kızlar meraba beni tanıyanlar vardır arnızda bende yeni hamileyim 5 haftalık dr ilk gittimizde 2 tane kese goruldu mevlam cok şukurikiz bebişim olacak 1 hafta sonra kalp atımını duymaya gitcez nasip oursa inş beraber bende sizle bebişlerimizi buyuturuz
Hoşgeldin topiğimize canım.
Anaaam topiğimizin en yeni annesi,
Sen şimdi kendini hafta olarak çok küçük hissedersin,ben ilk geldiğimde öyle hissetmiştimde.
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.:Saruboceq:[/QUOTE
16 haftalık olduk rabbime şükürler olsun ama ben hala kendimi hafta olarak küçük hissediyorum:kedi:
kızlar meraba beni tanıyanlar vardır arnızda bende yeni hamileyim 5 haftalık dr ilk gittimizde 2 tane kese goruldu mevlam cok şukurikiz bebişim olacak 1 hafta sonra kalp atımını duymaya gitcez nasip oursa inş beraber bende sizle bebişlerimizi buyuturuz
kız dalin noldu kapsama alanı dışına çıkmışsın.....................
kız kayra sorma basıma gelenlerı bı resme yaptıgım yrum yuzunden 1 gun sure ıle banlandım kazenle konustum ıtıraz ettım ama banımı kldırmadı naltı ustu bı ftograf elestırmıstım garıp yanı kazene bende cok yuklendım kızdımm ck ya sqacma sapan bı sebep yuzunden uyeye hakaret deyıp banlamıs kımseye hakaret etmedım szlerımın ıcınde hakaretın h sı yktu ya ne sacmalık neyse ben gene acıldım yıcem gene ban ı zemuszemus
hahhaa ülen 3 senedir kk dayım daha banlandım
neymiş o resim merak ettim doğrusu ama sen fotocusun
ondan eleştirmiştirsin..hehe
kız dırım allah senı ne etmesınopuyorumnanaktan seyı ya fotograf burun estetıgı yaptıranlardan bırının fotografıydı guzellelık ugruna hayatlarını rıske atıorlar kadının burnu ama ne bıcım lmus bılıomusun dırımkızı dr hatası bende dedım kı hanı haketmıssın acımam sana falan demıtım yorum ıste nacızane bı elestırıydı aglık sorunun yoksa nedne allahın verdıgını beenmessın allahın kulu al daha ıısını yaptı gıbılerınden zemuszemus banı yedım sımdı gene yıyebılırım eyvahedigeldismile
ülen yapma öle yorumlar yersin tabi banıı
biyerde hakarete sokmuşlar lafı çünki o tarz şeyler görsellik
bence titir et ...benim işim olmaz öle şeylerle varsa bildiğim bişi yardımcı olurum
yardım isyerimmmm
kızlar ben bu çocukları eğitemeyceğim yaa
oyun işimiz fiyasko oldu
küplerden kule dizdim yok hemen saldırıp
ağıza sokuyolar..sonra bidonlar var
onlarıda öle yaptılar alığ yuvarlıyorum yoıkk
benle ilgilenmiyolar bile birbirleri ile oynuyolar
ömer eline alıyor küpleri birbirine çarpıyo
alide onun elinden almaya çalışıyoo
ama ne oldu bilinn......en sonunda ömerde isyan etti
ali yine ömerin üzerine abanmıştıki
ömer alinin tam kaşının kenarından ısırmış ali nasıl feryat figan
ama ömerde ağlıyo,alide ikisinede sarıldım
aliye sen böyle yaptığın için kardeşin böyle yapıyo dedimm....ali şimdi ömerden kaçtııı free takalıyo
günaydın kızlarrrr
uykusuzummmmm
randevu almak için pc açtım
gözler kayıyoooooo
uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gnydn cano,ah cnm ya kimsede olmayınca bilmiyorumkismile
dalin bende merak etmiştim walla kapsama alanı dışında deyince. demek bayaa dikkatli olmak gerekiyor, öğrenmiş olduk sayende. nasılsın belirtiler hafiflemişti rahatladın mı? beni accaip uyku bastı, bi de baş dönmesi var, çakırkeyf gibi dolaşıyorum ortalıkta, komikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?