herkez iyidir kimsede vakitsiz dogurmamıştır.
hepinizi kocaman öpüyorum bebişlerede kendinizede iyi bakın.opuyorumnanaktan

hahhaa ülen 3 senedir kk dayım daha banlandım
neymiş o resim merak ettim doğrusu ama sen fotocusun
ondan eleştirmiştirsin..hehe

günaydın güneler aydın hatunlar....iyi haftalar olsun inşallah,,,,,

hayırlı olsun canım bebişlerin hogeldin...

kızlar ben bu çocukları eğitemeyceğim yaa
oyun işimiz fiyasko oldu
küplerden kule dizdim yok hemen saldırıp
ağıza sokuyolar..sonra bidonlar var
onlarıda öle yaptılar alığ yuvarlıyorum yoıkk
benle ilgilenmiyolar bile birbirleri ile oynuyolar
ömer eline alıyor küpleri birbirine çarpıyo
alide onun elinden almaya çalışıyoo
ama ne oldu bilinn......en sonunda ömerde isyan etti
ali yine ömerin üzerine abanmıştıki
ömer alinin tam kaşının kenarından ısırmış ali nasıl feryat figan
ama ömerde ağlıyo,alide ikisinede sarıldım
aliye sen böyle yaptığın için kardeşin böyle yapıyo dedimm....ali şimdi ömerden kaçtııı free takalıyo

hahhaa ülen 3 senedir kk dayım daha banlandım
neymiş o resim merak ettim doğrusu ama sen fotocusun
ondan eleştirmiştirsin..hehe

kız dırım allah senı ne etmesınopuyorumnanaktan seyı ya fotograf burun estetıgı yaptıranlardan bırının fotografıydı guzellelık ugruna hayatlarını rıske atıorlar kadının burnu ama ne bıcım lmus bılıomusun dırımkızı dr hatası bende dedım kı hanı haketmıssın acımam sana falan demıtım yorum ıste nacızane bı elestırıydı aglık sorunun yoksa nedne allahın verdıgını beenmessın allahın kulu al daha ıısını yaptı gıbılerınden zemuszemus banı yedım sımdı gene yıyebılırım eyvahedigeldismile

ülen yapma öle yorumlar yersin tabi banıı

biyerde hakarete sokmuşlar lafı çünki o tarz şeyler görsellik

bence titir et ...benim işim olmaz öle şeylerle varsa bildiğim bişi yardımcı olurum
yardım isyerimmmm

TEK KELIME HAKARET YOK O CUMLEDE BU BNM YORUMUM BENIM ELESTIRIM BAN LANACA BI SEY DEILDI YANI KAZEN BEYEDE SOELDIM HAKLISINIZ DEDI BASKADA BISEY DEMEDIklava:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eee çokta dayanmıştı zaten ömerciğm

günaydın kızlarrrr
uykusuzummmmm
randevu almak için pc açtım
gözler kayıyoooooo
uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

dalin bende merak etmiştim walla kapsama alanı dışında deyince. demek bayaa dikkatli olmak gerekiyor, öğrenmiş olduk sayende. nasılsın belirtiler hafiflemişti rahatladın mı? beni accaip uyku bastı, bi de baş dönmesi var, çakırkeyf gibi dolaşıyorum ortalıkta, komikk

günaydın kızlarrrr
uykusuzummmmm
randevu almak için pc açtım
gözler kayıyoooooo
uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ya bu uyku stoklanabilen bişey olsa, hepimiz hamileliği uyuyarak geçirelim diicem ama, 3-5 gün kurtarıyo maalesef iyi uyku :) sanırım biz de aynı modlara giricez zamanı gelince, şimdi hazr forsat varken ve sersemken boool bol uyuyalım bari

gnydn cano,ah cnm ya kimsede olmayınca bilmiyorumkismile

nerosum sen doğumdan sonra çalışmayı düşünüyormusun? aileden destek olacak mı? ya ikiz- üçüz durumu beni korkutuyor, sanki uzuun bir süre çalışamam gibi geliyor. hangi bakıcı iki canavarla uuraşırki?

bir de benim accaip midem yanıyo bugünlerde ne yesem, normal midir, midede mi bi sorun var sizce?

belırtıler hafıfledı cnm ya mıde bulantısı sabahları ac karnına oluo artık bas donmem sukur 5 gundur yok tansıyonum dusmuor sık sık yıyorum rahat oluor ama dun kan sekerım dustu gene gozlerım karardı.onun dısında ıyıydım carsamba gunu dr a gıdıcem dua edın kızlar ıyı haberlerle geleyım kuzularım ne durumda ogrenıcem ense kalınlıkalrı olculcek ay dua edın nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…